w co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam![]()
czapeczka 62/68, a rekawiczki 74/80 poproszęAgacia i jeszcze jedno...rekawiczki sa też rozmiarowe...ja kupilam 74/80 bo za dużej różnicy między mniejszymi nie bylo...jaki rozmiar chcesz??
nic nie kupuje ... cos tam znajde w szafiew co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam![]()
czapeczka 62/68, a rekawiczki 74/80 poproszę![]()
zamówienie przyjęte![]()
ale specjalnie nie jedz, tylko jak bedziesz przy okazji to zobacz![]()
Natalka ma po Martynce specjalnie na roczek kupioną sukieneczkę tylko mi się od niej gdzieś biały kołnierzyk zawieruszył ale do urodzin napewno go znajdęw co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam![]()
w co planujecie ubrac dzieciaczki na roczek kupujecie cos czy ubieracie w cos co macie a moze juz cos kupilyscie specjalnie na ta okazje ? bo zamierzam malemu cos kupic raczej mysle o gorze bo dzinsow ma sporo ale jeszcze nic nie mam![]()