reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a ja jestem wkurzona, bo przyszła też paczka - wanienka, stelaż itp i nie dostanę jej do domu bo za duża! :wściekła/y: i dopiero w sobotę ją odbierzemy, bo poczta u nas do 16, a mój K. jest ok. 16.30 w domu :wściekła/y:
może jutro ciotkę poproszę bo ma ze mną jechać na kontrolną, cobym się autobusem nie tłukła, to może podjedziemy...

To czemu nie rozpakujesz od razu paczki ??? to sie dowiesz gdzie Twoj fotelik :-)

Bo jestem w pracy a paczka zostala w domu ;-) dostalam ja jak akurat wychodzilam z domu (juz spozniona oczywiscie :blink:)

Ale komplement!! Ja bym się obraziła!!:dry:

E, jakby taki stan rzeczy utrzymywal sie do dzis (w sensie ze dalej bylabym dluga i brzydka ;-)) to pewnie oszczedzilaby mi takich komplementow ale chyba nie jest az tak zle :tak:

A ja pamiętam zdziwioną minemojego męża jak Antka poporodzie zobaczył, trochę musiał pomysleć hahahahaha:-D:-D:-D bo Antek wygladał jak cygańskie dziecko:-D:-D:-D

Jak nigdy nie podrażniało mi pod pachami po depilacji tak od paru tygodni jak się golę to normalnie szczypi i jest zaczerwienione. Nie mocno, ale jest. Okropność.

16 minut to nie tak źle. Ale liczę, że i fotki piękne dostanę bo się wkurzę jak fotek nie będzie:baffled:

Tak ale z tego najpierw robi zwykłe USG :tak: więc te 3D to wyszło góra z 10 min. w tym wszystkie pomiary są uwidocznione, nie wiem jak u Was robią, co gabinet to inaczej

Najpierw robi zwykłe by chociaż zobaczyć czy maluch coś pokaże i czy jest sens USG 3D

reklama
Bo jestem w pracy a paczka zostala w domu ;-) dostalam ja jak akurat wychodzilam z domu (juz spozniona oczywiscie :blink:)

E, jakby taki stan rzeczy utrzymywal sie do dzis (w sensie ze dalej bylabym dluga i brzydka ;-)) to pewnie oszczedzilaby mi takich komplementow ale chyba nie jest az tak zle :tak:

Aha hehe nastepna pracujaca....... ze wam sie chce podziwiam :tak:

Do góry