Witajcie, jak fajnie zajrzeć tu o ludzkiej porze :-) Kupiłam dzisiaj imbir, kupiłam też suszone banany- podobno mogą pomóc na mdłości... W poprzedniej ciąży miałam jednak lepiej, dużo więcej energii i żadnych mdłości....Jednak to prawda, że każda ciąża jest inna
Wizytę u gina mam już jutro- denerwuję się strasznie, ale przecież będzie dobrze!
Alusia8989- witaj! Gratuluję! Kobiety w ciąży zwolnić nie wolno, więc weź ten cały etat do grudnia- nawet lepiej, bo później wyjdzie Ci lepsza średnia na chorobowym, a później na macierzyńskim
liliti- ja płakałam ostatnio straaaasznie na ostatnim odcinku Niani, że już się kończy, (serialu, którego zresztą prawie nigdy dotąd nie oglądałam ). No bossskie te nasze hormony
Sayuri_ Kochana, bądź dobrej myśli i oszczędzaj się!
AniaCh- ja piję teraz 2 kawy dziennie, inaczej bym spała cały dzień.... Może nie powinnam, ale i tak ograniczam się już mocno (wcześniej piłam ok 5 kaw dziennie). W poprzedniej ciąży też piłam kawę :-)
natucha- jaka wielka dzidzia 18mm :-) Super
bakteria- o której masz jutro wizytę? Ja o 15 :-)
Pati- Ci lekarze w Anglii to jacyś wszechwiedzący, że już Ci planują cesarkę? Nie wiem jakie wyniki masz słabe, ale chyba jest szansa, że się poprawią? Trochę nie kumam... :-(
koriander- witaj wśród nas, a gdzie mieszkasz za granicą?
Chyba trochę się położę ...