reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Hejka dziewczynki ja tak siędzę ostatnio w ukryciu bo mam dużo robótki, a pisanie pracy mnie wykańcza. Ja w tym cyklu wiem że dzidzi nie będzie wiem jestem spokojna teoretycznie, bo oczywiście myśłi o jakimś cudzie się pojawiają;-)PAjeczko trzymam kciuki aby jakimś cudzikiem , bo czytam że sceptycznie jesteś nastwaiona , jednak się udało i abyś jutro obwieściła nam tę wspaniała nowinkę:tak::tak::tak:
Lolitko gdzie jesteś? Gdzie zniknełaś co sie z tobą dzieje?
Pozdrawiam was wszystkie dziewczęta.;-)

reklama
Pajka no i ja tu wpadłam na ciebie pokrzyczeć!!! mając taka temp i tyle spóźnienia kobito na co ty czekasz :D mam tylko nadzieje ze lekarka się dzisiaj już pozna co i jak albo usg zrobi a tam będzie piękny pęcherzyk ciążowy :D

Pajka i jak u ciebie ryba??? robiłaś tego testa? pytam bo może sie skusiłaś!;-):happy: najlepszego! i główka do góry powodzenia u lekarza życzę i zycze ci aby to była fasoleczka!

miłego dnia dla wszystkich

a ja sie dziś z mężem pokłóciłam.... :-:)confused2:

Hej dziewczyny. Czy już nie jest za późno na dziecko? Po 30stce? Wraz z mężem coraz częściej się nad tym zastanawiamy. Oboje mamy pracę, pieniądze również nie są problemem. Problemem okazuje się być upływający czas oraz jego brak w życiu codziennym. Jak to teraz pogodzi ć? Czy nie ma przeciwwskazań natury medycznej? Wydaje mi się, że to dla mnie ostatnia szansa na bycie mamą a mimo to mam z dnia na dzień więcej wątpliwości.
Czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
[FONT=&quot]Annn[/FONT]

Czesc Kochane :tak:
u lekarza nie byłam bo w pracy nawiedziła mnie @ :-D wiec znowu moje przeczucie sie spełniło - chociaz raz bym chciała, zeby tak nie było!
Ale mam pytanie dziewczyny bo troche skołowana jestem.
W sobote i niedziele miałam plamienia w poniedziałek nic a dzisiaj @ i od kiedy mam liczyc cykl?? bo mam tablety brac i nie wiem :wściekła/y:

Napisałam maila do lekarki i kazała liczyc plamienia jako @ ale co z tą przerwą??

Hej dziewczyny. Czy już nie jest za późno na dziecko? Po 30stce? Wraz z mężem coraz częściej się nad tym zastanawiamy. Oboje mamy pracę, pieniądze również nie są problemem. Problemem okazuje się być upływający czas oraz jego brak w życiu codziennym. Jak to teraz pogodzi ć? Czy nie ma przeciwwskazań natury medycznej? Wydaje mi się, że to dla mnie ostatnia szansa na bycie mamą a mimo to mam z dnia na dzień więcej wątpliwości.
Czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
[FONT=&quot]Annn[/FONT]

Kochana
każda z nas ma wątpliwości ja mam 26 lat i cały czas sie zastanawiam czy aby napewno ... :-D ale przychodzą takie momenty, ze chcesz i jestec gotowa, a kobieta w ciąży zaczyna dojrzewac prychicznie (oczywiscie są tutaj wyjątki) i nigdy nie jest moim zdaniem za pozno na ciąże!

Czesc Kochane :tak:
u lekarza nie byłam bo w pracy nawiedziła mnie @ :-D wiec znowu moje przeczucie sie spełniło - chociaz raz bym chciała, zeby tak nie było!
Ale mam pytanie dziewczyny bo troche skołowana jestem.
W sobote i niedziele miałam plamienia w poniedziałek nic a dzisiaj @ i od kiedy mam liczyc cykl?? bo mam tablety brac i nie wiem :wściekła/y:

Napisałam maila do lekarki i kazała liczyc plamienia jako @ ale co z tą przerwą??

Mnie zawsze uczono, ze plamienie zalicza się do starego jeszcze cyklu:eek:

Wszystko zależy tak na prawdę na ile silne było to plamienie - bo jezeli to było tylko kilka kropel dla których wystarczyła wkładka, to ja bym to zaliczyła do starego cyklu, a dzisiejsze dzień jako pierwszy nowego!

to własnie nie było jakies mega plamienie tylko takie tam prawie nic, ale moze ta lekarka nie wziela pod uwage, ze ja mialam po tych dwoch dniach przerwe a dzisiaj jest normalna @

Pajka! chcesz nas wykończyć!

Dziewczyny, mnie od wczoraj tak brzuch napiernicza, że nie mogę. Wczoraj nie byłam w stanie serduszkować! po prostu się walnęłam do łóżka, zwinęłam w kulkę i kazałam małżowi masować brzuszek. A dzisiaj powtórka, nigdy mnie tak podbrzusze nie bolało, chyba że podczas obfitych @ z czasów młodości :eek:
Dzisiaj skok o 0,25 stopnia, czyli jest duża szansa, że wczoraj była owu...
Zobaczymy, co z tych naszych serduszek wyjdzie ;-) czy pierwszy cykl będzie trafiony ;-)

Czekam na odpowiedź
Pozdrawiam
[FONT=&quot]Annn[/FONT]
30 to jeszcze w miarę ;-) czy są przeciwwskazania natury medycznej to powinnaś chyba sama sprawdzić robiąc sobie badania i "wywiad" rodzinny (czy w rodzinie Twojej albo męża zdarzały się jakieś hmm problemy). A tak teoretycznie to chyba nie ma przeciwwskazań.
Wątpliwości ma każdy, ale one moim skromnym zdaniem nigdy nie znikną. Ja od dawna marzę o dziecku i od początku mam mnóstwo wątpliwości, co nie zmniejsza mojego pragnienia bycia mamą. Boję się, oczywiście... ale chcę... bardzo... i potrzebuję.....

reklama
Do góry