reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc wszystkim:-)

Doris z ta szczepionka to naprawde nie wiadomo co zrobic:-( niby ma pomoc aleeee:-(ehhh ciezki wybor przed Toba.

mamatrojeczki swietny link z tymi rysunkami:-D:-D

sylwiam a znajdzie sie tez miejsce dla mnie u Ciebie?:zawstydzona/y:

A teraz uciekam bo jedziemy z mezem na male zakupki.
pozdrawiam:-)

Katin, mojadzidzia- to zapraszam na pokład mojego bolida. Akurat mam 3 wolne miejsca. No chyba, że się boicie :-p:-D Tylko, że będe max do 13. Dajcie znac czy Wam pasuje

HEJ
Juz miałam zrezygnowac z wczorajszego spotkania , bo tez mama jutro ciasno w grafiku:-D:-D , ale co mi tam
Ania jestem odwazna wiec bardzo chetnie zabiore sie z Toba , godzinka mi pasuje:tak:Napisz tylko gdzie czekac i o ktore??
Spdam bo rodzinka woła:sorry:

witam wieczorkiem
Ja dzisiaj zgrzeszylam i zjadlam kebaba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

doris - wspolczuej Ci bo to strasznie trudny wybor. Ja od 2 tygodni zastanawiam sie nad szczepionka(bo Majka jest mala) i ciagle cos czytam. Generalnie wyszly 3 szczepionki i wszystkie moga powodowac zwiekszone ryzyko nowotworowe w przyszlosci:-:)-:)-( zadna firma farmaceutyczna nie przeprowadzila pozadnych testow i nie daje gwarancji. Jedno jest pewne rynek farmaceutycny musi zarabiac a na tym zbije kokosy. Generalnie ja chyba nie bede szczepic malej, ale skoro Twoj jest astmatykiem to bym sie zastanowila. Najlepiej dowiedziec sie ktora szczepionke ewentualnie Wam zaoferuja.

aha ja jutro nie mam auta wiec jutro nie mam jak dojechac do Sylwii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agaam jasne:tak: jakoś się pomieścimy;-)
Ania1812 hehe uśmiałam się z tego bolida:-D:-D
Olcia no o miałaś stresa już od samego początku:sorry2: Dziwne, że diagnozują świnską grypę przez tel:sorry2: Chyba idą na łatwiznę w ten sposób:wściekła/y:

Wszystkie nowe mamy oczywiście też są zaproszone:tak: Chętne niech dadzą znac to wyślę adres na priv:-)

doris - ja tez sie zastanawiam nad tym szczepieniem teraz. Dostalam dzis list w tej sprawie z przychodni, tyle, ze dotyczy mnie. B uwaza, ze powinnam sie zaszczepic. Ja mam watpliwosci, boje sie jakis komplikacji po, albo wplywu tej szczepionki na dzidzie. Ale z drugiej strony jak zachoruje, to tez moze byc nieciekawie.

Marta84-Co z tego że mi zaoferuja kilka szczepionek,jak nie mam o nich pojecia:no:

KASIA J -mój J też mówi żebym go zaszczepiła,ale ja troche poczytałam w tym zgubnym internecie i trochę się przestraszyłam :-(

reklama
Ciezka sprawa z tymi szczepieniami , nie miałam pojecia ze sa jakies skutki ubaczne .

Poprawka do poprzedniego posta chodziło mi o spotkanie jutrzejsze :-D :-Dale chyba nik nie zuwazył

Do góry