reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

a mnie ostatnie kilka dni boli podbrzusze, a jak chodze to juz w ogole i czuje jak by mi ktos kamien do brzucha wlozyl tak jakos strasznie ciazy.... chyba pojde sie polozyc....

reklama
dziunka fajna owca :)
a ja juz oblecialam lazienke tylkoo podloga i wszystko powciągać spowrotem do srodka :) hehe
ale o dziwo mnie nie boli :-( nie tak mialo byc :-p

Kasiulla by chyba za słabo się przyłożyłaś do sprzatania:sorry: proponuję zachaczyć jeszcze o kuchnię:-p:happy: a jak powiesz małemu , że jezeli znów odmówi współpracy to go wyciągniesz odkurzaczem- na pewno wyjdzie sam z siebie:-D

a mnie ostatnie kilka dni boli podbrzusze, a jak chodze to juz w ogole i czuje jak by mi ktos kamien do brzucha wlozyl tak jakos strasznie ciazy.... chyba pojde sie polozyc....

podejrzewam , ze to nie kamień tylko Twoja dzidzia Ci tak ciązy;-)

Widzę, ze przystopowałyście z pisaniem na dziś:tak: ech to i ja się zdrzemne:rolleyes:

chyba zrobie tak samo jak Ty :-D:-D:-D a tez sie czuje jakby mi kamien do srodka wsadzili.... ciekawa jestem jak sie bede czula bedac w 40 tyg. jezeli donosze w takim razie hehe

o matko dziewczyny ale się rozpisałyście od 12:00 myślałam że nie doczytam widać pogoda sprzyja siedzeniu przy kompie:-):-):-):-)
NATALUNIA ty tak nie szalej z tym porodem bo termin masz taki jak ja zresztą ROYANNA też taki zdrajczyni miała i mnie opuściła:zawstydzona/y:
dziewczyny a te sączące się wody oprócz tych magicznych papierków da sie jeszcze jakoś poznać??

Mi dzisiaj odeszło coś, co spowodowało najpierw uczucie wilgotności i później na wkładce zobaczyłam taki jakby upław z dużą ilością grudek i galaretek... Żółtawy taki... moja gin mówi, że to zapewne część czopa, która jest najbliżej ujścia szyjki i może być taka nie do końca stała. Na szczęście mam u niej wizytę we czwartek i dowiem się wszystkiego. Może powie mi kiedy urodzę :-p:-p:-p
ja mam tak samo tylko że od dłuższego czasu:zawstydzona/y: strasznie dużo widać tego czopa tam jest

reklama
No widze ze tutaj dzisiaj naprawde tloczno i intensywnie. Jedna juz w nocy pojechala na porodowke.. to teraz ktora nastepna?? Dziewczyny trzeba 3mac statystyki,w nocy jedna,to teraz pooludniu druga,w nocy kolejna itd a miedzy czasie beda wpadac szczesliwe mlode mamuski juz po wszystkich i zdawac na bierzaco relacje jak to sie u nich wszystko dzialo i wszystkie bedziemy happy.
To jak,robimy liste na porodowke :-p

Do góry