reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wszystkiego najlepszego w dniu 1 urodzin dla oliwki..radości zdrówka beztroski przespanych nocy.....
życzy ciotka malinka z rodzinką
tinkerbell.gif

witam laski piątkowo:happy2:
nocka taka sobie :dry:ale coraz lepiej z tym spaniem antoniego..obudził sę o 4.15 i się bawił koło 6 zaczął popłakiwać pietruszk wziął go na klatę zabujał i uśpił i tak pospaliśmy do 7.10:tak::tak::tak::tak:
a teraz robią burdello artystyczne kredkami na kartonach ale przynajniej jaka cisza:-D:-D:-D

wziął go na klatę zabujał to tak jakby ujecie z jakiegos filmu mi się kojarzy.... jak tatuś usypia w nocy dziecko?kojarzycie???:happy2:

no a to burdello artystyczne to bardzo dobrze,bo maja zajećie rozwijajace-tylko potem mamusia bedzie miała rozwijajace sprzatanie:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2:

CARS ZESTAW 12 AUTEK Z NAPĘDEM MEGA PROMOCJA (771259927) - Aukcje internetowe Allegro

MAŁY ARTYSTA FRYZJER Ciastolina MASA PLASTYCZNA (771213945) - Aukcje internetowe Allegro

Szperam na allegro i ogladam pomysły na prezenty dla chłopaków 5l i 10l (w podkresleniu ze wszystko maja :-:)eek: ) I takie cosik znalazlam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja
U mnie nocka jakas dziwna:cool2:klaudia obudzila sie kol polnocy i przez ponad godzine nie spala-nie plakala ani nic ale sam fakt ze nie spi byl jakis dobijajacy:no:
Mlody nie poszedl do szkoly bo mi kaszlal w nocy,ja tez mam kaszel i tak pospalismy sobie do 9;30:tak::tak::tak::tak:
Na dworze na razie chyba jest zimno ale mam nadzieje ze wyjdzie sloneczko:-);-)

Dziekuje dziewczyny w imieniu oliwki za zyczonka :-)
Sama nie wiem dlaczego dalam jej to mleko Juz nie mialam sil nOrmalnie nie dosc ze mam anemie to dzialam ostatnio na takich obrotach ze jestem strasznie zmeczona :-(
Do bolu glowy juz sie przyzwyczailam :-(
Moj blad ze podalam jej mleko Poprawie sie Ale i tak jest postep mlekowy Bo wczesniej co noc wypijala ponad 200 ml mleka a teraz w ciagu 6 nocy wypila okolo 150 ml :-)

Usnela po 2 Ja usnac nie moglam :-(
Po 7 mleczko wypila i jeszcze spi hihi Ja sie ubralam zjadlam sniadanie Jak Oli wstanie to kaszka dla niej i lecimy po torta i jeszcze musze cos dokupic Ide cos zrobic bo sie nie wyrobie hihiih

MEDEUSKA widze ze ty zZor tak jak ja jestes :-) A gdzie dokladnie mieszkasz?Moze wybierzemy sie na dniach na wspolny spacer z dzieciaczkami?Fajnie byloby sie poznac i spotykac :-)

fajnie że wpadsz do nas kochana.:tak::tak::tak:
a Maks to chyba Ci sie przejada skoro Ci ulał po zjedzeniu.nie dawaj mu tyle.dużo Ci je.moja Oliwka w wieku Maksa jadła po 90ml bodajże.

to co przeszłaś całkowicie na butle?????jakie mleko mu dajesz?

jestem w szoku :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: uważam że nie powinien rozmawiać na ten temat,uważam ze to za cześnie i to w taki sposób nie popieram w takim wieku :no::no::no::no::no:
tak juz calkiem- bo ju nawet po nocy mialam flaki- ani troszke żadnego gruczołu nie było czuć a jak odciągnełam to z obu cyców 40ml:eek::eek: a on sie 150 nie najadał i musiał jescze modyfikowane pić
daje mu Nan- bo takie kupiłam jak jeszcze byłam w ciązy na wszelkie wypadek jakbym mleka nie miała- a że mu nic nie jest to daje cały czas:tak:

