Pauluś89
Grudzień 2009
Mój nic nie gada na ten temat do małego bo jest rozdarty-chce już przytulić synka ale wie, że jeszcze musi urosnąćA moj gada " wytrzymaj jeszcze 2 tygodnie i wylaz ,dawaj do nas ,bede cie ciomkal ile wlezie !"![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój nic nie gada na ten temat do małego bo jest rozdarty-chce już przytulić synka ale wie, że jeszcze musi urosnąćA moj gada " wytrzymaj jeszcze 2 tygodnie i wylaz ,dawaj do nas ,bede cie ciomkal ile wlezie !"![]()
hahaahkurde.. tyle z nas już ma problemy z brzucholkami.... coś mi się wydaje że możemy zacząć się rozpakowywać pod koniec tego miesiąca, zresztą te terminy co nam lekarze dają to pic na wode..każdy dzieciaczek inaczej rośnie i dojrzewa, więc wątpie żebyśmy w tych terminach się zmieściły. Sylwestra w szpitalu? impreza w sumie na koszt NFZ haha, zimna płyta ale bez szampana, to ja nie chce takiej imprezy![]()
ja za rożek 23 w sklepie a za kombinezon w Pepco 40 zł! śliczny jest i byłam w szoku, że taki tani
ja mam zdecydowana wiekszosc kaftanikow i spiochow bo to wszystko podostawalam wiec tak to juz jest ...
a powiedzcie mi czy wy na body w domu bedziecie jeszcze cos ubierac ?? jakas bluzeczke czy cos ?? bo sie zastanawiam czy taki bodziak dla malej bedzie wystarczajacy /bo pod kaftanik zaklada sie zwykle jeszcze koszulke cieniutka!!/
I ja się witam po badaniach:-)
Wiecie że u nas nawet nie ma wywieszki że kobiety w ciąży mają pierwszeństwo
Dobrze że mała mogła zostać z bratem bo byliśmy tam chyba z godzinę!!!! Ludzi tyle że szok!
Asia to my za tydzień w 9 kratkę wskakujemy!?????
NO wlansie ja tez o natalce myslalam ! Juz cosik sie nie pojawia tutaj !hahaah
ja też nie chcę.. z jednej strony wolałabym wczesniej urodzić ale z drugiej jednak nie bo musze sie w swieta najeść porzadnie
i następna w szpitalu..
co to sie wyrabia..
a co z Natalką?
bo coś się nie odzywa
no nie żebym coś gadała ale ona se ma na koniec listopada termina.. trza szkryfnąć do niej esioraNO wlansie ja tez o natalce myslalam ! Juz cosik sie nie pojawial tutaj !
ja od 2 do 4 tygodniu powinnam urodzicMój nic nie gada na ten temat do małego bo jest rozdarty-chce już przytulić synka ale wie, że jeszcze musi urosnąć![]()