reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja filmik na kompie sobie obejrzałam bo mnie jakoś tak naszło, teraz kawusiam i za pół godzinki trzeba się po Maję zbierać

U nas tak samo jak wczoraj Tylko tyle ze pobrali jej krew na powtorke badan I w poniedzialek bedzia miala badania z krwi BADANIE GENETYCZNE i na wynik czeka sie miesiac Kurna miesiac w niepewnosci :-(
U Oliwki jest podejzenie HORMONOW MESKICH i ze zenskie moga sie w pelni nie rozwijac Jestem zalamana

Może tak jak dziewczyny piszą wystarczy jakaś terapia hormonalna i wszystko będzie dobrze, bądź dobrej myśli i nie zadręczaj się przez m-c:tak::tak::tak:

A teraz u nas non stop naglaszaja w tv ze coraz wiecej ludzi a w szzegulnosci dzieci choruje i umiera na swinska grype u nas juz 12 osob umarlo w tym wiekszosc dzieci. Instytut zdrowia radzi w pierwszej kolejnosco szczepic dzieci od 6 miesiaca zycia ludzie strasznie panikuja jest tylu chetnych ze zapisuja na liste i trzeba dlugo czekac ja juz tez Emily zapisalam na liste tylko w tym problem ze sama nie wiem czy dobrze robie szczepiac ja juz sama nie wiem jedni mowia tak inni mowia co innego sami lelarze nie sa sobie zgodni i badz tu madry:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis dzwonili ze zwolnilo sie jedno miejsce na liscie i ze 19 moge przyjsc na szczepienie hmmmmm... tzn mam jeszcze pare dni zeby sie zdecydowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak to jest że człowiek między młotem a kowadłem, jak nie zaszczepisz a dziecko zachoruje to będziesz sobie w brodę pluła a jak zaszczepisz i dziecko też zachoruje to też się będziesz obwiniać, trudny wybór z tymi szczepionkami. Ja nie szczepię i mam nadzieję że nie będę tej decyzji żałowała

reklama
Ja tez moich i siebie nie mam zamiaru szczepic:no::no::no:Wlasnei czytalam ze w Polsce na ta grype zachorowalo 213 osob i wszyscy przeszli ja lagodnie:tak::tak::tak:A podobno Dwie ze szczepionek przeciw grypie A/H1N1 zawierają dwa składniki potencjalnie groźne dla ludzkiego zdrowia

hej kobietki

ja nadal w Polsce ale od poniediaku znow bede z Wami

Laura zdrowa ja tez wiec korzystamy z urokow Polski
Wracam d DE sama z Laura nie wiem jeszcze jak to zrobic zeby jej sie nie dluzylo bo 1100km to troche daleko:sorry:

Nadrobie jak wroce oczywiscie nie ma takiej mozliwosci zebym wszystko nadrobila ale postaram sie
Pozdrawiam

To wpadłam i ja swoje dopowiedzieć na temat szczepionek ,ja sie nie szczepię przexiw zwykłej grypie,tym bardziej nie zaszczepiłabym sie przeciw świńskiej z tej racji że nie wiadomo jakie skutki uboczne może spowodować,więc nawet jakby w Polsce były szczepoionki ,ja nie szczepiłabym sie:tak:

Dorota nie łam się ,może nie taki diabeł straszny jak go malują :happy:a zamartwianie się nic nie da ,wiem że nam łatwo mówić ,ale też wierzę w to gorąco

agunia kuruj sie:tak: kobieto
Dowikla ja raz w zyciu jadłam rogale marcińskie ,jako nastolatka byliśmy kiedyś z rodzicami w poznaniu na weekend i właśnie trafiliśmy na festyn marcinkowski ,a te rogale pyyyycha ,uprzejmię proszę o przysłanie Madzi rogalika:-D:tak:

