Joanna73
uzależniona od BB
a ja juz mam dość Wojtka Wczoraj przyszedł ze szkoły mąz byl w domu ja chcialam mu pomóc z matematyka i nie tylko a on nie ze dziś zrobi I od rana polka sie zaczela fochy nerwy histeria i nie wiadomo co Jeszcze stwierdzil ze jestesmy nieuczciwi Juz nie wim jak z nim rozmawaic we wtorek ide do szkoly do pedagoga bo my sobie nie radzimy z nim ani prosba ani grozba nic na niego nie skutkuje stopni nie ma za dobrych najgorzej z angielskim bo ma tylko jedna 4 a reszte jedynek
Najgorsze to to ze jka usiadzie ze mna to cZeka jak zaczne mu dyktowac a on sam nie ma wcale ochoty myslec teraz tez siediz i mowie ze takei ***** pani zadaje ze pani jest glupia Nie umie korzystac z podecznika Jestem załamana
:-
-
-
-(polski tez odwalil temat był Czy kłamstewo należy karać uzasadnij swoje zdanie a Wojtek napisal :
Tak kłamstwo należy karać ponieważ:kłamstwo jest zle i powieninoje karać i jesli ktoś sie sie nieodłuczy od kłamstwa należy go ukarać za kłamstwo
Boziu przecież ja ni napisze za niego jest w czwartej klasie ja nie moge za niego sie uczyc
No pozaliłam sie trochę
:-
-
-(
Najgorsze to to ze jka usiadzie ze mna to cZeka jak zaczne mu dyktowac a on sam nie ma wcale ochoty myslec teraz tez siediz i mowie ze takei ***** pani zadaje ze pani jest glupia Nie umie korzystac z podecznika Jestem załamana

Tak kłamstwo należy karać ponieważ:kłamstwo jest zle i powieninoje karać i jesli ktoś sie sie nieodłuczy od kłamstwa należy go ukarać za kłamstwo
Boziu przecież ja ni napisze za niego jest w czwartej klasie ja nie moge za niego sie uczyc
No pozaliłam sie trochę

Ostatnia edycja: