reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze miasto - luźny temat:):)

A ja jestem z okolic Jarocina :-) Ale tak naprawdę to w duchu czuje się Ślązaczką, mieszkałam tam połowę swojego życia , w Rybniku, no i mam tam bliską mi rodzinę, Teraz mieszkam na wsi, ale powiem Wam, ze latem i wiosną, to sobie to chwale, natomiast teraz, brrrr w ogóle z domu nie chce się wychodzić, na ogrodzie nie ma co robic, a w mieście to można chociaż poo sklepach pochodzić :-)

reklama
Widże że faktycznie prawie wszystkie mamuśki ze Sląska:) MY mieszkamy nad zatoczką w pięknym malowniczym Pucku. Na samej północy:)

A w Niedzielę wybieramy się na ul żelazna w Katowciach na basen dla niemowlaków...Już się nie mogę doczekać. Ciekawe jak zachowa się mała w wodzie:)
Willsonka i jak tam po basenie?? Czy córeczce się podobało?? zdaj relacje:tak::tak::tak:
justysia85 Tatę wywiało do Gdańska, tam poznał mame no i tam się urodziłam jakieś niecałe 26 lat temu :-D:-D:-D:-D:-D:-D Także makro10 północ też jest :tak::tak::tak: Teraz w Gdańsku nie mieszkam, tylko jakieś 70km od Trójmiasta, ale tam też mam rodzinę i nawet jutro jadę do Gdańska na wesele. :rofl2::rofl2::rofl2:
Kamlotka u mnie jest podobnie- moi rodzice też się w 3mieście poznali, ja urodziłam się w gdyni, ale od końca pierwszego roku życia mieszkałam w gdańsku oliwie, mieszkałam tam aż do ślubu czyli ponad dwadzieścia lat, a od ponad pięciu (bo tyle trwa już mój staż małżeński - kurcze jak ten czas szybko zleciał:szok::szok::szok: ) mieszkam już poza trójmiastem, a dokładnie w tczewie(mniej więcej w połowie między gdańskiem a malborkiem), ale w gdańsku bywam mniej więcej raz na dwa tyg bo zostali tu moi rodzice, rodzeństwo i jeszcze babcia, śmieję się,:-p:-p:-p że po mału przesuwam się coraz bardziej na południe i kto wie, gdzie będę mieszkała za kilkanaście lat, ja to może i bym chciała się przeprowadzić gdzie indziej, ale mój M nigdzie nie chce się przenosić, taki z niego regionalny patriota:-p:-p:-p
Widże że faktycznie prawie wszystkie mamuśki ze Sląska:) MY mieszkamy nad zatoczką w pięknym malowniczym Pucku. Na samej północy:)
no to północ faktycznie z południem przegrywa, ale moze jeszcze ktoś się z pomorza odezwie:-):-):-)

adudz82 No to naprawdę przegrywamy z południem :tak::tak: Tam chyba w tym roku urodziło się więcej Maluszków niż na Pomorzu. :-D.
A na weselu byliśmy w Lipcach, moja Mała ma niecałe 4 m-ce a to już jej 2 wesele :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

O adudz to w końcu jest ktoś kto mieszka tak blisko mnie, dobrze wiedzieć:-)
To jak na razie tylko trójka nas jest.

Ostatnia edycja:
ja też jestem z północy, dokładnie ze Szczecinka, pięknego miasta 40tys :-) Jeziorko, basen, lasy i....... zakład który nas podtruwa :baffled::wściekła/y: otwierasz okno a tam "zapach" drewna piłowanego bleeee. Ale pomijając ten nieprzyjemny fakt to ogolnie jest pięknie, zapraszamy z Julką :-)

bardzo się małej na basenie podobało. Jest insruktor który indywidualnie do dziecka dobiera ćwiczenia. Foty z basenu w zdjęciach:p

koszt zajęć 30 zł. Trwają pół godz. W cenie dostajesz specjalnego pampersa dla dziecka. Za 2 tyg znów jadę. A basen znajduje się w budynku naprzecwko silesii.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry