reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też jeszcze w piżamie :szok: i siedzę przed kompem zamiast brać się do roboty...:dry:

Moja niuńka w końcu fiknęła na brzuszek :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Ale sie cieszę :tak:

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!1

to jest chore ok wiem decyzje mogą wysyłać w listopadzie ale jak tyle to miała na biurku to mogła zadzwonić i powiedzieć a nie mi teraz z tekstem że zaświadczenie z urzędu skarbowego nie wystarczy no ***** mać tam jest czarno na białym ile zarobił w 2008 roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem zła bo w listopadzie po opłatach mam na życie 400 zł zdechne a nie przeżyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

za za k..........!!!!!!!!!!!!!!
brak slwo
ale ja tez mam niezle.Paulina ma terpeutke za ktora placi gmina.mialam umowe na uslugi do czerwca co sie okazalo i powinnam miec od lipca nowa decyzje.ale to nie ja powinnam o tym pamietac.
dzowni do mnie wczoraj ze tego nie ma bo przeoczyla czy cos,i ze potrzebuje dochodw piotrka za czerwiec ale z data lipcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo inaczej bede musiala zwrocic kase za udslugi a to 1tys miesiecznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za jej glupte ja dostane po dupie.!dzwonilam wlasnie do szefa i mu mowilam,do szefa piotrka.i powiedzial ze jak ksiegowe takie cos wystaiqa to on podpisze

reklama
:szok::szok::szok: Nieźle... A uświadamiałaś ją już ?? tak z ciekawości pytam...:-p
Tak ,rozmawiałam ,nie da sie dzicka ustrzeć ,krępuą ją te tematy czasami ,ale wykazuje też zdecydowaną ciekawość tematu ,wie przynajmniej dokładnie o co chodzi że z obcymi nie wolno rozmawać ,co jej może gozić od strony pedofilów,bo jak była malutka to to było tylko takie ogólne straszenie :ze krywdę zrobią ,a nigdy nie wiedziała jaką dokładnie ,teraz już wie:tak:
zadzwoniłam do mojego M z tym szystkim co musi mi dostarczyć a on z tekstem że on świadectwaa pracy to jeszce od poprzedniego pracodawcy nie dostał i nie wie czy ten mu da tak wszystko od ręki bo on księgowej to nie ma a w papierach ma burdel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdyby to było w październiku to mniejsze ciśnienie i bym pewnie wszystko zdążyła załatwić bo sama bym dzwoniła i mu gadała a tak to pewnie lipa no wyje z nerwów i bezsilności :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lipa jak nie wiem ,kaszana okropna no wspólczucia ,atakuj sama Bogdana ,bo to chyba o niego chodzi o ile pamiętam ,ciśnij!!!!!!

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!1

za za k..........!!!!!!!!!!!!!!
brak slwo
ale ja tez mam niezle.Paulina ma terpeutke za ktora placi gmina.mialam umowe na uslugi do czerwca co sie okazalo i powinnam miec od lipca nowa decyzje.ale to nie ja powinnam o tym pamietac.
dzowni do mnie wczoraj ze tego nie ma bo przeoczyla czy cos,i ze potrzebuje dochodw piotrka za czerwiec ale z data lipcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo inaczej bede musiala zwrocic kase za udslugi a to 1tys miesiecznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za jej glupte ja dostane po dupie.!dzwonilam wlasnie do szefa i mu mowilam,do szefa piotrka.i powiedzial ze jak ksiegowe takie cos wystaiqa to on podpisze
Standart ,dziadostwo sie szerzy ,co to za prawo że za błey urzędników płacą ludzie:wściekła/y:

no zadzwonilam.cos sie da z tym zrobic:-D
mam taka nadzieje

zadzwoniłam do mojego M z tym szystkim co musi mi dostarczyć a on z tekstem że on świadectwaa pracy to jeszce od poprzedniego pracodawcy nie dostał i nie wie czy ten mu da tak wszystko od ręki bo on księgowej to nie ma a w papierach ma burdel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdyby to było w październiku to mniejsze ciśnienie i bym pewnie wszystko zdążyła załatwić bo sama bym dzwoniła i mu gadała a tak to pewnie lipa no wyje z nerwów i bezsilności :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Malina-no coz-jak sie nie da od razu to moze jakas mala pozyczke Ci dam:-)

Wy stanowczo za dużo piszecie ;-) nie ogarniam,a głupio mi tak że z osobna nie poodpisuję...
Ale tak pokrótce z tego co wyczytałam to ktoś prosił o fotki kotinki mojej ;-) A więc wstawiam :-D

