Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja bylam nawet pewna skoro mam termin na 6-ego, wiec raczej poczatek miesiaca, a tu sie nam dziewczyny w kolejke wbily!!!!ja nie wiem co za kultura!!!!No i kurcze, zamknie nam pierwszą dziesiatkę!!!!!! ;-)
a tak liczyłam, ze się załapię :-(
;-)no ja bylam nawet pewna skoro mam termin na 6-ego, wiec raczej poczatek miesiaca, a tu sie nam dziewczyny w kolejke wbily!!!!ja nie wiem co za kultura!!!!;-)

zawsze robi się twardy...musze zadac glupie pytanie.... czy przy skurczach brzuszek zawsze robi sie twardy? bo ja ostatnie kilka dni mam takie nieregralne bole jak na @ ale brzuszek nie jest wtedy twardy i tak sie juz zastanawiam czy to skurcze czy co....
klaudzia- ja tak mam od metek przy ubraniach wiec chyba potrafie to sobie wyobrazic....
ja tez chce!!!!
a ja mam jeszcze tyleeee czekania
nono szalejescie dzisdziewczyny, mam coraz częstsze skurcze, co 5 minut i sporo śluzu z krwią... Zobaczymy czy coś z tego będzie... Trzymajcie kciuki!!! Żebym urodziła już oczywiście!!!

mazwymyslec moge... tylko kto wykona?![]()

taki dobry to i zrobi 

zawsze robi się twardy...
ale tak o cały mocno? bo mnie czasem twardy sie robi ale nie az tak mocno 
hehe klaudzia tyle w pazdzierniku nawet jedna wrzesien wiec moze na grudzien ewentualnie na styczen sie załapiesza tu kolejna sie nam rozlozyla- AGUSISKOja tez chce!!!!
a ja mam jeszcze tyleeee czekania
![]()

;-);-)hehe klaudzia tyle w pazdzierniku nawet jedna wrzesien wiec moze na grudzien ewentualnie na styczen sie załapiesz;-);-)

ja sie tak optymistycznie nastawiam na grudzien. W Anglii jezeli nie ma problemow to wywoluja porod dopiero 2 tyg po terminie z OM czyli jak juz taki zlosnik z mojego synka bedzie to najpozniej urodze 12 grudnia 

akurat moja babcia do nas przylatuje 12 grudnia to mialaby prezent powitalny 
a ja myslalam, ze po 10 dniach.... do tej pory to ja bede miala rozstepy chyba po szyje bo ciagle ida mi w gore ostatnio.....:-(wiesz pocieszaj dalejja sie tak optymistycznie nastawiam na grudzien. W Anglii jezeli nie ma problemow to wywoluja porod dopiero 2 tyg po terminie z OM czyli jak juz taki zlosnik z mojego synka bedzie to najpozniej urodze 12 grudnia
akurat moja babcia do nas przylatuje 12 grudnia to mialaby prezent powitalny
![]()