reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oliwka juz zjadła kaszkę,już w piżamce umyta,teraz M poszedł jej umyć ząbki i kładę ją spać :tak::tak: ciekawe o której uśnie :sorry2:
powinna szybko skoro nic nie spałą w dzień zobaczymy ...

Witajcie później napisze i poczytam co nieco ale pierwsze prosze o głosik na zdjecie z góry dziekuje oto link Instytut Pampers
ale to jest link na wejście na całą galerię ja nie wiem gdzie jest twoje zdjęcie :no::no::no::no::no::no::sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć, ja tylko na momencik daję znać że żyję:tak::tak::tak::tak::tak: u mnie chrowania ciag dalszy tylko, ze na mnie przeszło choróbsko :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zmykam ale moze jutro uda mi się zajrzeć, dobrej nocy

MH
Bawcie sie dobrze i porobcie jakies foteczki:tak::tak::tak:

Moje dziewczynki buszuja u Dominika w pokoju a Dominik siedzi ze mna i ogladamy sobie tv:-):tak:
Mlody juz spakowany i uszykowany do szkoly i jak nie bedzie w nocy kaszlal to jutro do szkoly:-):tak:

Ale tutaj pustki:szok::szok::szok:

M zabrał dzisaij aparat do pracy :eek:
Ale nastepnym razem nadrobimy :-p

No i cytaty mi znikły :wściekła/y::wściekła/y: nim doszłam do początku:-(.
Witam wieczornie!
M groch do zupy podgotował i na ostatnią jazdę pojechał,ja prosto z z pracy z Julem po Olka i z buta wracaliśmy w zimną wiuchę aż pysków czerwonych podostawali.Po drodze zamówiłam pizzę i po 23 minutach :szok::cool2:przywieźli z drugiego końca miasta:tak:.W Biedronie Trixxa sobie zafundowałam,porcjuję pizzę Olkowi a tu M wchodzi z moim Trixxem,wielce zdziwiony,że pizza na stole:sorry2: - a co miałam z głodu paść:wściekła/y:.
A tu mój wstydliwy elegancik
Zobacz załącznik 177745

Fajny ten twój elegancik :tak:

Helenka wyrku, ogląda bajke :tak:
Wybawiła się z Paulinką za wsze czasy :tak::tak::tak:
A My poplotkowałyśmy :-p

spadam sprzątać, dobranoc laseczki :-)

reklama
Do góry