reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku, czyli postępy naszych Maluszków

reklama
Minisia super:-)

U nas też nie ma problemów z nocnikiem, tylko teraz nie robi o jednej porze kupki, więc nie zawsze jej się uda do nocnika..

Gratulacje kolejnych kroczków!!
Minisia - bardzo ładnie wyglądasz! Mam taką samą bluzkę, tylko czerwoną :-) chyba Czarna dawała do nich linka kiedyś.
Małaulka - u nas też ostatnio zmieniły się godziny kupek, ale..posądzam go, że trzyma, aż go posadzę :-D wczoraj np posadziłam go o nietypowej porze, ale zrobił....oglądnął bajeczkę (sam sobie ogląda bajki na nocniku) i kupsko wylądowało na właściwym miejscu.. tylko, jak go nauczyć, żeby wcześniej sygnalizował??
Jak chce jeść to mlaska....

A ja tak naprawdę nie wiem jak mam się zabrać za te sprawy nocnikowe - kiedy on robi kupki to ja jestem w pracy a teściowej nie bardzo chce się sadzać małego, bo on taki ruchliwy jest i jak coś zrobi to ... :eek: ... ech.

No no coraz to nowe postępy dzieciaczków - aż miło się czyta.

U nas już Seba potrafi przejść sam przez kuchnię albo od ławy do telewizora - ale jak się zapomni to pac na pupę ... z pupy na czworaka i do mebli a tak cyk znów na nóżki i stoi.
Przy tym jaki zadowolony jest.
brawo pieknie!!!!!!!!!!!!GRATULACJE
A moje dziecię przestało się rzucac na podłoge jak jest coś nie po jej mysli...a przynajmniej nie wali głową w podłogę:rofl2:
i przestałą teroryzować mojego synka:-p:-D:-D:-D:-D:-D
U nas Bartuś już ładnie chodzi chociaż jak upadnie to jeszcze czasem na kolankach dochodzi:-p
Ale długo potrafi chodzić:-)
SUPER
No to ja sie tylko jeszcze pochwalę że Kacperek w zeszłym tygodniu zaczął chodzić :)
oooo kolejny na dwóch nóżkach pieknie
A ja tak naprawdę nie wiem jak mam się zabrać za te sprawy nocnikowe - kiedy on robi kupki to ja jestem w pracy a teściowej nie bardzo chce się sadzać małego, bo on taki ruchliwy jest i jak coś zrobi to ... :eek: ... ech.

Magdziunia ja tam mysle że jeszcze maja czas:tak::tak: Co prawda będę czasami sadzała na nocnik ale myśle że poważnie zaczne o tym myśleć wiosna/lato:tak::tak:

Minisia słodka ta twoja pijaczka a moze ma za ciężkie butki:-p:-D
a próbowałaś szalik pod pachy????

reklama
Do góry