reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Wiesz właściwie u nas też trochę to on zadecydował...
Po odstawieniu tabletek rok temu zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, któregoś razu on po prostu jej nie użył, nie protestowałam, bo ja już od dawna chcę ;-) tylko zapytałam, czy wie co robi... Początkowo i tak w końcu tą prezerwatywę zakładaliśmy, ale później już wcale. A mnie nie stresowało to, że zajdę w ten sposób w ciążę (też uważam to za mało realne), tylko zwyczajnie odczuwałam dyskomfort z powodu tego hmm przerywania :zawstydzona/y: nie lubię tego i już... :-D
W sumie odstawienie tabletek też on zaproponował, co mnie doprowadziło do płaczu ze wzruszenia, bo sądziłam, że temat jest nie do przewalczenia narazie - bardzo pozytywnie się zaskoczyłam :tak:
Co do mojej tempki to miałam takie owulacje, gdzie była naprawdę niska temp. (jak teraz), ale też i takie, gdzie była na poziomie PTC, więc nie jestem w stanie przewidzieć ;-)
Ale niewątpliwie coś mi się dzieje w środku, i cały dzień myślę tylko o tym... hehe...

reklama
Hej dziewczynki:-)
Pajka gdzie się podziewasz?
Jak test robiłaś?
Dziewczyny dzisiaj jest mój 10dc około godziny 14 jak byłam w pracy strasznie mnie zakuł lewy jajnik ale tak że aż podskoczyłam.Potem przez dwie godziny czułam lekki ból po lewej stronie.Jak wróciłam do domu zrobiłam test owulacyjny mój ostatni jaki miałam i bach dwie takie same mocne krechy:szok:
Jestem w szoku bo to trochę za wcześnie na owulacje nigdy wg testu tak nie miałam w 10dc to tylko ledwo blada kreseczka była a jak kiedyś byłam na usg to w 12dc był pęcherzyk 19mm.
Wczoraj miałam całkiem fajny śluz troszkę ciągnący a dzisiaj już nie mam.
I nie wiem o co biega powiedzcie mi proszę o której najlepiej abym się bzyknęła z moim M aby mogło się udać.

hej dziewczynki :-D ja to w pracy do 19 byłam dzisiaj;-)
testa nie robiłam bo z tego wszystkiego zapomniałam dzisiaj :zawstydzona/y:, tempke zmierzyłam i dzisiaj 37,3 @ nie ma i plamien tez nie. Jedyny plus tego wszystkiego, to to, ze moglismy sie z mezem poprzytulac po wczorajszej kłótni jakos tak fajniej było wieczorkiem :tak:

dzisiaj mam 36 dc 16 dzien od odstawienia lutki i jutro na 16,30 mykam do lekarki zobaczymy co wyjdzie w podglądzie

paajka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba zartujesz!!! my tu od rana czekamy na twojego testa!!! raz dwa masz isc go zrobic! do gina pojdziesz jutro przy okazji!!!! no wez zrob test plisssssssssssssssssssss!!!:sorry: zobaczysz ze będą dwie kreseczki tlusciutkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tam nie wierze w to:zawstydzona/y: nie ma z czego takze ja twierdze, ze to jakis znowu wybryk
i tez sie nie nastawiam na nic bobacze jutro u lekarki co i jak

ja zmykam Kochane bo leci zaraz moja filma odezwe sie jutro popołudniu pewnie z jakimis złymi wiadomosciami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pajka bzdury gadasz!!! jak mozesz tak uciekac jak my tu caly dzien na testa czekalysmy :-(

Marzenko nie uciekam ;-)poczekam co jutro lekarka powie nie chce sie nastawiac znowu bo zawsze tak jest, ze sie nastawie a potem jest jedna krecha i bardziej boli nic to jak podje do gina i mi powie, ze tam nic nie ma

Ja juz sie uzboiłam w cierpliwosc i czekam, byc moze jutro pojawi sie @ ?? teraz kazdego dnia moze przleźć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry