katrenki
Fanka BB :)
a mnie ostatnie kilka dni boli podbrzusze, a jak chodze to juz w ogole i czuje jak by mi ktos kamien do brzucha wlozyl tak jakos strasznie ciazy.... chyba pojde sie polozyc....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziunka fajna owca![]()
a ja juz oblecialam lazienke tylkoo podloga i wszystko powciągać spowrotem do srodkahehe
ale o dziwo mnie nie boli :-( nie tak mialo byc![]()
proponuję zachaczyć jeszcze o kuchnię
a jak powiesz małemu , że jezeli znów odmówi współpracy to go wyciągniesz odkurzaczem- na pewno wyjdzie sam z siebie
a mnie ostatnie kilka dni boli podbrzusze, a jak chodze to juz w ogole i czuje jak by mi ktos kamien do brzucha wlozyl tak jakos strasznie ciazy.... chyba pojde sie polozyc....
ech to i ja się zdrzemne

a tez sie czuje jakby mi kamien do srodka wsadzili.... ciekawa jestem jak sie bede czula bedac w 40 tyg. jezeli donosze w takim razie hehe
ja mam tak samo tylko że od dłuższego czasuMi dzisiaj odeszło coś, co spowodowało najpierw uczucie wilgotności i później na wkładce zobaczyłam taki jakby upław z dużą ilością grudek i galaretek... Żółtawy taki... moja gin mówi, że to zapewne część czopa, która jest najbliżej ujścia szyjki i może być taka nie do końca stała. Na szczęście mam u niej wizytę we czwartek i dowiem się wszystkiego. Może powie mi kiedy urodzę![]()
strasznie dużo widać tego czopa tam jestktóry to już raz sprzątasz łazienkę?a ja ide do łazienki sprzątnę![]()
który to już raz sprzątasz łazienkę?ona musi już błyszczeć... jak reszta domu!
;-)
hehe wczoraj nie sprzatalam takie bole mnie złapałynie dalam rade wiec dzis to zrobilam i nie ma boli zaraz ide jeszcze pod cieply prysznic i do USK jechac bede

:-)