Marta1981
Rodzyneczka
Malinuś,bo Ty to prawdziwa Matka Polka jesteś;-)
.

.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

.Malinuś,bo Ty to prawdziwa Matka Polka jesteś;-).

taaaaaaaaaaaaaaaaa

Kubek zasnął właśnie i całe szczęście, mam nadzieję że co najmniej do 14 pośpi a że pogoda w miarę ładna to może na spacer uda się wyjść
słoneczko świeci i chyba z 10 stopni jest, ale za to jakiś wiatr jest
ale wyjść można
brzuch mnie przestał poleć na szczęście, nie wiem co to było, wzięłam nospe i mi przeszło. Może dlatego że anty nie biorę teraz, a brałam prawie przez rok
sama nie wiem ;-)Kciuki zacisnięteJak dla dzieci to mi sie podoba ale dla doroslego to jakos nie jestem przekonana
Gratulacje dla M
U nas to tez kiepskoz rozmowa Tylko ze jak my chcemy powaznie pogadac to sie klocimy Wczoraj chcialam zagadac ale Oliwka zasnela o 23 i juz nie mielismy sily gadac Oboje padlismy spac
Wiec Oli usnela o 23 od 2 placz Wiecie jak sie wkurzylam Kurna to dziecko jest jakies dziwne jak mozna spac 3 godziny i sie wydzierac?
G byl nieugiety i stal nad lozeczkiem i mowil do niej ze trzeba spac i ze nie pojdzie do nas do lozka Bo ona raczki wyciagala aby on ja wyciagnal z lozeczka i dal do naszego lozka I po jakis pol godziny placzu zasnela Wczesniej ja jej dalam cherbatke Troche wypila
Teraz sie juz bawi Ide naszykowac jakies ciuchy dla niej bo o 9,15 chce dzwonic do doktorki i jak powie ze jest miejsce to szybko musze nas szykowac i leciec na autobus
3 majcie kciuki aby bylo juz dzis miejsce![]()
Oj fajnie jak dziecko wczesniej zasypiaDziś znowu jestem wyspana:-):-):-):-)
super ale się cieszę.
Oliwka jak usnęła wczoraj o 20.10 tak wstała dzis o 7.45 rewelacja normalnie
przebudziła się tylko o 2.00 w nocy,wysikałą się i posżła dalej spać.
wreszcie moje dziecko przestawia się na normalne spanie.
dorota wies co jak Ty tak mówisz o tym spaniem to mi się zdaje ze ona się wybuca w nocy bo chce z Wami spać a wy ją bierzecie za każdym razem do łózka i to chyba w tym lezy problem.przypomina sobie że lezy w łózeczku,wybudza się i domaga się spania a zWami.
takie mam spostzreżenia.
Moim zdaniem wystarczy nie brac ją do Was do łózka.![]()
A czy ma zaczerwienione jesli tak i ją to swędzi to moze miec taką bakterie która sie przenosi Martynka takie cos miała nie wiem jak sie to nazywa ale ja smarowałam jej to filoetem i masciązdje;am malej pampersa bo siku chciala i patrze ze ma wysypke na posladkach.moze ja w nocy swedzialo i daltego plakala?
tylko nie wiem od czego.proszek i plyn ten sam,nic takiego nie jadla.a pampersow tez juz dluzszy czas uuzywamy dady
Kciuki zacisniete jak najmocniejLece jest miejsce w szpitalu Jade z przyjaciolkka G ma dojechac Na szybjko sie pakuje Bede pisac do agnes to wam bedzie mowic co u nas 3 majcie kciuki pa
No to fajnie ze kaska jestkochana ja często nawet zimą nie noszę mnie ma co grzać:-)
będzie dobrze kochana oby ty;lko miejsce w szpitalu było zrobicie wyniki i ok
no kochana nareszcie:-)
świetne
śliczna ma zadatki na fotomodelkę
ty szkapino ty mi tu przestań się odchudzac bo mężowemu naskarżę:-)
no zgadłaś:-):-)
sama bym taką nosiła serio serio ja kocham inność
kochana moja mama pietruszki nie toleruje bo jejnzdaniem on rozwalił mi związek ale to jej punkt widzenia całkiem różny od prawdy
a na rozmowę mój patent tak ją kieruj by musiał odpowiadać
o kurcze antek ostatnio miał nogi wysypane ale to dlatego że mamusia proszek zmieniła a mała po czym??????????????????????
witam laski
widzę że wszystkie miałyśmy mało przespaną noc u mnie antek się budził płakałtylko agnes się wyspała
