zabeczka
Fanka BB :)
a mi mezus obiecal, ze na spotkanie w Poznaniu mnie zawiezie:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
hej Poznanianki trzeba zorganizować jakąś akcję, żeby zawstydzić Łodziówki (Łódź+Ciężarówki)![]()
No no, wyzywamy na pojedynek Poznań!!
Bo my to już kolejny meeting planujemy;-)
No to kiedy i gdzie organizujemy te spotkanie Poznanianek ?
Jak już nas wyzwały na pojedynek to się chyba nie damy ?
No mi też pasuje 20.11. tylko żeby pozostałym lutówką w piątek pasowało było by super mogła by być też sobota 21.11! Dawajcie propozycje i listopad należy do nas! ( tylko plizzzz nie 28 - 29.11 - jestem na chrzcinach)
A macie pomysł na knajpkę tzn te same wymogi co Łodzianki skomponowały : dobre jedzonko, wygodne sofy i kibelki na nasze gabaryty
Może jakaś z Poznanianek coś doradzi?
. Popytam jeszcze znajomych i popatrzę w necie, co polecają.
Poza tym tam są tylko krzesła i nie wiem jak długo byśmy tam wytrzymały. Zobaczymy co laski powiedzą, może one znają jakieś fajne miejsce Kurde, Sphinx jest ok, tylko właśnie te fajki... Ja nie zniosłabym tego smroduPoza tym tam są tylko krzesła i nie wiem jak długo byśmy tam wytrzymały. Zobaczymy co laski powiedzą, może one znają jakieś fajne miejsce
![]()