reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam się,
młody już w przedszkolu, ja jem śniadanko (naleśniki z serem z wczoraj i kakao).
Mam na dziś ambitne plany porobienia wielu rzeczy, ciekawe co z tego wyjdzie bo moje lenistwo ostatnio zwycięża :-) Wczoraj zapomniałam pojechać na ekg, normalnie jak po porodzie to się nie zmieni to będę musiała jakiś specyfik z lecytyną zakupić :-D
Ja też chce śnieg!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zimową dziewczyną, urodziłam się w styczniu i uwielbiam jak jest biało wokoło, z pierwszego śniegu cieszę się jak dziecko.
Ale mnie spojenie pobolewa, czuję się jak staruszka :-D

reklama
Ostatnio w TV leci reklama pieluch DADA z Biedronki, 26,99zł za 63szt, wcale to nie jest znowu taka promocja skoro wychodzi 0,43zł za pieluchę a za Huggiesa wychodzi 0,46zł za pieluchę. Chyba że im większe pieluchy tym droższe?I wtedy ta różnica się zwiększa?

Dagmar ja miałam podobną akcje w ciąży z Antkiem, połozyli mnie do szpitala i smectą leczyli.

I na Mazurach troche śnieg pada....a lenia to i ja mam wielkiego, no ale trzeba korzystac i leżeć ile wlezie:tak:;-)

Witam się,
młody już w przedszkolu, ja jem śniadanko (naleśniki z serem z wczoraj i kakao).
Mam na dziś ambitne plany porobienia wielu rzeczy, ciekawe co z tego wyjdzie bo moje lenistwo ostatnio zwycięża :-) Wczoraj zapomniałam pojechać na ekg, normalnie jak po porodzie to się nie zmieni to będę musiała jakiś specyfik z lecytyną zakupić :-D
Ja też chce śnieg!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zimową dziewczyną, urodziłam się w styczniu i uwielbiam jak jest biało wokoło, z pierwszego śniegu cieszę się jak dziecko.
Ale mnie spojenie pobolewa, czuję się jak staruszka :-D
Heh ja też zimowa dziewczyna jestem- urodzinki 17 grudnia:tak: i też się cieszę jak pięciolatek jak widzę, że śnieg zaczyna padać:-D a co do staruszki... to już od paru tygodni się tak czuję:tak:

reklama
Do góry