mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic
kolejna wersja w temacie spirytusu !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski wy rozrabiacie zwykły spirytus na taki do pępka?? Chciałam kupić gotowy ale pani w aptece powiedziała, że to samemu trzeba zrobic
Ja mam pampersy 2-5 czyli 1witajciewidze że o pieluszkach rozmawiałyście. mam więc do Was pytanie- jakie pieluszki kupiłyście na początek( tzn firma i rozmiar) ? Ja kupiłam dwie paczki Pampers 2, i boję sie że będą za duże....Myślałam żeby dokupić jedynki ale zastanawiam się nad tym jakiej firmy, bo jeżeli kupię tez Pampers a Młody będzie uczulony to przecież nie wyrzucę ich do śmieci... Co o tym sądzicie ?
kolejna wersja w temacie spirytusu !!!
Zabieram się za murzynka, a na obiadek spagetti mniam mniam, tylko że nie mam mielonego heh, to będzie z drobno pokrojoną kiełbaskąnie chce mi sie do sklepu jechać
miłego dzionka