Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czytam sukcesywnie Jezyk niemowląt i podoba mi sie choc ze wszystkim cos nie moge sie zgodzic. Np wolałabym, zeby moje dziecię nie ssalo kciuka, jeszcze sie zdeformuje...ale to drobiazgi, tak w ogóle bardzo pozytywnie odbieram te lekture i inne tego typu gloszace szacunek dla dziecka i rezygnacje z przemocy. Ciekawe, czy uda mi sie tym razem skorzystac z tych madrych rad...Moja mama to już dawno przy Antku przeczytała i bunt dwulatka teżbardzo ceni te lektury!
A ile sztuk zakupiłaś? I gdzie pomijając allegro można je dostać? W aptece?Marzka nam położna na szkole rodzenia polecała te z siateczki, podobno lepiej oddychają. I w takie się zaopatrzyłam![]()
A ile sztuk zakupiłaś? I gdzie pomijając allegro można je dostać? W aptece?
A ile sztuk zakupiłaś? I gdzie pomijając allegro można je dostać? W aptece?
Czytam sukcesywnie Jezyk niemowląt i podoba mi sie choc ze wszystkim cos nie moge sie zgodzic. Np wolałabym, zeby moje dziecię nie ssalo kciuka, jeszcze sie zdeformuje...ale to drobiazgi, tak w ogóle bardzo pozytywnie odbieram te lekture i inne tego typu gloszace szacunek dla dziecka i rezygnacje z przemocy. Ciekawe, czy uda mi sie tym razem skorzystac z tych madrych rad...
a jak się zrozumie dziecko i jego potrzeby to dużo łatwiej jest je później wychowywac
A ja nawet do niej wiadmosc puscialam i nie odpisala :-(A widziałyście że Reve wczoraj była zalogowana
A się nie odzywa a my się martwimy:-)