Paula25
szczęśliwa :)
Honia rzeczywiście trochę za wcześnie aby wypatrywać obiawów ciążowych ale nadzieja jest zawsze. Mocno trzymam kciuki żeby Ci się udało! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale mialas ekspresowy porod:-)ja tez taki chce...W samochodzie były już co trzy minuty, a na izbie przyjęć już bardzo silne, ledwo co wypełniłam te wszystkie dokumenty. Ale na szczęście szybko poszło o 11 byłam przyjęta a o 12,40 moja królewna była na świecie. Chciałam znieczulenie ale już na izbie miałam 5 cm rozwarcia i było już za późno.
sliczna dziewczynka:-)Witam dziewczyny... już po balu.. dodaję fotkę naszej księżniczki tak jak obiecałam... Brzusio zaczyna pobolewać jak na @... więc może w nocy przyjdzie... czekam...
wspolczuje @... no ale licze ze nastepny cykl bedzie owocny dla Ciebie,Kingi i Pauli:-)Dziewczyny dziś nie zapowiedzianie a w wielkim stylu przyszła Czerwona Wiedźma... W nocy obudził mnie mocny ból brzucha i już wiedziałam.... boli mnie brzuch i plecy na dole.... dziś 26 dc.. pospieszyła się... Także Kinga zaczynamy staranka od nowa... Paula czekamy na ciebie...
nie załamuję się i brnę dalej...największą głupotą jest poddać się bez walki...