mam pytanie do mam ktore maja corcie,czy tez wychodzily Wam takie straszne wypryski?nawet na dekoldzie,nigdy takich nie mialam no i sie pocieszam bo z chlopcami wygladalam promieniujaco!a teraz,katastrofa!moze sobie wmawiam bo gdzies tam przeczytalam...a kazda ciaza moze byc po prostu inna:-(
reklama
K
Kinga85
Gość
byłam na mieście z Filipem. Ale zmarzliśmy bo strasznie wietrznie dziś. dobrze że wczoraj tak nie wiało.
teraz sobie piję kawkę. Filip ogląda baję.
Wczoraj wieczorem miałam gorszą chwilę i sobie popłakałam troszkę... ale mąż mnie przytulił pocieszył i powiedział że bedzie okej, uda się nam.... musi się udać, spójrz na naszego synka.... uda się zobaczysz.... bedzie miał śliczną siostrę lub brata.
teraz sobie piję kawkę. Filip ogląda baję.
Wczoraj wieczorem miałam gorszą chwilę i sobie popłakałam troszkę... ale mąż mnie przytulił pocieszył i powiedział że bedzie okej, uda się nam.... musi się udać, spójrz na naszego synka.... uda się zobaczysz.... bedzie miał śliczną siostrę lub brata.
okruszynka
Fanka BB :)
Witam:-)
Widzę że wszystkie jeszcze w dwupaku i bardzo zniecierpliwione. Niestety ta koncówka juz taka jest musicie przetrwać a my czekamy na fotki Waszych bobasków
AGA wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.
Pati to chyba prawda że każda ciąża jest inna ja w ciązy z synkiem wyglądałam koszmarnie ni mogłam sobie poradzić z wypryskami. A w ciązy z córcią odwrotnie cere miałam idealną i ogólnie miałam batdziej ochotę dbać o siebie i się stroić. Aż moja mama się śmiała że urodzę małą strojnisię.
Czarodziejko karmię piersią ale muszę mieszać bo nie mam tyle pokarmu żeby starczało na dzień i noc. Mała słabo przybierała na wadze na początku i lekarz kazał dokarmiać. Czasem mam doła bo sobie myślę co to za matka co nie potrafi wykarmić dziecka..................:-
-
-(
POZDRAWIAM
Widzę że wszystkie jeszcze w dwupaku i bardzo zniecierpliwione. Niestety ta koncówka juz taka jest musicie przetrwać a my czekamy na fotki Waszych bobasków

AGA wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń.
Pati to chyba prawda że każda ciąża jest inna ja w ciązy z synkiem wyglądałam koszmarnie ni mogłam sobie poradzić z wypryskami. A w ciązy z córcią odwrotnie cere miałam idealną i ogólnie miałam batdziej ochotę dbać o siebie i się stroić. Aż moja mama się śmiała że urodzę małą strojnisię.
Czarodziejko karmię piersią ale muszę mieszać bo nie mam tyle pokarmu żeby starczało na dzień i noc. Mała słabo przybierała na wadze na początku i lekarz kazał dokarmiać. Czasem mam doła bo sobie myślę co to za matka co nie potrafi wykarmić dziecka..................:-
POZDRAWIAM
KINGA pewnie ze sie uda,zobacz ja juz 3 dzidziuska bede miala a tez martwilam sie czy wogole bede kiedys mama,bedzie ok,dobrze ze mozesz na swojego meza liczyc w takich chwilach to bardzo wazne...
a poplakac czasem trzeba;-)

K
Kinga85
Gość
ja już taka wiesz jestem że musze czasami gdzieś się zaszyć w kącie i popłakać...KINGA pewnie ze sie uda,zobacz ja juz 3 dzidziuska bede miala a tez martwilam sie czy wogole bede kiedys mama,bedzie ok,dobrze ze mozesz na swojego meza liczyc w takich chwilach to bardzo wazne...a poplakac czasem trzeba;-)
Masz pewnie rację że udać się w końcu uda....
okruszynka ja również pozdrawiam cię!
R
rouż
Gość
Okruszynko, doskonale Cie rozumiem z tym dokarmianiem. Moj synek d poczatku byl dokarmiany, mimo, ze ja ciagle probowalam odciagac. Tez sie dolowalam, nie moglam sie pogodzic, w 5miesiacu jego zycia zrozumialam, ze tak po prostu musi byc i dopiero wtedy zaczal ladnie przybierac. Ale dokarmialm go swoim mleczkiem do 7miesiaca zycia.
