reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
witajcie:) widze że o pieluszkach rozmawiałyście. mam więc do Was pytanie- jakie pieluszki kupiłyście na początek( tzn firma i rozmiar) ? Ja kupiłam dwie paczki Pampers 2, i boję sie że będą za duże....Myślałam żeby dokupić jedynki ale zastanawiam się nad tym jakiej firmy, bo jeżeli kupię tez Pampers a Młody będzie uczulony to przecież nie wyrzucę ich do śmieci... Co o tym sądzicie ?

witajcie:) widze że o pieluszkach rozmawiałyście. mam więc do Was pytanie- jakie pieluszki kupiłyście na początek( tzn firma i rozmiar) ? Ja kupiłam dwie paczki Pampers 2, i boję sie że będą za duże....Myślałam żeby dokupić jedynki ale zastanawiam się nad tym jakiej firmy, bo jeżeli kupię tez Pampers a Młody będzie uczulony to przecież nie wyrzucę ich do śmieci... Co o tym sądzicie ?
Ja mam pampersy 2-5 czyli 1

Witam się "z rana" :p ale mój się wypina.. chyba mu nie smakowało śniadanko haha :
1. bułka z szynką i żółtym serem
2. jajeczko z majonezem
3. bułka z marmoladą o smaku róży
4. kwaśne jabłko
:-):-):-) jak ja lubię takie mieszanki smakowe mmmm
Wczoraj byłam obejrzeć porodówkę. Jeszcze jest przed remontem więc śmierdzi komuną, ale czyściutko, położne i tam inne babki SUPER. Sala porodowa: trzy łóżka tylko :] także ALL INCLUSIVE heh. W październiku podobno miały dużo roboty bo było w sumie ok 60 porodów, czyli wychodzi średnio 2 dziennie. A listopad podobno u nich cichy. Wczoraj była tylko jakaś laska co ma termin na 6stego, i jakaś po porodzie, także pustki. Był jakiś wcześniaczek w inkubatorku, miał 1,90kg jak się urodził /mój miał w 30tym tygodniu 2 kilo łoo/. Wrażenie pozytywne. Ale kurcze-dosżło do mnie że niedługo tam będę się wydzierać w niebogłosy.. /chociaż panie mówiły że nie krzyczą babki:confused: to ja im podniosę statystyki heh.
Zabieram się za murzynka, a na obiadek spagetti mniam mniam, tylko że nie mam mielonego heh, to będzie z drobno pokrojoną kiełbaską :p nie chce mi sie do sklepu jechać :cool2:
miłego dzionka

co do tego spirytusu-jak byłam aptece to niby im brakowało ale normalnie jest w buteleczce. Ale kupiłam narazie kilka tych wacików gotowych nasączonych spirytusem. Kurde i wziełam też sól fizjologiczną, w opakowaniu 6 sztuk za 12 zeta :confused: ale kasy idzie na to wszystko..

reklama
Do góry