dziubasek08
Fanka BB :)
no własnie bardzo szybki poród!!!! ja też tak chcę
)))
Ciekawe jak jej ciapki na wody zareagowały
)))
Ciekawe jak jej ciapki na wody zareagowały
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!
Mnie dzis w nocy snilo sie, ze mialam skurcze, ale slabe i czekalam az sie akcja rozwinie...A tu nic i sie obudzilam.
A od rana, czy siedze, czy leze, jak tylko malenstwo we mnie drgnie, to czuje tak silny promieniujacy bol kosci ogonowej, ze juz nieraz jeklam czym wystraszylam starszego synkaNie mam pojecia co to jest...tlumacze sobie, ze pewnie glowka nisko i rozpycha sie...a czy w ten sposob moga objawiac sie skurcze? Kurcze, mam pietra, ze jednak urodze szybciej niz bym chciala...
hehe mysle ze nasze dzieciaczki wyjda kiedy beda chcialy... narazie widze ze przyspieszanie nie dziala ;-)