czuje sie coraz gorzej bo sie przeziebilam..powoli trace glos..narazie ratuje sie herbata z miodem a jak m wroci ma mi kupic ten syrop co Pyszczek poleca:-)co do imienia to ma chlopak fantazje hehe:-)Gie-Osko- a ja Ty sie czujesz??????Niezle imionka wymysla mąż)))
kochana Tobie i tak nie zostalo wiecej niz jak pare dni do terminu heheMam nadzieję że Sebuś nasz będzie na tyle wyrozumiały że przyjdzie na świat w terminie! Plus/minus kilka dni :-);-)
juz niedlugo:-)PYSZCZKU,GOSIU juz nie moge sie doczekac az zobacze Wasze maluszki,juz niedlugo...trzymam kciukii sciskam goracao!:-)
ja mialam lepsza cere z corka niz z synkiem ale po od 3mcy ciazy z synkiem tez juz mialam super cere:-)nie ma chyba reguly na tomam pytanie do mam ktore maja corcie,czy tez wychodzily Wam takie straszne wypryski?nawet na dekoldzie,nigdy takich nie mialam no i sie pocieszam bo z chlopcami wygladalam promieniujaco!a teraz,katastrofa!moze sobie wmawiam bo gdzies tam przeczytalam...a kazda ciaza moze byc po prostu inna:-(
wcale nie jestes zla matka..tez sobie tak wmawialam jak corki nie moglam karmic piersia ze jestem zla wyrodna matka...teraz tez obawiam sie malej ilosci pokarmu ale szczeze mowiac jak dziecko jest na sztucznym mleku to dluzej spi moja tak miala...i tez myslalam zeby dokarmiac synka mlekiem sztucznym na noc jak bede miec malo pokarmu....Czarodziejko karmię piersią ale muszę mieszać bo nie mam tyle pokarmu żeby starczało na dzień i noc. Mała słabo przybierała na wadze na początku i lekarz kazał dokarmiać. Czasem mam doła bo sobie myślę co to za matka co nie potrafi wykarmić dziecka..................:--
-(
POZDRAWIAM
Dziewczyny a ile kosztuje to mleko na recepte Nutricos tam co polecacie??bo ja uzywalam nan ale kolki mala miala po wszystkich sztucznych mlekach??
R
rouż
Gość
Moj po sztucznym mleczku wcale nie spal dluzej niz po cycu...Ale moi bracia tez tak mieli...:/
Ja kupowalam Nan zwykle i hipoalergiczne i Macio nie mial niggy kolek. Raz mial jak mial ok 10dni i byl w szpitalu na pediarii(, zoltaczka przedluzajaca sie, brak nabierania masy, pekniety obojczyk, zapalenie ucha...)bo ja sie napilam soku multiwitaminy i pozniej pediatra i powiedziala, ze to od winogron.
Ja kupowalam Nan zwykle i hipoalergiczne i Macio nie mial niggy kolek. Raz mial jak mial ok 10dni i byl w szpitalu na pediarii(, zoltaczka przedluzajaca sie, brak nabierania masy, pekniety obojczyk, zapalenie ucha...)bo ja sie napilam soku multiwitaminy i pozniej pediatra i powiedziala, ze to od winogron.
kiki750321
witam
aga sto lat sto lat ..wszystkiego naj naj naj..
pyszczek ciekawa jestem kiedy sebus sie urodzi...
gioesko duzo zdrowka wykurowqac sie prosze by do porody nie byc oslabiona nam musisz miec sporo sily..
royanna dla synka duzo zdrowka .
bereshka bedzie dobrze zobaczysz..kubus to dzielny chlopczyk zobacz sama jaki wesoly usmiechniety i do tego silny chlopczyk i pio tym co przeszedl...ciesze sie ze przybiera dobrze na wadze..tulam was mocno i zycze kubusiowi z calego serduszka by jak najszybciej byl niedokarmiany pozajelitowo..trzymajcie sie kochani cieplutko..
pati nie ma rezepty na wysglad ja przy deryi wygladalam kwitnaco..
aga a to typek jeden na policje z nim..
aga sto lat sto lat ..wszystkiego naj naj naj..
pyszczek ciekawa jestem kiedy sebus sie urodzi...
gioesko duzo zdrowka wykurowqac sie prosze by do porody nie byc oslabiona nam musisz miec sporo sily..
royanna dla synka duzo zdrowka .
bereshka bedzie dobrze zobaczysz..kubus to dzielny chlopczyk zobacz sama jaki wesoly usmiechniety i do tego silny chlopczyk i pio tym co przeszedl...ciesze sie ze przybiera dobrze na wadze..tulam was mocno i zycze kubusiowi z calego serduszka by jak najszybciej byl niedokarmiany pozajelitowo..trzymajcie sie kochani cieplutko..
pati nie ma rezepty na wysglad ja przy deryi wygladalam kwitnaco..
aga a to typek jeden na policje z nim..
reklama
kiki750321
okruszynko nie mysl tak pokarm nie oznacza ze jestes zla mama..ze wogle taka mysl przeszla ci przez glowe..utulaj krolewne..
czarodziejko jak samopoczucie?
beti anufifi sylwia jarzebinka tusia i wszystkie inne dziewczyny pozdrawiam
paula ni szkoda ze przyszl ale ja zawsze mowie po burzy zawsze swieci slonce..
dzastina to jeszcze iskierka nadzieji jest..
agnieszka wstaw jakies fotki waneski napisz co u was..
czarodziejko jak samopoczucie?
beti anufifi sylwia jarzebinka tusia i wszystkie inne dziewczyny pozdrawiam
paula ni szkoda ze przyszl ale ja zawsze mowie po burzy zawsze swieci slonce..
dzastina to jeszcze iskierka nadzieji jest..
agnieszka wstaw jakies fotki waneski napisz co u was..
Podziel się: