reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam wszystkie Kwietnioweczki w tej niepiekny, ale przynajmniej suchy dzionek :-)
W koncu ustalili mi termin obrony na 11go grudnia - mam nadz, ze juz go nie zmienia, bo wieczorem bilety kupuje:tak: Dobrze, ze w grudniu, bo jeszcze latac bede mogla, chociaz Aerlingus i tak wymaga zaswiadczenia od lekarza, ze moge leciec:wściekła/y:
Przez 4 dni mialam wolne i sobie spalam w dzien tak po pol godz, a dzis juz w pracy i tak mi sie spac chce, ze chyba zaraz sie na klawiaturze zdrzemne :zawstydzona/y:
Pozatym mialam na obiad zapiekanke i oczywiscie zjadlam jej za duzo, bo taka dobra byla i czuje sie jakbym miala kamienie w zolodku. Stary czlowiek, a glupi - przeciez wiedzialam ze tak bedzie jak tyle zjem. No ale co zrobic...

reklama
a ja znowu nie mam apetytu, i od dwóch dni żygam jak kot...myślałam że te mdłości będą ustępowały....ale nic:wściekła/y:dobrze , że częstotliwość z 6 pawiów zmalała do 1.
Masakra jakaś:no:....aż mi ręce opadły i wszystkie chęci pouciekały....

2nn3lbetd9e6dbef.png

a mi wczoraj ta babka ziemniaczana nie wypaliła bo mąż zadzwonił z propozycja zjedzenia na mieście, ale dziś już nie odpuściłam, starłam na tarce chyba z 2 kg ziemniaków, pokroiłam i podsmażyłam cebulkę i kiełbaskę, wbiłam jajeczka, dodałam majeranku i teraz czekam an efekty w piekarniku, nie mogę się doczekać tak pachnie :) i nawet śmietanka czeka od polania po wierzchu
o 21 mam wizytę u gina, ciekawe czy jego waga to wytrzyma :), chyba mu powiem, że ważę się rano :-D:-)

Kamisia to masz podobnie jak ja z tym apetytem ,tyle że ja nie wymiotuje i nie chwaląc dnia przed zachodem słońca do tej pory wymiotowałam tylko raz.

Ja mam wizytę 6.11 i dopiero ustali mi kiedy usg już nie mozemy sie z W doczekac. Jeszcze nie czuję ruchów mojego dzidziusia, a tak sie kręcił na ostatnim usg :(, ale czekam z niecierpliwością :):):), coś czuje że od razu to matce takiego kopiora sprzeda jak juz sie ruszy :)

a wlasnie kochane, pamietacie jak pytalam sie o sposob na kapusniaka bo zup nie umiem gotowac??.......

WLASNIE GOTUJE POMIDOROWECZKE :D
ROSOL JUZ SIE NAUCZYLAM I JEST IDEALNY.... DZISIAJ POMIDOROWKA, A NIRDLUGO BARSZCZYK LUB FASOLOWA :D!!!!

reklama
Do góry