Ja tez moich i siebie nie mam zamiaru szczepic:no::no::no:Wlasnei czytalam ze w Polsce na ta grype zachorowalo 213 osob i wszyscy przeszli ja lagodnie:tak::tak::tak:A podobno Dwie ze szczepionek przeciw grypie A/H1N1 zawierają dwa składniki potencjalnie groźne dla ludzkiego zdrowia
W Polsce tylko 213 osob:szok::szok::szok::szok: u nas juz ponad 40 tys osob i w tym nie jak wczesniej pisalam 12 tylko 14 zmarlo i w tym ludzie ktorzy tez bardzo lagodnie przechodzili grype:szok::szok::szok: ja juz sama nie wiem musze sie z tym przespac

A&E ,ANIA no wreszcie jesteście:-):-):-)
dowikluś rogale marcińskie.................masa wspomnień a ten smak...bajka rz miłam okazje je jeść włśnie w poznaniu a było to lat temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj dawno dzieci jeszcze nie miałam i byłam piękna i młoda i wolna iii a teraz tylko i zostało...........ale mi wspomnienia z tamtych czasów przywołałaś......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u mnie po obiadku .A ntek padł i niech pośpi bo był mega marudny:eek::eek::eek::eek:
Julka z Adamem siedzą u siebie z gazetką tesco zabawki i zakreślają wycinają no piszą jednym słowem list do mikołaja:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Julka mówi ja tam zamawiam ze 30 rzeczy niech mikołaj ma wybór a co a nóż widelec będzie miał duży wór i więcej udźwignie:szok::-D:-D:-Da Adam ja wybieram 2 no max 3 bo się pogubi i da mi coś innego:szok::szok::-D:-D:-Dno i razem wybierają dla Antka prezenty:-D:-D:-Ddacie wiare że mój syn prawie 11 -latek nadal wierzy szczerze w mikołaja:szok::szok::rofl2:
niedługo będzie moja przyszła niedoszła teściowa dobrze że ona z tych co to porządków nie sprawdzają to róna fajna kobieta bo poza tym ze dziś odkurzyłam zebrałam pranie przeleciałam mopem podłogi to palcem nie kiwnełam obiad do tego zrobiłam i wsio mam lenia dokładniej jakiegoś doła:-(

To wpadłam i ja swoje dopowiedzieć na temat szczepionek ,ja sie nie szczepię przexiw zwykłej grypie,tym bardziej nie zaszczepiłabym sie przeciw świńskiej z tej racji że nie wiadomo jakie skutki uboczne może spowodować,więc nawet jakby w Polsce były szczepoionki ,ja nie szczepiłabym sie:tak:

Dorota nie łam się ,może nie taki diabeł straszny jak go malują :happy:a zamartwianie się nic nie da ,wiem że nam łatwo mówić ,ale też wierzę w to gorąco

agunia kuruj sie:tak: kobieto
Dowikla ja raz w zyciu jadłam rogale marcińskie ,jako nastolatka byliśmy kiedyś z rodzicami w poznaniu na weekend i właśnie trafiliśmy na festyn marcinkowski ,a te rogale pyyyycha ,uprzejmię proszę o przysłanie Madzi rogalika:-D:tak:
no ja się też od to zamówienie podpinam:tak::tak::tak::rofl2:

hej kobietki

ja nadal w Polsce ale od poniediaku znow bede z Wami

Laura zdrowa ja tez wiec korzystamy z urokow Polski
Wracam d DE sama z Laura nie wiem jeszcze jak to zrobic zeby jej sie nie dluzylo bo 1100km to troche daleko:sorry:

Nadrobie jak wroce oczywiscie nie ma takiej mozliwosci zebym wszystko nadrobila ale postaram sie
Pozdrawiam
No witam a ja juz myslalam ze sie gdzies stracilas w Pl ze sie nie meldujesz;-);-) daj znac jak znajdziesz troszke czasu tak co ci moi rodzice te rzeczy podrzuca ok

reklama
AE, Anka fajnie ze zajzałyście :tak:
Malina, co z dół ? :-)Uśmiech proszę :tak:

Moja Helenka właśnie usnęła :eek: Anika przy cycu, jakby poszła spać to bym się troszkę położyła :tak:

A jeśli chodzi o szczepienia, to my się nie szczepimy :no: Omijamy duże skupiska wielkim łukiem :tak: Dzieci nie chodzą do przedszkola żłobka, mam nadzieje ze nas ominie :tak:

Do góry