reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hmm, naszego synka Damianka udalo sie stworzyc za pierwszym razem (sam środek cyklu), teraz natomiast staramy sie o drugie dziecko. Stawiamy raczej na dziewczynkę :)
19.10 ostatnia miesiaczka, starania- w 9 i 11 dc, owulacja w 12 dc wieczorem (bardzo odczuwalne pęknięcie). Teraz już zero serduszkowania. Chyba jest w ogóle szansa na zapłodnienie? No nic, okaże sie za jakis tydzień :)

pozdrawiam Was! :-)

reklama
Witam dziewczynki

Widzę że wszystkie jeszcze w dwupaku na nic czekamy.............;-)

PATRYSIU sliczny brzusio, mnie czasem sie teskni do takiego..........ale wszystkie dzieci w domu już są i wystarczy.:-)

KIKI piekna twoja królewna. Moja to mały pulpecik:szok: apetycik cały czas dopisuje ale mam nadzieję że z czasem wysmukleje:-)

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I MIŁEGO WEEKENDU

Załączniki

• natala2 008.jpg
    natala2 008.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 50
  • natala2 029.jpg
    natala2 029.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 48
(...)
Kinga widzę że zapowiada Ci się miło dzionek :-) zatem dużo przyjemności życzę :tak: a jak tam dziś Twoja tempka?
Paulinko no tempka dziś spadła jeszcze trochę...
Dziś popołudniu dostałam @ , zdążyliśmy wrócić z obiadu.
Zaczynam listopadowe starania....
smutno jest.. no ale trudno widocznie tak miało być.

3mam kciuki za resztę testujących!!!:tak::-) oby wam się udało kochane.

OKRUSZYNKA hehe słodki pulpecik:-)niech przybiera zgubi jak zacznie biegac :-)

3mam kciuki za resztę testujących!!!:tak::-) oby wam się udało kochane.

przykro mi:sorry2:tempka była obiecujaca no ale tak jak mówisz @ się skończy i staranka :tak:

Kinga przykro mi :-( ale zaczyna się kolejny cykl i kolejne staranka :tak: napewno w tym roku, tak jak pisałaś, uda nam się zaciążyć ;-):tak: Trzymam kciuki! :tak:

Ja pewnie w poniedziałek dostane @ zobaczymy, póki co to coś mnie kłuje w dole brzucha tak jakby jajniki i takie napięcie aż musiałam przerwać sprzątanie bo źle się czułam. :hmm:

Okruszynko śliczna ta Twoja księżniczka :-)

Honia witaj :-) życzę powodzenia i trzymam kciuki! :tak:

może tego nie widac ale mam już 60 kg na koncie:-pprzy wzroście 158 to jednak nie jest mało;-)pokaż swój brzusio (ja lubie ogladać ciążowe brzuszki:-)
Patrysiu ja i bez ciąży waże 60kg przy wzroście 158cm :-p:zawstydzona/y:
dużo zdrówka Wam życzę! :tak:

U mnie bez zmian... czyli nic... cyce troszkę czasami pobolewają i to wszystko... i brzuch też ale sporadycznie, najbardziej wieczorem.....już pogodziłam się z porażką. teraz czekam na @ a później dalsze starania... pozdrawiam:-)
Dzastina cieszę się że masz lepszy humorek, no to czekamy do @ :tak:

Ja to Dziewczyny już dzisiaj pewnie nie będę na forum, bo zaraz M wróci z pracki, potem sprzątanie, obiadek, a potem będziemy sobie spędzać wieczorek :-) Jutro się zamelduję z rana pewnie na chwilkę :tak:Buziaki!
Pyszczku miłego popołudnia i wieczoru Wam życzę :tak: odpoczywaj :tak:

Ja muszę się wziąć dalej za sprzątanie ale kurcze tak mnie kłują te jajniki :eek::hmm: do tego nie wiem czy jeszcze nie przyplątało mi się zapalenie pęcherza bo zaczyna bopeć przy sikaniu :-( oby nie....:no:

POZDRAWIAM! Buziaki.

Ostatnia edycja:
witam sie z wami..

kinga no szkoda ze przyszla ta malpa..no coz takie zycie..nastepne staranka przed wami..

dzastina ciekawa jestem co u ciebie czy przyjdzie

paula moze ty zafasolkowalas?

gioeska ciekawa jestem czy przetrwasz ten 1 2 listopada..

a gdzie reszta dziewczyn?

okryszynko a corcie masz na piersi czy butelce?jest przeslodka i jakie sukienusie slicznie

pozdrawiam i zycze milej soboty..

Kinga - bardzo mi przykro!!! Ale nie ma co sie poddawac...główka do góry i dalej trzeba walczyc o swoje marzenia

Okruszynko - przesliczna malutka!!!!!

Honia - jesli ostatnie serduszko (sexik) był 11dc a 12 była owulka to jasne ze jest szansa na ciążę!!!!!!!!

Patrysiu - specjalnie dla Ciebie wklejam fotkę :)))

Załączniki

• IMG_0171.jpg
    IMG_0171.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
No.... a ja też jestem ciekawa czy @ przyjdzie:-):-):-) ale chyba przyjdzie.... chociaż specjalnych objawów nie mam,,,, znając życie, żeby mnie dobić to się jeszcze spóźni kilka dni, żebym drgawek dostawał he he he.... wiedźma czerwona... hi hi hi. A humorek mam, nie wiem dlaczego.... zgaga mnie piecze ale to po dupku... jeszcze jutro ostatnia tabsa... i zobaczymy... Przyszły tydzień zapowiada się bardzo ciekawie:-D:-D:-D:-D

Do góry