reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Kasiula bo na bieżąco nie jestem dzis rodzisz ??????????
dzis tydzien od terminu chodze przeterminowana :cool2: kazali na IP przyjechac i nie wiem czy poloza mnie na patologie czy na porodowke...
modle sie o 2 cm i o skurcze na ktg hehe moze dadza oxy i potoczy sie szybko a jak nie bedzie rozwarcia pewnie beda czekac na obserwacji wiec okaze sie na miejscu ...

dzis tydzien od terminu chodze przeterminowana :cool2: kazali na IP przyjechac i nie wiem czy poloza mnie na patologie czy na porodowke...
modle sie o 2 cm i o skurcze na ktg hehe moze dadza oxy i potoczy sie szybko a jak nie bedzie rozwarcia pewnie beda czekac na obserwacji wiec okaze sie na miejscu ...

Ja przyjechałam na porodówke to miałam 3cm..
A Ty wiesz dlaczego tak długo Niunio siedzi?? Bo kto jak nie Ty będzie Nam listę dzidziusiową uaktualniał:-Djak wszystkie urodzą to kolej na Ciebie wtedy :-Dhehe nie no żarty:-Dtrzymam kciuki za Ciebie i maluszka.Ja też się doczekać nie mogłam.Najfajniejsza chwila jak Ci go po porodzie dają jeszcze taki w sluzach ach...łzy już mam ze wzruszenia.Życzę Ci tegho samego i reszcie dziewczyn też:-)

no ładnie...
chyba napraawdę jestem dziś sama...
dziewczyny napisały po słówku i uciekły... ehhhh
Nie gniewaj się ;-) Uciekłam bo trzeba spać póki można. Potem może dzieciaczki nam nie dadzą :-)
Prawie 3.00 a ja przed chwilą prasowałam i szykowałam łóżeczko... No niestety, nigdy nie byłam normalna... :-D
:-D:-D:-D Nieźle
no dzis nie wiem moze mnie na patologie poloza jeszcze :)
Oby wszystko ułożyło sie po Twojej myśli. Trzymam mocno kciuki

Cleo jak się czujesz? Jak synuś? Grzeczny?

Miłej niedzielki. Ja uciekam obiadek robić

Ja przyjechałam na porodówke to miałam 3cm..
A Ty wiesz dlaczego tak długo Niunio siedzi?? Bo kto jak nie Ty będzie Nam listę dzidziusiową uaktualniał:-Djak wszystkie urodzą to kolej na Ciebie wtedy :-Dhehe nie no żarty:-Dtrzymam kciuki za Ciebie i maluszka.Ja też się doczekać nie mogłam.Najfajniejsza chwila jak Ci go po porodzie dają jeszcze taki w sluzach ach...łzy już mam ze wzruszenia.Życzę Ci tegho samego i reszcie dziewczyn też:-)

eh lista zajmie sie Kamcia i Klaudzia :) :cool2: mam nadzieje ze szybko wroce z dzidzia oczywiscie :) zreszta bede na bieżąco z wami bo se gg wlanczylam na komorce :)
a na porodowke wybieram sie okolo 18-19 :)

reklama
ja już od 8 nie śpię, nie licząć wstawania nocnego na karmienie Niunia.Przebrany nakatmiony, lezy w łóżeczku ale słyszę coś pojękuje...ach to mała maruda :-D

Do góry