dzwonił były pracodawca M ma wszystkie dokumenty M od niego odbierze i mi dziś przyniesie jutro puszczę faxem i będę mieć pieniądze o czasieoby się udało
trzymajcie kciukasy
![]()
Fajne butkiAgnes no ma troche tych krostek.moglo ja to swedziec skoro miala pampersa na pupie i wiadomo posladki byly spocone.
no i wygralam te rozwe koazki dlamPaulimy:-)
a wczoraj kupilam malej kozaczki u nas w sklepie za 40zl:-)cale na kozuszku:-)
chrzetsny nie kupil jej prezentu na urodziny tylko wczoraj dal kase.myslalam ze da z 50zl a on 100zl sypnal
wiec do tego kupilam jej 5 par grubych rajstop dobrych gatunkowopo 11zl za sztuke
ale w tamtym roku bralam z tej samej firmy i sa dobre.tak bym jej takich nie kupila tyle ale ze kasa od chrzestnego to co mi tam:-)
dzis mam dzien otwrty u Pauluiny.nie chce mi sie isc ale pojde.i tak pewnie nic nowego sie nie dowiem,no ale pojde
sasoad dzis dzieci przywiezie wiec jak ogarne chalpuke to pojde z mala na dwor zrobic porzadek z doniczkami,przewietrzy sie bo od poniedzialku nie byla na dworzu przez ten wiatr
a to butki:-)
Bedzie lepiej zobaczysz jeszcze bedziesz smigac po drogachwitam :-) ja jak po ogień Wczorakj pojechaliśmy po samochod do elektryka i mialm stres i bylam spieta jak agrafka jak wracałam Balam sie okropnie jechalismy akurat w godzinach szczytu zapomnialam zmienic pas i musialimy wraca inna droga na skrzyzowaniu mi zgasl i podejrzewam ze jakby to byl egzamin to bym oblala:-(Zła jestem na siebie strasznie moglam jechac lepiej :-
wściekła/y:
Pozatym wczoraj wysmarowalm cv i zamierzam poroznosic po firmach moze jakas praca sei znajdzie
pomysłu na obiad brak
Milego dnia :-)
Oj z dziecmi do banku powodzeniaCześc kobiety
U mnie niewyspania ciąg dlaszyPoczytałam ,ale jakos tak bezmyślnie
Anika śpi, helenka, nawet grzecznaAle M ma dzisiaj ważne spotkanie w pracy i cały w nerwach
A ja jeszcze muszę się w auto z dziewczynami zapakować i do banku gnac, przez całe miasto
![]()
No nieźleWizytę potwierdzałam 25 października,zajeżdżam i co - doktorka po zabiegu w szpitalu a mendom ciężko było zadzwonić,że wizyty nie będzie
.I na 19-go przełożona wizyta
.
Zobaczcie jak laska kombinowała
Dwa lata bez pracy, ale z pensją - Biznes w Onet.pl
No to fajnie ze masz orzeczeniewitam.
Odebrałam właśnie Kuby orzeczenie o przyznaniu klasy integracyjnej.
Orzeczenie zawiera 7 stron opisudiagnoza 3 str,zalecenia 3 str i 1 strona uzasadnienia.
Dziś mam to specjalne spotkanie w szkole w sprawie Kubusia.
Teraz to mnie mogą w dupę przez papierek pocałować.
W poradni się postarali i wszystko pięknie napisali a ja idę się kłócić o indywidualne prawa mojego dziecka.![]()
No a unas snieg pada i zimnoA u mnie jest jakis cieplejszy dzień na termometrze +7C,słońce jako tako świeci,trzeba dziś korzystać z pogody.![]()
dzisiaj ogórkowa nic więcej mi się nie chce robić
ale chyba jakieś ciacho upiekę bo mi się chce
idę się położyć póki Kubek śpi bo coś mnie dzisiaj sen łapie
jak dam radę to zajrzę potem 
A u mnie po sniegu nie ma sladuAle zdecydowanie wole taka pogode jak jest u mnie teraz
Zero wiatru i opadow a do tego sloneczko
![]()
3 majcie kciuki aby bylo juz dzis miejsce![]()
tak pytam bo u moich znajomych zeby dziecko wieczorem zasnelo musi byc wszytsko pogaszone i idealna cisza!a jak cos mocniej stuknie to sie budzi dziecko.
u mnieby sie tak nie dalo bo nie moge zamknac pokoju.ale chociaz na dworzu czy na ulicy gdzies jak ma zasnac w wozku toz asnie

Teraz mlode juz spia od prawie godziny a Dominik pisze list do Gwiazdora

ha no tak musi wcześniej żeby na pewno doszedł.Bylysmy na spacerku i bylo całkiem przyjemnieTeraz mlode juz spia od prawie godziny a Dominik pisze list do Gwiazdora
![]()