reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina ja też papiery skaładałam na początku września ,a w poniedziałek Jolka przez NASZĄ KLASĘ co uważam za gruby nie takt przysłała mi informację ,ze muszę dostarczyć za swiadczenie z sierpień o zarobkach,bo wcześniej to czasu nie było,:no:
to jest chore ok wiem decyzje mogą wysyłać w listopadzie ale jak tyle to miała na biurku to mogła zadzwonić i powiedzieć a nie mi teraz z tekstem że zaświadczenie z urzędu skarbowego nie wystarczy no ***** mać tam jest czarno na białym ile zarobił w 2008 roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem zła bo w listopadzie po opłatach mam na życie 400 zł zdechne a nie przeżyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
MALINKA wlasnie o taki urzad i rodzinen i wychowawcze mi chodzi U mnie na szczescie dzwonia szybko Ja musze dolaczyc jeszcze 2 dokumenty A mnie sie nie chce isc dzis nie potrafie nic innego robic jak tylko czekac na lekarza
Ale swoja droga to u ciebie sa porabanie Co oni robili 2 miesiace?

Aha u mnie tez z kasa krucho Ze skaladalm dokumenty teraz to kase dopiero dostane pod koniec grudnia :-( I jak tu zyc ????????

MH GRATKI

Malina współczuje. Ja wg standardów opieki to jestm bogata :-D niewiem z której strony :sorry2: No ale moze i lepeij ze nie musze sie znimi uzerać :sorry2:

Ale Niki sobie wybrała ładny moment, dzisaj ma równo 5 miesięcy :tak:

Malina współczuje. Ja wg standardów opieki to jestm bogata :-D niewiem z której strony :sorry2: No ale moze i lepeij ze nie musze sie znimi uzerać :sorry2:

Ale Niki sobie wybrała ładny moment, dzisaj ma równo 5 miesięcy :tak:
5 miesięcy to juz piękny wiek........wiedziała co robi ,dzieki temu mama zapamięta ten dzień ,jeszcze raz gratki dla Niki:-D:tak:

Ostatnoi wracam z KLaudią ze spaceru tak sobie gadamy ,a Klaudia do mnie: mamo,jakbym jutro urodziła dziecko to byłabyś babcuią:-Drozwaliła mnie na łopaty jeżeli ona na razie na samo brzmienie słowa "sex "robi sie czerwona ,to myślę że jeszcze jestem bezpieczna:cool::cool::cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnoi wracam z KLaudią ze spaceru tak sobie gadamy ,a Klaudia do mnie: mamo,jakbym jutro urodziła dziecko to byłabyś babcuią:-Drozwaliła mnie na łopaty jeżeli ona na razie na samo brzmienie słowa "sex "robi sie czerwona ,to myślę że jeszcze jestem bezpieczna:cool::cool::cool:

:szok::szok::szok: Nieźle... A uświadamiałaś ją już ?? tak z ciekawości pytam...:-p

reklama
zadzwoniłam do mojego M z tym szystkim co musi mi dostarczyć a on z tekstem że on świadectwaa pracy to jeszce od poprzedniego pracodawcy nie dostał i nie wie czy ten mu da tak wszystko od ręki bo on księgowej to nie ma a w papierach ma burdel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdyby to było w październiku to mniejsze ciśnienie i bym pewnie wszystko zdążyła załatwić bo sama bym dzwoniła i mu gadała a tak to pewnie lipa no wyje z nerwów i bezsilności :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry