reklama

katrenki
Fanka BB :)
no ja bylam nawet pewna skoro mam termin na 6-ego, wiec raczej poczatek miesiaca, a tu sie nam dziewczyny w kolejke wbily!!!!ja nie wiem co za kultura!!!!No i kurcze, zamknie nam pierwszą dziesiatkę!!!!!! ;-)
a tak liczyłam, ze się załapię :-(
 ;-)
;-)no ja bylam nawet pewna skoro mam termin na 6-ego, wiec raczej poczatek miesiaca, a tu sie nam dziewczyny w kolejke wbily!!!!ja nie wiem co za kultura!!!!;-)
no własnie, a przecież to jest wręcz kolejka uprzywilejowana.. przed ciężarne się wcięły.. oj nieładnie

zawsze robi się twardy...musze zadac glupie pytanie.... czy przy skurczach brzuszek zawsze robi sie twardy? bo ja ostatnie kilka dni mam takie nieregralne bole jak na @ ale brzuszek nie jest wtedy twardy i tak sie juz zastanawiam czy to skurcze czy co....
klaudzia- ja tak mam od metek przy ubraniach wiec chyba potrafie to sobie wyobrazic....
katrenki
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
a tu kolejna sie nam rozlozyla- AGUSISKO  ja tez chce!!!!
 ja tez chce!!!!  a ja mam jeszcze tyleeee czekania
a ja mam jeszcze tyleeee czekania

ja tez chce!!!!
 ja tez chce!!!!  a ja mam jeszcze tyleeee czekania
katrenki
obrodzilo nam dzisiaj....

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
nono szalejescie dzisdziewczyny, mam coraz częstsze skurcze, co 5 minut i sporo śluzu z krwią... Zobaczymy czy coś z tego będzie... Trzymajcie kciuki!!! Żebym urodziła już oczywiście!!!

mazwymyslec moge... tylko kto wykona?

taki dobry to i zrobi
 taki dobry to i zrobi 

zawsze robi się twardy...
 ale tak o cały mocno? bo mnie czasem twardy sie robi ale nie az tak mocno
ale tak o cały mocno? bo mnie czasem twardy sie robi ale nie az tak mocno 
hehe klaudzia tyle w pazdzierniku nawet jedna wrzesien wiec moze na grudzien ewentualnie na styczen sie załapiesza tu kolejna sie nam rozlozyla- AGUSISKOja tez chce!!!!

;-);-)
;-);-)xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
hehe klaudzia tyle w pazdzierniku nawet jedna wrzesien wiec moze na grudzien ewentualnie na styczen sie załapiesz;-);-)
wiesz pocieszaj dalej

ja sie tak optymistycznie nastawiam na grudzien. W Anglii jezeli nie ma problemow to wywoluja porod dopiero 2 tyg po terminie z OM czyli jak juz taki zlosnik z mojego synka bedzie to najpozniej urodze 12 grudnia
 ja sie tak optymistycznie nastawiam na grudzien. W Anglii jezeli nie ma problemow to wywoluja porod dopiero 2 tyg po terminie z OM czyli jak juz taki zlosnik z mojego synka bedzie to najpozniej urodze 12 grudnia 

akurat moja babcia do nas przylatuje 12 grudnia to mialaby prezent powitalny
reklama

katrenki
a ja myslalam, ze po 10 dniach.... do tej pory to ja bede miala rozstepy chyba po szyje bo ciagle ida mi w gore ostatnio.....:-(wiesz pocieszaj dalejja sie tak optymistycznie nastawiam na grudzien. W Anglii jezeli nie ma problemow to wywoluja porod dopiero 2 tyg po terminie z OM czyli jak juz taki zlosnik z mojego synka bedzie to najpozniej urodze 12 grudnia