reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Relacja z wizyty.

Hemoglobina podskoczyła do 11,2 - to chyba dzięki wyciągowi z buraka. Poza tym wszystko na dole zaczęło mi się przygotowywać do porodu - dlatego tak boli. Na kolana i bóle nóg nic nie dostane bo to z przeciążenia (+3kg w tym miesiącu) - w sumie już prawie 13 kg. Nie wiem co szyjką bo ginka była jakaś zdenerwowana i kazała mi szybko usg zrobić. Zapisała mnie na piątek na 21.00 - chyba usnę w tym szpitalu. Ogólnie dostałam też opieprz za stresowanie się i mam się wyluzować. Tylko ciekawe jak? W sumie dużo się nie dowiedziałam - musze tylko koniecznie zrobić to usg i zobaczymy co i jak.[/QUOTE]

pewnie wszystko bedzie dobrze:)
ja na wizyte ide w przyszly piatek..... i juz sie boje co mi powie:)

reklama
Cześć Piękne,

Nadrobiłam, uff

Ja też dużo dobrego o tantum rosa słyszałam i jeszcze o czymś z wyciągiem z kory dębu, chyba ???

A co z tym kurierem od opon, załatwiłaś go??

Relacja z wizyty.

Hemoglobina podskoczyła do 11,2 - to chyba dzięki wyciągowi z buraka. Poza tym wszystko na dole zaczęło mi się przygotowywać do porodu - dlatego tak boli. Na kolana i bóle nóg nic nie dostane bo to z przeciążenia (+3kg w tym miesiącu) - w sumie już prawie 13 kg. Nie wiem co szyjką bo ginka była jakaś zdenerwowana i kazała mi szybko usg zrobić. Zapisała mnie na piątek na 21.00 - chyba usnę w tym szpitalu. Ogólnie dostałam też opieprz za stresowanie się i mam się wyluzować. Tylko ciekawe jak? W sumie dużo się nie dowiedziałam - musze tylko koniecznie zrobić to usg i zobaczymy co i jak.

co do kuriera to zrobilam mu troche kolo d..y i jak narazie dostalam maila z przeprosinmi od dpd i z oponeo informacje ze to juz nie pierwsza skarga na firme dpd i ze przepraszaja ze tyle nerwow mnie to kosztowalo ... wiec wlasciwie odpuscilam i olalam sprawe ...

co do wizyty to faktycznie niewiele sie dowiedzialas ... ale skoro ginka nie szalala to znaczy ze nie jest zle i nie nalezy sie przejmowac !! mi tez gin powiedzial ze mam sie przede wszystkim nie denerwowac bo to niczego dobrego nie wrozy :)

Ech gaduły:-) Nie mam dziś weny na nauke.
Kurcze, coraz więcej dziewczyn ma problemy albo jaieś bóle. Juz niedługo dziewczynki, opanować stres i będzie znacznie lepiej.
Jak byłam w weekend w domku to pogadałam chwilkę ze szwagierką- ona a termin na 13.11. I torbę do szpitala ma niespakowaną;-) Chodzi sobie na zajęcia więc i ja zamierzam iść w jej ślady, a co:-) Trzeba myśleć poztywnie. Kurcze, zjadłam obiad, podwieczorek i znów głodna jestem, wrrr

A ja patrzę na mojego Artura jak szpachluje ścianki odgradzające piec od centralnego. Jest cały błyszczący od potu i taki sexy-bo bez koszulki, że chyba go zgwałce:) wy też macie chcicę nadal?

Chęci raz są, raz nie bardzo ...............:baffled:
Zresztą dźin zabronił :no: chociaż w niedalekim czasie chyba chłopa zmolestuję bo jeszcze mu OO- kulki rozsadzi i co ja potem zrobię ?:p

Ech gaduły:-) Nie mam dziś weny na nauke.
Kurcze, coraz więcej dziewczyn ma problemy albo jaieś bóle. Juz niedługo dziewczynki, opanować stres i będzie znacznie lepiej.
Jak byłam w weekend w domku to pogadałam chwilkę ze szwagierką- ona a termin na 13.11. I torbę do szpitala ma niespakowaną;-) Chodzi sobie na zajęcia więc i ja zamierzam iść w jej ślady, a co:-) Trzeba myśleć poztywnie. Kurcze, zjadłam obiad, podwieczorek i znów głodna jestem, wrrr

widze ze nie tyja mam lenia jesli chodzi o nauke.... no masakra po prostu....
dobrze ze mam jeszcze jutrzejszy dzien i czesc srody...

mnie boli zasadniczo tylko rano jak sie podnosze z lozka ... potem juz jak sie troche rozruszam to jest znacznie lepiej !! i wlasciwie ani mnie spojenie lonowe nie boli ani nic ... oczywiscie z wyj kolan /boja z obciazenia i nijak nie da sie temu zaradzic - co najwyzej lezac i dajac im odpoczac!! oraz kregoslupa - podobna sytuacja !!

mam jeszcze do was takie pytanie - musze dac jutro mocz do analizy ... ktory mocz mozna uznac za poranny ?? ten o 3, 5 czy 8 rano ??

reklama
Do góry