^Joasia^
Fanka BB :)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joasia u tego samego kupiłam wczoraj kupe pierdół właśnie do szpitala i dla małej itp. - polecała już go któraś dziewczyna tutaj i na grudniówkach też go polecano. Tylko pieluch od niego nie brałam bo kilka negatywów ma za pieluchy i ich jakość, więc szukam kogoś innego z tetrami;-)Witam, dawno mnie tu nie było... wszystkie rzeczy śliczne... Ale te kołyski to przebijają wszystko :-) Są cudne po prostu. Podobają mi się bardzo, bardzo... ale jakos nie widzę tego u siebie.
Ja juz mam wyprawkę kompletną, łącznie ze szpitalem i kosmetykami dla Wojtka... Polecam sprzedającego, ma fajne rzeczy i praktycznie wszystko co potrzebujesz. Wysyłkę mi policzył za 6,50 za wszystko co zamawiałam a było tego z 50 sztuk jak nie więcej.
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Witam po wizycie u lekarza!!
Niestety bez antybiotyku się nie obejdzie... Muszę brać 2x1 przez 10 dni duomox +plus syrop apipulmol 3x1 + inhalacje 3x1 z kropli i szałwii rano i wieczorem! I właśnie patrzę, a zamiast szałwii kupiłam rumianek
Ucho, z którym byłam 2 tygodnie temu (miałam tylko kropelki) nadal jest nieładne, także antybiotyk będzie też na to działał...
A zatoki skończą się zabiegiem :-( Lekarz powiedział, że nie ma sensu, żebym się męczyła z nimi, bo zbyt często mnie dopadają...
Dziś jak mnie zobaczył mówi: 'O nie, znowu zatoki'! Nawet się nie odezwałam, widział po oddechu...
Jutro jeszcze pójdę do szkoły, bo mam kolokwium u promotora, więc lepiej iść... A później będzie baaardzo długi weekend!! 12 dniowyMam nadzieję, że uda się wyzdrowieć
Idę leżeć, tak jak Pan Doktor kazał
Miłego popołudnia :*
ja też mam taki sam ale z wersji ALU a ty:-)kolorek mojego to szaro niebieski:-)Nam właśnie kurier przywiózł fotelik samochodowy Coneco Pioneer :-) Jest na prawdę super :-):-):-)