Miała być u mnie na tymczasie i ewentualnie zostać na stałe,ale chyba będzie szukać domku...Chce któraś? ;-) odbiór osobisty w Gliwicach:-D
Za bardzo mi rozstawia moje zwierzaki...Biedne chodzą zestresowane i nie wiedzą gdzie iść żeby damulka nie syczała :-D
U nas nocka spokojnie,Anulka jak zawsze przespała całą noc ;-)
No i jak wstałam to zobaczyłam smska od męża-kochanie wyjrzyj za okno jak wstaniesz :-D Patrzę,a tam ŚNIEG!! Myślałam że padnę ;-) Ale wsumie jak i tak ma być zimno to nawet chyba lepiej że jest śnieg :-D
Mama Helenki- GRATULACJE :-)

no zadzwonilam.cos sie da z tym zrobic:-D
mam taka nadzieje

Malina-no coz-jak sie nie da od razu to moze jakas mala pozyczke Ci dam:-)
hi hi Anabubka dziękuję:happy2:
no wściekła jestem zadzwonie jeszcze za godzinę do M i zapytam co mu bogdan powiedział czy da mu to teraz czy nie:no:
składa człowiek wszystkie papiery wcześniej żeby w razie W mieć czas to cię załatwią inaczej:wściekła/y:
a swoją drogą jednego nie rozumiem składasz pit tam masz czarno na białym jakie masz dochody w 2008 roku to po co zaświadczenia od pracodawcy to jedno a drugie składam dochody za rok 2008 to po co im dochód za ostatni przepracowany miesiąc 2009 roku tj w M przypadku październik 2009?????????nie kumam tego:no:

No Oliwka własnie je drugie śniadanko,-paróweczki na gorąco i jak zje to idziemy na zakupy.

kurczę zimno tylko 3C i wiatr do tego az się nie chce wychodzić z domu jakoś nie mogę się przyzwyczaić do takich niskich temeratur i chyba nigdy się nie przyzwyczaję bo ja ciepłolubna jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

MALINKA rozumiem cie doskonale Ja jak juz tez kasy z urzedu nie dostane to tez nam przyjdzie zyc juz po oplatach za 400 zl w tym pampersy itp :-(
Jakos to bedzie nie denerwuj sie choc wiem ze latwo sie mowi :-(

no to nie za fajnie :no::no::no::no::no: idzie się wkurzyc na maksa :tak::tak::tak::tak::tak:

Wy stanowczo za dużo piszecie ;-) nie ogarniam,a głupio mi tak że z osobna nie poodpisuję...
Ale tak pokrótce z tego co wyczytałam to ktoś prosił o fotki kotinki mojej ;-) A więc wstawiam :-D

Miała być u mnie na tymczasie i ewentualnie zostać na stałe,ale chyba będzie szukać domku...Chce któraś? ;-) odbiór osobisty w Gliwicach:-D
Za bardzo mi rozstawia moje zwierzaki...Biedne chodzą zestresowane i nie wiedzą gdzie iść żeby damulka nie syczała :-D
U nas nocka spokojnie,Anulka jak zawsze przespała całą noc ;-)
No i jak wstałam to zobaczyłam smska od męża-kochanie wyjrzyj za okno jak wstaniesz :-D Patrzę,a tam ŚNIEG!! Myślałam że padnę ;-) Ale wsumie jak i tak ma być zimno to nawet chyba lepiej że jest śnieg :-D
Mama Helenki- GRATULACJE :-)
to ja chciałam fotki kocura :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
duzy z niego kot :tak::tak::tak::tak::tak: ja sie nie skusze bo mam w domu psa który nienawidzi kotów ,była by wojna domowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MALINKA rozumiem cie doskonale Ja jak juz tez kasy z urzedu nie dostane to tez nam przyjdzie zyc juz po oplatach za 400 zl w tym pampersy itp :-(
Jakos to bedzie nie denerwuj sie choc wiem ze latwo sie mowi :-(
no u mnie pietruszki pensja idzie na opłate mieszkania internetu polsatu i po kasie moja pensja toprąd woda właśnie dostałam 258 zł:wściekła/y: raty i szkoła dzieciaków tzn zajęcia dodatkowe i nie zostaje już nic alimenty to w ty miesiącu 400 zł i tyle dostanę i to zostanie na życie pampersy mleko jedzenie:wściekła/y:o roczek antka i jeszcze delegacja piotrka za którą musi jechać na swój koszyt a zakład pracy zwraca przy grudniowej pensji nic tylko się pochlastać :-:)-:)-(

reklama
Wiecie co ogladalam DDTVN i jestem w szoku bo mowili ze wozki zawieraja sybstancje rakotworcze :-)

Kotek sliczny I widze fajan zima u ciebie U mnie sniegu na szczescie nie ma :-)

Oliwka nie spi i marudzi Przed chwila calowala sie z szyba balkonowa :-)

A ja nadal nic nie robei masakra jakiego mam dzis lenia

Do góry