wiktoria12
Mama i żona :)
Witajcie później napisze i poczytam co nieco ale pierwsze prosze o głosik na zdjecie z góry dziekuje oto link http://www.pielegnacjadlarozwoju.pl/swiat_gallerydetails.php?id=774
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale to jest link na wejście na całą galerię ja nie wiem gdzie jest twoje zdjęcieWitajcie później napisze i poczytam co nieco ale pierwsze prosze o głosik na zdjecie z góry dziekuje oto link Instytut Pampers
Juz poprawiłam teraz jest dobryale to jest link na wejście na całą galerię ja nie wiem gdzie jest twoje zdjęcie![]()
cześć, ja tylko na momencik daję znać że żyjęu mnie chrowania ciag dalszy tylko, ze na mnie przeszło choróbsko
zmykam ale moze jutro uda mi się zajrzeć, dobrej nocy
MH
Bawcie sie dobrze i porobcie jakies foteczki
Moje dziewczynki buszuja u Dominika w pokoju a Dominik siedzi ze mna i ogladamy sobie tv:-)
Mlody juz spakowany i uszykowany do szkoly i jak nie bedzie w nocy kaszlal to jutro do szkoly:-)
Ale tutaj pustki![]()
No i cytaty mi znikłynim doszłam do początku:-(.
Witam wieczornie!
M groch do zupy podgotował i na ostatnią jazdę pojechał,ja prosto z z pracy z Julem po Olka i z buta wracaliśmy w zimną wiuchę aż pysków czerwonych podostawali.Po drodze zamówiłam pizzę i po 23 minutachprzywieźli z drugiego końca miasta
.W Biedronie Trixxa sobie zafundowałam,porcjuję pizzę Olkowi a tu M wchodzi z moim Trixxem,wielce zdziwiony,że pizza na stole
- a co miałam z głodu paść
.
A tu mój wstydliwy elegancik
Zobacz załącznik 177745