A
AnOoLa88
Gość
ooo a już myslalam ze mam jakąś lipnączekaj bo sprawdze co jest na mojej!!
imie nazwisko, data ur, pesel i ID karty ... no i chip !!! na nim jest wiecej informacji![]()
a tu nic

ale dobrze wiedziec ze jest dobra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo a już myslalam ze mam jakąś lipnączekaj bo sprawdze co jest na mojej!!
imie nazwisko, data ur, pesel i ID karty ... no i chip !!! na nim jest wiecej informacji![]()
ooo a już myslalam ze mam jakąś lipnąna tej starej był jeszcze adres chyba..
a tu nic
ale dobrze wiedziec ze jest dobra![]()
niezła bania nie?żartujesz?????
mój mąż by się załamał-autentycznie
tak chce córkę
ooo se włąsnie mam pytanko..wierz mi ze robia je standardowo !!
No to ogólnie jest OK:-)jeszcze was nadrabiam ale nie tylko jadagmar juz wyszla ze szpitala i a tez nowe wiesci od cherie !!
"skurcze przeszly, daja mi scopolan 3x dziennie i co 4h fenka oprocz tego jakis antybiotyk!! robia posiew moczu bo podejrzewaja bakterie ale mam nadzieje ze jutro albo w sobote mnie puszcza do domu!!"
ooo se włąsnie mam pytanko..
o której pi razy oko bedziesz jutro w wodzisławiu ?
a co do markusi to maksymalnie 2 tyg i bedzie wszystko gotowe.. juz podobno ta czesc gdzie sa ubranka jest troche bardziej poszerzona..![]()
wika my jeszcze nie robiliśmy pokoiku dla Maleństwa, bo i tak pewnie przez pierwszy rok będzie spało z nami w pokoju. Ale jak podrośnie to owszem dostanie swój pokoik. A może do tego czasu uda się kupić coś swojego. Ale nam nawet nie pomógł program Rodzina Na Swoim. No nic może sytuacja się zmieni.
Pamiętam jak byłam 13 lipca na usg gdzie miałam poznać płeć i jak się dowiedziałam, że laseczka to też się omal nie popłakałam, aż miałam z radości łzy w oczach, tak mi się ta córa marzyła:-) I na kolejnych usg też córa wychodzi, widać dokładnie wargi sromowe to myślę, że nabiał nie wyskoczy:-)niezła bania nie?
ja też chcę córke ale wszystko wskazuje na to że jutro nabiał zobacze![]()
załozyłam się nawet z mamą..
powiedziałam że dam sobie z głowy dwa włosy wytargac jak będzie chłopczyk..
i w sumie wole isc z takim nastwieniem ze bedzie chlopczyk .. bo jak naprawde potwierdzi sie dziewczynka to popłacze sie z radości..![]()