reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

anecznik - ja oglądam tenis:-)
mama-mikołaja - a nie mówiłam, że Twój dzidziuś też będzie wielki:tak: i to jak:szok: super:-D
karina78 - no i dobrze, odpoczywaj sobie i dbaj o siebie:-)

reklama
szukam co to jest to gsd to mi wyskakuje jakies seminarium duchowne :-):-)
ale własnei chyba gsd to wielkosc zarodka, a to drugie 4,5 to wielkosc pecherzyka, i jak juz pisalam moj suwaczek pokazuje zle jerstem w 6 tc, za 2 tg mam wizyte u lekarza moze pomylil sie co do daty porodu , albo nie wiem, ale nawet usg wykazuje ze to 6 tc a usg mialam robione wczoraj jeszcze jak bylam w szpitalu
Gosia zdrowka zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
A ja oglądam Sam sama na Mini mini z moim dzieckiem ;-)
Gosia***- zdrówka, nie daj się!
Karina78- ja właśnie dziś skończyłam drugie opakowanie duphastonu, jutro mam wizytę, ciekawe, czy przypisze mi trzecie... A jak w szkole zareagowali na zwolnienie? Ja mam zamiar pracować do końca, no chyba, że będę się czuć fatalnie...ale wiem, że zrobiłabym w szkole zwolnieniem dużo zamieszania- szybkie znalezienie zastępstwa itp...Widzę, że jesteś z mojego województwa, mieszkasz blisko Bydgoszczy? A jak przyszli dziadkowie? Pewnie szczęśliwi :-)
Kartoteks- bliźniaki! waw, super, życzę, żeby się potwierdziło!

Jeśli chodzi o mnie to cieple mleko NIE:no::no::no:, właśnie próbowałam:crazy:

vanilka: Z tego co wiem od przyjaciolki to w UK podobnie jak w Holandii :confused2: ...czyli zupelnie inaczej niz w Polsce
Widze ze mieszkasz w Northhampton, sporo moich znajomych tam mieszka usciskaj ich :happy:

Jak ICH znam to usciskam napewno hiihi:happy:
Kurdcze,a ja zawsze chcialam mieszkac w Holandi :)

Gosia zdroweczka :-)
Kartoteks nie mow ,ze blizniaki bedziecie mieli :-):happy::happy:
gratulacje podwojne :happy:

dzien dobiega konca,udalo sie bez wymiotów:-)zobaczymy co przyniesie jutro.
ja na usg ide w piątek (6tydz 6dz)w czwartek zrobie bete i prg,mam nadzieje zobczyc moje malenstwo i posłuchac tętna;-)

reklama
Gratuluję wszystkich dobrych wiadomości o jakich tu czytam:tak::-D

Kartoteks wow bliźniaki???:szok: ale fajnie...czerwcóweczki miałyby swoje prywatne bliźniaki hihi:-D życzę żeby się sprawdziło, bo chyba chciałaś?

A ja zrobiłam sobie herbatkę z cytryną i zmykam pod kocyk:tak:Dziękuję za życzenia zdrówka- Kochane jesteście:laugh2:

Do góry