reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

my już o obiadku:tak:
antonio śpi:-)
julka zrobiła 5 stron i stwierdziła że luzuje:-)
adam zaraz ze szkoły wraca:-)
a ja zaraz do pracy ale dziś to tylko 3.15 a nie 16 godzin:-):-):-)
kawulca dopijam bo mnie sen muli:eek::eek::eek:

reklama
to świetnie rośnie:happy::happy::happy::happy:
a tam dzielna mus to mus chociaż nie powiem w sobotę ledwo żyłam nawet pietruszka był zły że taki wyzysk :crazy:ale pieniądze do życia potrzebne jak powietrze............

to leniu**** a co ci szkodzi:rofl2:

ty jesteś fanką danio dowikluś????????bo ja ich nie znoszę:no::no:

alr ma genialne pomysły:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
u nas ziemniaczki się gotują pranie tak ponad połowa wyprasowana a już 2 następne rozwieszone:cool: zaraz paluszki rybne wrzuce na patelnię surówkę już mam i będzie git obiadzio:cool2:
julka odrabia lekcje uwaga 10 stron w kartach pracy:no::no:nie da rady ty;le zrobić:no::no::no:
uwielbiam Danio:tak::tak::tak:Praktycznie co dzien jedno zjadam:tak::tak::tak:
A w tej szkole to chyba przesadzili:szok::szok::szok:Jak to dziecko ma tyle nadrobic:szok::szok::szok:Masakra
Dominik nie byl w szkole trzy dni i mial tylko dwie kartki z ktorych musial powycinac literki i cyferki:tak::tak::tak:
Rozpuszczalną z mlekiem :tak: Piłam całą ciążę :tak: Moja pediatra twierdzi ze w takich ilościach to mogę :tak:

Masz rację :tak: wszystkiego naraz nie nadrobi, powolutku :tak:
M dzisiaj w domu, ale się głupio czuję :eek:

Która wrzuciła zagadkę Einsteina ?? Bardzo fajna :tak:
Już znalazłam, Natalieczka :)

Bym, zapomniała :confused2:
Dowikla, szczepienie przesuwam na styczeń :tak:liczę, ze do tej pory zdąży wymrozić zarazę :-p
No to oby do stycznia wymrozilo ta zaraze:tak::tak::tak:Chociaz z tego co wiem to najwieksza zachorowalnosc na grype jest zawsze tak styczen-luty

Jesli chodzi o kawe to wszyscy ja pija podczas karmienia:tak::tak::tak:ja nie pilam kawy bo nigdy nie pilam ale za to non stop pilam red bulle i takie inne

My juz zjedlismy zupke i mam juz pozmywane:tak::tak::tak:Udalo mi sie polezec z godzinke jak mlode spaly i pozniej jak sie obudzily:tak::tak:
Dominik znowu mnie wkurza i chyba zaraz pojde Go zamknac w kanciapie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ciekawe jak tam nasza AGNES w pracy

Nie dam Wam zdjęcia bo mi nie chce się dysk otworzyć :-( ale niestety z Wami nie popiszę bo mi mama dała zadnie do zrobienia :tak: ułamki :sorry: jasne jakbym coś jeszcze z tego pamiętała :-D potem zajrzę jak Kuba zaśnie (mam nadzieję) :cool:

Olek mi padł na oglądaniu Pana Kleksa:tak:,widocznie dużo wrażeń w przedszkolu miał:dry:.Dyrektorka śmieje się,że nigdy jeszcze takiej grupy nie miała:no:,na 18 dzieci dziś było 6:szok::szok::tak:.Tak chorują a moje oba rok bez antybiotyku i to po ospie wietrznej:tak::cool:.
Lunka,robotę sobie wczoraj wynalazłam,sprzątnęłam szufladę Olka z gazetami i kartonami i w końcu nic nie wypada.Zmywarka nastawiona i tylko prasowanie mnie czeka.
O Julu padł:szok::confused2::tak::-D.

przecież ja nadworna wróżka BB pisałam że agnes znajdzie szybko pracę teraz wam wróżę że oni będą z niej zadowoleni a ona z tej pracy:tak::-D:-D:-D
a teraz mykam pietruszce kawe robić i ubrać się do pracy:tak::tak:
papatki:happy::happy::happy::happy:

Witam mamy pozyczonego laptopa bo nasz komp raczej nie do naprawienia bo koszt 500zł i nie wiadomo czy bedzie chodził wiec lepiej nowy kupic tylko skad kasę???
Nie przyjeli nas dzisiaj do szpitala bo nie ma wolnych łóżek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kazali nam przyjechac jutro ok. 7 rano i może zrobia cystografie bez konieczności zostawania w szpitalu-mam nadzieje że sie uda.
Bez kompa pare dni a ja porzadki jak na swieta porobiłam z nudów...:szok::szok::szok:
Dzisiaj zawiozłam wniosek na komisje na pielegnacyjne bo mamy do konca listopada, papiery na fundacje tez wysłane. Czekam na odpowiedx ale to pewnie potrwa...
Zuza jak zwykle grandzi , juz bardzo chce chodzic nie usiedzi w miejscu. Może na gwiazdke zacznie chodzic...

Mamitko,jeśli w domu jest zwierzę,typu : pies,kot to niemowlak może mieć owsiki:sorry::tak:.Nie za fajnie ze szpitalem,że odesłali a drugiej strony dobrze,że nie będziecie musiały czasu spędzać w szpitalu;-):tak:.

reklama
No właśnie nie ma zwierzaka w domu. A od ok 2 tyg mała jest marudna płacze pręży sie jest blada i w czoraj w kupce zauważyli owsiki. Poszli do lekarza a on na to że owsiki to moga dopiero jak dziecko ma 2 latka:no:Teraz pozostaje chyba tylko zbadac kupke. On nie dał nawet skierowania na badanie tylko zapisał cos żeby podac jednorazowo i na tym koniec.

Do góry