reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

a cos takiego jest ? hehehe nawet nei qwiedzialam
chodzilo mi o to ze poloza mnie na obserwacji i byc moze beda chcieli zobaczyc czy same w ciagu np 3 dni sie nie zacznie i ewentualnie mysle ze 12 zaczna wywolywac po tym swiecie ... sama nei wiem zajade zobacze kazali sie zglosci na IP tydzien po terminie ... wiec jade :-p a szczesliwa jestem jakbym jechala dziecko odebrac hehehehehe durnowata jakas :sorry: :laugh2:
na 11 to pewnie ciebie już wypuszczą do domu... :p

swoją drogą to natalke potraktowali.... no już ja bym zrównała z ziemią....
Jej, nie chciałabym tak długo leżeć w szpitalu bez sensu..
Wczoraj na KTG była dziewczyna z przekroczonym terminem o 14 dni i nie zatrzymali jej:szok:
jesuuu.... na mój gust to chyba za długo...

reklama
eh lista zajmie sie Kamcia i Klaudzia :) :cool2: mam nadzieje ze szybko wroce z dzidzia oczywiscie :) zreszta bede na bieżąco z wami bo se gg wlanczylam na komorce :)
a na porodowke wybieram sie okolo 18-19 :)
jasne że tak...
cały czas czuwam :cool2:

Mój suwaczek jakiś nie dzisiejszy ;-)
no co Ty ... nie cieszysz się że mamusią jesteś szczęśliwą...? :-p

Dzisiaj mam taki słaby dzień, że chyba by mi się nie chciało rodzić..
Ale w tym tempie to w grudniu urodzę chyba.
mam tak samo ....:sorry:

Luzzzna no ja myślę, że też muszą naturalne porody zobaczyć, może nawet zbadac rozwarcie :-D:szok::tak: Oczywiscie zartuje z tym rozwarciem, chociaz kto wie na co oni im tam pozwalają :-)

Przy moim porodzie był jeden, co się uczyl... badął rozwarcie i ciągle przepraszał i się jąkał, że już kończy już końćzy.. aż mi się chciało go pocieszać, bo był bardziej zestrresowany ode mnie:cool2:

Kasiula, nie zapomnę Ci, że mnie tak zostawiasz..
Ja wolałabym, żeby mi jednak żaden student nie zaglądał.. Mam opory wewnętrzne:szok::shocked2::eek::confused2: I tak jestem z siebie dumna, że w ostatnim czasie pokazałam zadek takiej ilości lekarzy, że rekord świata..

reklama
a ja wyszlam z wanny wymoczylam sie pozbylam owłosienia hehehe temp 43 stopnie (pozyczylam od synka termometr) heheh i jak wyszlam duszno mi tylko sie zrobilo tyle czasu w saunie prawie ze :) hehhe i troche mnie łapie ból tak po bokach z tyłu eh zaraz usmaze kotlety i jeszcze polatam :)

Do góry