reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
a wlasnie kochane, pamietacie jak pytalam sie o sposob na kapusniaka bo zup nie umiem gotowac??.......

WLASNIE GOTUJE POMIDOROWECZKE :D
ROSOL JUZ SIE NAUCZYLAM I JEST IDEALNY.... DZISIAJ POMIDOROWKA, A NIRDLUGO BARSZCZYK LUB FASOLOWA :D!!!!

Ja dziś tyż zupcie gotowałam- taką warzywną ze świeżą kapustką, marchewką,ziemniaczkami, fasolką szparagową i zieleninką...jakoś takie lekkie rzeczy łatwiej mi przez gardło przechodzą....:eek:

2nn3lbetd9e6dbef.png

reklama
ło jeeeezuuuuuu,znów dopadły mnie te upławy.leci mi mleko po udach normalnie.szczególnie wtedy gdy wykonam jakiś nagły ruch,gwałtownie zmienię pozycję...w czwartek pójdę do lekarki-to będzie moja ostatnia u niej wizyta,bo już 10 listopada idę prywatnie do faaaaajowego lekarza ze szpitala,w którym chce rodzić:-):-):-) bardzo mnie to cieszy.najadłam sie dziś jak wariatka-kanapki,jabłka,sezamki,orzechy,pulpety......ledwo siedzę.zauwazono dziś w sklepie mój brzuszek-facet zapytał przy kasie czy potrzebuję stanąć na początku kolejki:tak::tak::tak::tak::tak:
ja już tak bardzo chciałabym czuć tego cudaka we mnie...

Do góry