reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam poniedziałkowo! ;)

Kurczę, ja juz nie wiem, co mam myśleć. Wiem, wiem, nie można za bardzo chciec i naprawdę wszystko odbywało się na luzie... 9 i 11 dc seksik, 12 dc wieczorem pęknięcie pęcherzyka...Od tego czasu mam ciągle zaparcia, bolą mnie boki brzucha oraz plecy, nerki, mam czasem dziwny mały ścisk w dole brzucha, a podbrzusze boli mnie i spuchło... Tylko tempka baaaardzo nieznacznie wzrosła, niestety nie obejmuje 37... Ech, a może to normalne, może wczesniej tez tak było, tylko teraz nagle łączę te objawy z początkiem ciąży? Chcialabym , by minęło juz kilka dni... by można było zrobić tescik...

pozdrawiam !!!!!!!! :eek:

reklama
Pati wielkie dzięki za trzymanie kciuków :-) Ja Ciebie tez ściskam mocnoooo :tak:

Kinga każdy potrzebuje czasem takiej chwili żeby dac upust emocjom...ale tutaj wsparcie Męża i jego pomocna dłoń - BEZCENNE :tak: Będzie dobrze, zobaczysz! :-)

Okruszynko trochę zniecierpliwienia jest, co zrobić :sorry: Ale pocieszam się, że Ty chyba pisałaś że urodziłaś prawie w terminie (dzień przed dokładnie?), więc sobie myślę że może jeszcze nasz Syneczek się namyśli.. :-)

Kiki a co tam u Twojej księżniczki? Co porabiacie? :)

Madzia84 Dzieki za widomości o Patrysi :tak:

pyszczku moja ksiezniczka spi my po obiedzie byly dwie kumpele na kawce.patrick poszedl do lekarza bo ma goraczke 39,2 przyszedl ze szkoly blady no i patrze goraczka ..dostanie napewno antybiotyk i boje sie by derya sie nie zarazila..patrick bedzie u gory a my na dole bedziemy spedzac czas..a ciezko bedzie bo my lubimy tak wszyscy razem..ercanek tez jakis nie taki wyglada jak by cos go lapalo..patrick przyszedl wlasnie od lekarza i ma jakis wirus antybiotyk i zwolnienie do piatku ze szkoly...to sie narobilo..

pyszczku a jak dzisiaj sebastianek w brzuszku..

dzastina sto latek i duzo zdrowka dla siostrzenicy..

honia witam to moze uda sie tobie zafasolkowac..kiedy bedziesz testowac?

kinga paula dziekuje za swiatelko...

paula kicia sylwia i tusia rowniez zapalam swiatelko za waszych aniolkow..
[*]

kinga to filipek ucieszyl sie z ksiazeczki.-co nie?.kochana kazda z ns mqa zle chwile...masz wspanialego meza kolo siebie ktory doda otuchy poda pomocna dlon..wspanialego syneczka ktory usmiechem wynagradza wszystko..troche cierpliwosci i druga pociecha tez tak w krotce bedzie usmiechac sie do ciebie...

No wkońcu mi net się połaczył:-)tzn.połączenie było ale ja nie mogłam się zalogować i M coś tam porobił i jestem :-)mam nadzieje że mi się już nierozłączy;-)

Witam :-)
Ja dziś zostałam w domu i ide po południu do lekarza z tym pęcherzem bo nie jest wesoło, jak biore leki to jest lepiej ale nadal bardzo boli. :-(
@ nadal nie mam i czekam na nią z niecierpliwością :-p chciałabym zacząć już nowy cykl :tak:

Patrysiu odpoczywaj i dużo leż kochana! :tak: pewnie wczoraj pochodziłaś po cmentarzu co ;-):confused:

idźkaj z tym pecherzem:tak:a co do cmentarza nie byliśmy bo mi nie wolno a że długa trasa by była przed nami i jeszcze też trzeba postac to wiadomo...za to właśnie wczoraj duuuzo leżałam M wszystkim się zajmował nawet wziął synka na spacer a ja sobie leżałam i nie wiem czemu znowu rano mnie zaczeło to robić:dry:

kinga to filipek ucieszyl sie z ksiazeczki.-co nie?.kochana kazda z ns mqa zle chwile...masz wspanialego meza kolo siebie ktory doda otuchy poda pomocna dlon..wspanialego syneczka ktory usmiechem wynagradza wszystko..troche cierpliwosci i druga pociecha tez tak w krotce bedzie usmiechac sie do ciebie...
dziękuję Ci za te słowa kochana... aż się wzruszyłam ...
Filipek ucieszył sie z książeczki:) a za światełko nie masz co dziękować:*

Pyszczek tobie też dziękuję:happy2: jak sie czujesz?

jestem...u lekarza było opóźnienie jak zwykle :baffled: dostałam antybiotyk i do końca tygodnia mam siedzić w domu i się wygrzewać :tak:
zjedliśmy obiadek i zaraz będe robić sałatkę warzywną tylko warzywa się ugotują :tak:
no i też kupiłam Kacperkowi książeczkę do kolorowania z autkami teraz siedzi i koloruje :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry