reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hmm, naszego synka Damianka udalo sie stworzyc za pierwszym razem (sam środek cyklu), teraz natomiast staramy sie o drugie dziecko. Stawiamy raczej na dziewczynkę :)
19.10 ostatnia miesiaczka, starania- w 9 i 11 dc, owulacja w 12 dc wieczorem (bardzo odczuwalne pęknięcie). Teraz już zero serduszkowania. Chyba jest w ogóle szansa na zapłodnienie? No nic, okaże sie za jakis tydzień :)

pozdrawiam Was! :-)

jasne że jest szansa! 3mam kciuki:happy2:

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa... ja się z tym liczyłam... bedziemy starać się dalej i może uda nam się sprawić sobie Mikołajkowy prezent grudniowy. Zobaczymy... Dziekuję za wsparcie.

My już po imprezce domowej
Filip dostał sporo prezentów:) zadowolony smyk. my też.

Paula a może tobie się chociaż udało co?!! :-)
dzastina no ciekawe jak z Tobą.... czekamy
Gosia ojj a Ty kochana to juz chyba prawie że jedną nogą na porodówce ;-)
Czarodziejka brzuszek śliczny masz :)) też taki chcę! ;)))

Dobranoc dziewczyny
buziolki :happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No wiec tempka dziś spadła na 38.8 więc mogę już się spodziewać @ w najblizszym czasie... trudno świat się nie zawalił, będę próbować dalej i dalej aż do skutku... najwyraźniej w niebie nie ma jeszcze aniołka dla mnie:-:)-:)-:)-( musze stanąć w kolejce i poczekać...

No wiec tempka dziś spadła na 38.8 więc mogę już się spodziewać @ w najblizszym czasie... trudno świat się nie zawalił, będę próbować dalej i dalej aż do skutku... najwyraźniej w niebie nie ma jeszcze aniołka dla mnie:-:)-:)-:)-( musze stanąć w kolejce i poczekać...
Uda się w końcu zobaczysz.... :) Bądz dobrej myśli na kolejny cykl. I narazie czekaj do tej @ chociaż może jeszcze się nie pojawi...
Wszystkie tutaj starające się pragniemy dziecka, nie jesteś sama :)
Powodzenia! i głowa do góry!

Witajcie ;-)

Ja dzisiaj raniutko się melduję, bo potem pewnie mnie nie będzie na BB, jak to w niedzielę :)

Ja nadal w dwupaku :) A mój M pojechał zaświecić znicze naszym bliskim Zmarłym tu w Lublinie i okolicach...

Kochane Dla Wszystkich Zmarłych z Waszych Rodzin zapalam
[*].... Niech spoczywają w spokoju....

Na grobie mojego Taty są wypisane słowa
"Na zawsze w naszych sercach" - chyba nie trzeba dodawać nic więcej...

Spokojnego, pełnego refleksji dnia Wam życzę... Buziaki :)

Witam dziewczynki:-)

Dziekujemy dziewczynki za komplementy dla mojej księżniczki.:-):-):-)
Czarodziejko piękny brzucholek:-D:-D
KIKI moja mała jest tak pół na pół pierś+mleczko na recepte z apteki.
Lekarz stwierdził że na samej piersi nie da rady bo mało przybierała na wadze na początku i dał recepte na mleczko. Ale czasem na piersi jest przez cały dzień jak gdzieś "latamy" a buteleczka jest na wieczór.

Pozdrawiam wszystkie dwupaki i pojedynki też:-D:-D:-D

Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą
I ci, co nie odchodzą, nie zawsze powrócą.
(J. Twardowski)

Również dla wszystkich waszych zmarłych i ja zapalam światełko
[*]

Hej!!
My juz wrócilismy wczoraj z wycieczki:) Groby posprzątane, Niepokalanów odwiedzony:) Chcielismy sobie z M odpocząc wczoraj wieczorkiem przed tv ale goscie się zwalili, no nic ale milo było:) Dostałam torbe ciuchów dla mnie:)Dziś o 12 idziemy do tesciowej na obiadek:) Mniam.. już nie mogę się doczekac, haha:)
Babcia M uszyła dla dzidziolka dwa komplety pościeli:) Miała materiał od takiej babeczki co posciele dla dzidziolków szyją:) No więc dwa komplety już mamy:) Jupi:)
Patrysiu a Ty mieszkasz w Żukowie? Bo my jechaliśmy na Sochaczew i byl skręt do Żukowa i tak się zastanawiałam czy to Twoja miejscowośc:) Nawet do M mówiłam w samochodzie, że tam chyba mieszka Patrysia z BB:)
Tak mówiłysmy o brzuszkach to pokaże mój 30 tc:-)
Wow:) Ja mam w brzuszku na wysokości pępka.. 97cm:zawstydzona/y::)

Paulinko no tempka dziś spadła jeszcze trochę...
Dziś popołudniu dostałam @ , zdążyliśmy wrócić z obiadu.
Zaczynam listopadowe starania....
smutno jest.. no ale trudno widocznie tak miało być.

3mam kciuki za resztę testujących!!!:tak::-) oby wam się udało kochane.
Nie przejmuj się Kochaniutka.. Listopadowe przytulanki już niedlugo:) I pewnie zrobisz piękny prezent gwiazdkowy M i synkowi:)

Patrysiu - specjalnie dla Ciebie wklejam fotkę :)))
Piękny:)

reklama
hej laseczki:-)melduje sie ayscie sie nie martwily...nalad jestem 2w1:-)czuje sie dobrze i oby nic sie nie zaczelo dziac do 3listopada...zmykam jednak na te groby bo pogoda dzis piekna:-)zal siedziec wdomku :-)​

Okruszynko sliczna ta Twoja coreczka:-)a tego konika co ma na zdjeciu to co to za zabawka??gdzie mozna ja kupic??
[

Patrysiu - specjalnie dla Ciebie wklejam fotkę :)))
laska z Ciebie po calosci:-)a brzusio taki sliczny malutki:-)
A tak w ogóle to zaczynam dzisiaj 40ty tydzień ciąży :tak:
I będę już Listopadową Mamusią :-) Gosia i Royannka - Wy też :)
nom bedziemy listopadowkami hehe:-)
Witam dziewczynki:-)

Dziekujemy dziewczynki za komplementy dla mojej księżniczki.:-):-):-)
Czarodziejko piękny brzucholek:-D:-D
KIKI moja mała jest tak pół na pół pierś+mleczko na recepte z apteki.
Lekarz stwierdził że na samej piersi nie da rady bo mało przybierała na wadze na początku i dał recepte na mleczko. Ale czasem na piersi jest przez cały dzień jak gdzieś "latamy" a buteleczka jest na wieczór.

ajakie mleczko masz malej dawac z apteki??i chyba po butli na noc dluzej spi Ci w nocy co??

Patrysiu Ty masz 101cm a ja mam obecnie ok 105-106cm hehe

buziaki babeczki:-)

Do góry