MEDEUSKA widze ze ty zZor tak jak ja jestes :-) A gdzie dokladnie mieszkasz?Moze wybierzemy sie na dniach na wspolny spacer z dzieciaczkami?Fajnie byloby sie poznac i spotykac :-)
Ty tez z Żor??:-) nie ma sprawy jak juz sie wszystko uspokoi i jak juz będę miała chwile na zaplanowany spacer to możemy iść:-) bo u mnie ot jest tak że mamy isc na spacer ale zawsze nam coś wypada- albo ktoś przyjdzie albo coś:dry::dry::dry:

Dziekuje dziewczyny w imieniu oliwki za zyczonka :-)
Sama nie wiem dlaczego dalam jej to mleko Juz nie mialam sil nOrmalnie nie dosc ze mam anemie to dzialam ostatnio na takich obrotach ze jestem strasznie zmeczona :-(
Do bolu glowy juz sie przyzwyczailam :-(
Moj blad ze podalam jej mleko Poprawie sie Ale i tak jest postep mlekowy Bo wczesniej co noc wypijala ponad 200 ml mleka a teraz w ciagu 6 nocy wypila okolo 150 ml :-)

Usnela po 2 Ja usnac nie moglam :-(
Po 7 mleczko wypila i jeszcze spi hihi Ja sie ubralam zjadlam sniadanie Jak Oli wstanie to kaszka dla niej i lecimy po torta i jeszcze musze cos dokupic Ide cos zrobic bo sie nie wyrobie hihiih

A co dajesz Małej na noc do jedzienia???

A z ta anemią to trzeba teraz uważać, bo jak noce nieprzespane!Zdrowo się odżywiaj i ratuja się żelazem w tabletkach + wit C dla lepszego przyswajania! Ja mam Hb niższą niż norma i zaczełam znowu brać(W ciązy brałam bo spadła mi bardzo) Biofer.

tak juz calkiem- bo ju nawet po nocy mialam flaki- ani troszke żadnego gruczołu nie było czuć a jak odciągnełam to z obu cyców 40ml:eek::eek: a on sie 150 nie najadał i musiał jescze modyfikowane pić
daje mu Nan- bo takie kupiłam jak jeszcze byłam w ciązy na wszelkie wypadek jakbym mleka nie miała- a że mu nic nie jest to daje cały czas:tak:

To masz tak samo jak i ja!Ja też sciągałam i miałam bardzo mało i dokarmiałam też mlekiem modyfikowanym bo przecież musi jesc!

To masz tak samo jak i ja!Ja też sciągałam i miałam bardzo mało i dokarmiałam też mlekiem modyfikowanym bo przecież musi jesc!
ja to na poczatku mialam dużo- ale mały sie nie najadał:confused: zjadał tonami -godzinami wisiał na cycu- potem z ciekawości odciągałam i dawałam mu butli żeby wiedziec mniej wiecej ile zjad to byłam w szoku- widocznie moje mleko nietreściwe:-p:-p:-p:-p a potem w dodatku zaczął zanikać- w koncu doszłam do wniosku że nie ma sensu na siłe tego ratować skoro on i tak sie moim mlekiem nie najada a przeciez nie bede całymi dniami siedziec tylko i go karmić bez nawet godzinnej przerwy w dniu:sorry2:

reklama
Meduska widocznie ty nie jesteś mama karmiąca i już:tak:lepiej podać butlę z miłością niż cyca ze łzami:tak::tak:ja daleka jestem od nagonki na naturalne karmienie:tak:
mój toniś zasypia adam mnie wkurzył zaraz dla odreagowania łazienkę wyszoruje:-p

Do góry