madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hejka jestem siostra Patrysi 86 kazała mi przekazac abyscie sie nie martwiły ze jej net niechce sie połaczyc i jak jej M wróci z pracy to jej tam zaglądnie.Pozdrowionka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widzisz nie ma reguly...Twoj nie mial kolej moja miala..Twoj spal tyle co po cycu moja dluzej...Moj po sztucznym mleczku wcale nie spal dluzej niz po cycu...Ale moi bracia tez tak mieli...:/
Ja kupowalam Nan zwykle i hipoalergiczne i Macio nie mial niggy kolek. Raz mial jak mial ok 10dni i byl w szpitalu na pediarii(, zoltaczka przedluzajaca sie, brak nabierania masy, pekniety obojczyk, zapalenie ucha...)bo ja sie napilam soku multiwitaminy i pozniej pediatra i powiedziala, ze to od winogron.
nom faktycznie nie duzo kosztuje to mleko...a recepte to od pediatry tak??i na ile opakowan max moze lekarz wystawic taka recepte??Dziekuje dziewczynki za słowa otuchy. Wiem że JESTEM DOBRĄ MAMĄ ale czasem mnie wszystko dołuje..............
Gusiu Nutramigen kosztuje ok 12, 13 zł za puszkę 425 gr. A z tego co wiem to nan ok 11, 12 zł za 350 gr Więc wychodzi nawet taniej tylko trzeba miec receptę
to wszystkiego co najlepsze dla słoneczka małego:-)Paula Amelka to mojej siostry córeczka... dziś kończy roczek:-):-):-) moja siostra walczyła o nią 12 lat... drugie podejście in-vitro się udało i dziś ma zdrową śliczną córeczkę o imieniu Amelia... my mówimy na nią Amelinakochamy ją bardzo mocno bo tyle czasu na nią czekaliśmy.... no i tak wypadło ze rok temu o tej porze się urodziła... Iza rodziła ją 16 godzin i mówi że poród to " Pikuś" że w cale nie jest tak strasznie,,, że ona sobie wyobrażała nie wiadomo jaki ból a w cale tak strasznie nie było... mówi że te wszystkie badania jakie miała to poród to sama przyjemność
![]()
Pati chyba na to nie ma reguły, ja przy Kacperku wyglądałam ładnie, przy drugiej ciąży miałam wypryski ale niestety nie dowiem się juz co by byłomam pytanie do mam ktore maja corcie,czy tez wychodzily Wam takie straszne wypryski?nawet na dekoldzie,nigdy takich nie mialam no i sie pocieszam bo z chlopcami wygladalam promieniujaco!a teraz,katastrofa!moze sobie wmawiam bo gdzies tam przeczytalam...a kazda ciaza moze byc po prostu inna:-(
Kinga doskonale Cię rozumiem i wiem że czasami może być źle z tego powodu i trzeba sobie popłakać ale życie płynie dalej trzeba podnieść głowe i próbować dalej! Napewno wkońcu nam się uda!!! wkońcu mamy już po jednym synku i przydałoby się jakieś rodzeństwoWczoraj wieczorem miałam gorszą chwilę i sobie popłakałam troszkę... ale mąż mnie przytulił pocieszył i powiedział że bedzie okej, uda się nam.... musi się udać, spójrz na naszego synka.... uda się zobaczysz.... bedzie miał śliczną siostrę lub brata.
Okruszynko nie ważne czym karmisz ważne że jesteś WSPANIAŁĄ MAMĄ(....)karmię piersią ale muszę mieszać bo nie mam tyle pokarmu żeby starczało na dzień i noc. Mała słabo przybierała na wadze na początku i lekarz kazał dokarmiać. Czasem mam doła bo sobie myślę co to za matka co nie potrafi wykarmić dziecka..................:--
-(
Madzia84 dziekujemy za przekazanie informacjiHejka jestem siostra Patrysi 86 kazała mi przekazac abyscie sie nie martwiły ze jej net niechce sie połaczyc i jak jej M wróci z pracy to jej tam zaglądnie.Pozdrowionka
Dzastina wszystkiego najlepszego dla Amelki :-)Paula Amelka to mojej siostry córeczka... dziś kończy roczek:-):-):-) moja siostra walczyła o nią 12 lat... drugie podejście in-vitro się udało i dziś ma zdrową śliczną córeczkę o imieniu Amelia... my mówimy na nią Amelinakochamy ją bardzo mocno bo tyle czasu na nią czekaliśmy.... no i tak wypadło ze rok temu o tej porze się urodziła... Iza rodziła ją 16 godzin i mówi że poród to " Pikuś" że w cale nie jest tak strasznie,,, że ona sobie wyobrażała nie wiadomo jaki ból a w cale tak strasznie nie było... mówi że te wszystkie badania jakie miała to poród to sama przyjemność
![]()
Agniesiak Ty łakomczuchuPrzed chwilą opędzlowałam talerz pomidorowej i 3 kanapki z chlebka i bułę rozkrojoną a wszystko to z pasztetem z pomidorami i keczupemNormalnie tak się spasłam, że szok
A jeszcze cherbatka stygnie przy komputerku
Hihi