reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia dobrze że się udało, teraz to już pewnie tylko lepiej Dużo zdrowia dla mamy

nefretete mam nadzieje że u ciebie lepiej

sylwia.m czy ja też ewentualnie mogę być trochę wcześniej tak około 10. Na 9,15 jestem u mechanika na Bd12. Zostawiłabym samochód i przyczłapię do Ciebie. :-)

reklama
witam z wieczorka:-):-)
U mnie dzionek minal spokojnie,Aga juz lepiej:-p:-p
doris
-ja do szczepionki nie jestm przekonana,moj zawsze szczepil sie na zwykla grype i zawsze ja przechodzil od czasu jak przestal brac szczepienia nic mu nie jest wiec ja jestem zdania co ma byc to bedzie tak czy siak:-):-)
dominisia-wszystkiego najlepszego dloa Oskarka w dniu jego pierwszych urodzin;-);-)
Nic uciekam jutro wpadnie do mnie dominisia:-):-)dobranoc laski i zycze udanego spotkania jutro!!

hej z wieczorka
Sylwiam Pytałam jak tam Marcelek dlatego ze wiem jak choremu malcowi moze przeszkadzać tyle ludzi:zawstydzona/y:Ale jak mu przeszlo to super.:-)czy ja moge prosić na priva twoj adresik:tak:i mam pytanko czy Kasiek27 moge zabrac do ciebie.
A tak nawiasem mówiąc to dlatego mnie uszy pieka jak omijam spotanka:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mojadzidzia:szok::szok::szok:Rany duzo zdrówka dla mamy:-(,trzymajcie sie kobitki;*
Alexnow no to fajniutko ze Aga juz doszła do siebie;-)
roksanna Pytałam o ksiazke ,bo ostatnia miął ja mniec doris.I myslałm ze gdzieś dalej poleciął.Chciałm ją tylko namiezyć:-p
a jezeli chodzi o podróż autkiem ,to ja tez panicznie sie balam ,ale REKSIO załatwił sprawe:-D:-DWiec spokojnie wszystko bedzie oki:tak:
Dominisia Wszystkiego Naj Najlepszego dla Oskarka
Dobranoc i do jutra
kolorowych snów dla dzieciaczków

Nie wiem czy wiecie ale jeszcze chwilę i stuknie nam 2000 strona. Dajemy czadu :tak::tak::tak::tak:.
Dominisia ucałuj Oskara od nieznajomej cioci ;-);-):tak::tak:
Jstysiak uff bo ja bardzo bym chciała ją przeczytać ale mi ciężko z nią i wzięłam się za rozlewiska. A że czytam przeważnie tylko w łazience, to ileż ja mogą naczytać. ;-);-);-);-)

Ja jak zwykle z ranca sie z Wami witam, czy tylko ja tak wczesnie wstaje:confused::confused::confused:
U nas teraz spokojnie chociaz strasznie sie posprzeczalam z moim mezem, a wszystko przez Was:-p:-p:-p no, ale auta jak nie mialam tak nie mam:-:)-:)-( no nic chyba zaczne odkadac na jakiegos gruchota byle by jezdzil. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko zyczyc Wam udanego spotkania i obrabiadnia innym nie obecnym dupy:-p:-D:-D:-D pamietajcie jednak , ze w naszych szeregach moga byc tajniacy i wszystko i tak wyplynie:-p:-D:-D:-D
Ania1812 - ja cale zycie na diecie jestem:-p:-p:-p ale jakas kiepska mam ta diete bo efektow nie widac. A kebaba poprawilam snikersem i fanta na koniec:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak wejde dzisiaj na wii to mnie trener chyba opier****:sorry2:

mojadzidzia - mam nadzieje, ze z mama bedzie juz tylko lepiej;-):tak::tak::tak:

Myslicie, ze jak zadzwonie to nefretete pozniej to sie nie zdenerwuje, bo sie tak lamie od 2 dni, w sumie to bym ja odwiedzila w tym szpitalu tylko nie chce jej przeszkadzac za bardzo:confused:

Ostatnia edycja:
hej laski. jestem od wczoraj w domu. wyszlam ze szpitala na wlasne życzenie bo skurwysyny chcialy chyba zebym z glodu zdechla. dwa dni trzymali mnie bez kromki chleba i nawet szklanki wody... bo niby zaraz mialam miec usg. w srode wieczorem okazalo sie ze jednak usg bede miala w czwartek z rana wiec juz kolacj tez mi nie dali bo musze byc nadczo. w czwaret wytrzymalam do 12 i sie ich pytam kiedy w koncu to usg bo juz odwodniona na maxa jestem, a oni mi na to ze popoludniu:szok::wściekła/y: powiedzialam zeby sie pierdolili i kazalam wyciagnac igle mi z reki!!!
generalnie mam zle wyniki krwi, jakies zapalenie w brzuchu. najprawdopodobniej zapalenie wyrostka. czekam na wizyte GP i zeby mi wyznaczyl konkretna date usg. mam nadzieje ze niezejde do tego czasu:-(
sorry nie mam sily siedziec przy kompie
pozdrowionka

Witam z rana.Ja miałam kiepską noc bo bolał mnie brzuch a nad ranem pojawił się młody i zaczął mi jęczec że mam już wstac a ja jakoś siły nie miałam:wściekła/y:.Mojadzidzia dużo zdrówka dla mamy:tak:.Nefretete tobie również :tak:.Dominisia Wszystkiego Najlepszego dla Oskara:-)!

reklama
Cześć :-):-)
Mojadzidzia-zdrówka dla mamy życzę:-):tak:

NEFRETETE-dla Ciebie też,obys zdążyła z tym usg :tak:a to mogłaś zjeść coś pokryjomu w tym szpitalu;-)

DOMINISIA-wszystkiego najlepszego dla Oskara,kiedy On ma urodziny ??dokładnie dzisiaj???

MARTA84--to jak z jutrem??jesteś wolna ???po południu??

Do góry