reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

...jakies wieksze autko bo fista nie jest raczej samochodem rodzinnym.... nawet pasy ma za krotkie zeby przypiac fotelik...musze zainwestowac w przedluzke....:dry:
mi sie wydaje ze cos z pasami nie tak bo przeciez one musza byc dlugie jak grubasek jakis usiadzie no nie wiem

U mnie niestety tez tak jest. Ale od kilku dni nie wsiadam za kierownice, ...
a ja nie wsiadam chyba od 1.5 miesiaca bo mi brzuch przeszkadza i bole jakie mialam balam sie ze mnei złapie i poleci noga na hamulec czy gaz np hehehe
a pozatym mamy kombi a ja dosc niska i musze podsunac fotel do przodu a z big brzuchem nie dam rady manewrowac swobodnie :)

dzięki:-) Najpierw czekolada gorąca, potem jeżyki, pomarańcz, a przed chwilą dwie kanapki:-D
Jeny czego ten młody człowiek się domaga?:-D
a ja mialam przed chwila uczte tez bita smietana do tego brzoskwinie ananas banany i jabłka mmmmmmmmmmmm :) ale nie dobrze mi za duzo zjadlam :)

Wlasnie ogladam Uwage i jestem przerazona. Kobiete przez 20 lat maz katowal :no: straszne :szok: nie tylko to ze ja bil, ale to ze ona byla tak od niego uzalezniona, ze uczyla sie jak nie wchodzic mu w droge. I to 20 lat :szok: za jaja bym powiesila :wściekła/y: albo nie, po prostu bym mu fujare uciela :wściekła/y:

tez to widzialam szok normalnie :szok::szok:

reklama
no i sie nie doczekalam do jutra na wizyte ;-) poszlam dzisiaj bo mnie coraz mocniejsze bole lapia no i doktorka oznajmila ze na moja dzidzie juz czas :-) odstawiam moje leki na powstrzymanie skorczy i czekam na dzidzie :blink: jak narazie boli mnie mocniej niz zwkle bolalo i brzuszek sie bardziej napina. ach stresuje sie. :dry:

no i sie nie doczekalam do jutra na wizyte ;-) poszlam dzisiaj bo mnie coraz mocniejsze bole lapia no i doktorka oznajmila ze na moja dzidzie juz czas :-) odstawiam moje leki na powstrzymanie skorczy i czekam na dzidzie :blink: jak narazie boli mnie mocniej niz zwkle bolalo i brzuszek sie bardziej napina. ach stresuje sie. :dry:

Ojej:-) Czekamy na dzidzie:tak: A nie mowiłam, że któraś urodzi:-D

no dziwne bo przeciez foteliki standardowe do wszytskich samochodów powinny pasowac hehe
no tez tak myslalam, dobrze, ze przyszlo mi do glowy sprawdzic wczesniej....
:-D:-D:-D:-D
niedlugo i na Ciebie przyjdzie kolej:-) Ja (tz Aluś) poczeka do grudnia...
ja to mam wrazenie, ze wy sie wszystkie rozpakujecie a ja dalej bede sie turlac w dwupaku....:-D

O rety, już teraz w 36 tygodniu????
To w domu czekasz na ację porodową?
Trzymam kciuki i napisz do nas zebysmy sie nie martwily za długo
I sie nie denerwuj musi być dobrze :happy2:
Ja nie :happy2::happy2::happy2:, nawet mi się nie chce
Dzisiaj byliśmy kupić tapety i farbę do sufitu, nie wiem jak ja przezyje ten remont na ostatniej prostej :eek::eek::eek:
Teraz mój szanowny mąż zasmrodził mi pokoj klejem, bo przykleja na dykte puzzle, ktore ukladalam przez ciaze :happy2:

reklama
Olcia ale masz fajnie, wiesz kiedy urodzisz:tak::-)
Milencia Ty też, bo pewnie z dnia na dzień urodzisz jak nie dziś w nocy:cool2:
Kasiiula już nie próbujesz przyspieszyć? Ja od wczoraj kombinuję, sprzątam, piorę ręcznie, spaceruję, masuję sutki i nic:wściekła/y:

Do góry