B
Beata1988
Gość
Nie martw się będzie dobrzeCzesc dziewczyny
AGNES doczytalam sie tylko ze dostalas prace GRATULACJE :-)
No teraz musisz nauczyc sie byc dluzej bez Oliwki :-(Bedzie dobrze :-)
U nas tak samo jak wczoraj Tylko tyle ze pobrali jej krew na powtorke badan I w poniedzialek bedzia miala badania z krwi BADANIE GENETYCZNE i na wynik czeka sie miesiac Kurna miesiac w niepewnosci :-(
U Oliwki jest podejzenie HORMONOW MESKICH i ze zenskie moga sie w pelni nie rozwijac Jestem zalamana

U mnie wszystko zamknięte jutro tylko stacje benzynowe oczywiście czynneluna tylko duze narazie

Ja bym nie szczepiłaWitam kobietki pamietacie mnie jeszcze???
Dawno mnie nie bylo ale jakos mam brak weny na kompa
Najlepiej bym caly dzien przelezala i nic nie robila
Sama nie wiem co sie ze mna dzieje mam MEGA lenia na wszystko
A teraz u nas non stop naglaszaja w tv ze coraz wiecej ludzi a w szzegulnosci dzieci choruje i umiera na swinska grype u nas juz 12 osob umarlo w tym wiekszosc dzieci. Instytut zdrowia radzi w pierwszej kolejnosco szczepic dzieci od 6 miesiaca zycia ludzie strasznie panikuja jest tylu chetnych ze zapisuja na liste i trzeba dlugo czekac ja juz tez Emily zapisalam na liste tylko w tym problem ze sama nie wiem czy dobrze robie szczepiac ja juz sama nie wiem jedni mowia tak inni mowia co innego sami lelarze nie sa sobie zgodni i badz tu madry
Dzis dzwonili ze zwolnilo sie jedno miejsce na liscie i ze 19 moge przyjsc na szczepienie hmmmmm... tzn mam jeszcze pare dni zeby sie zdecydowac![]()

A co Ty tam tak robisz? ;-)eee tam
Lecę spowrotem do kuchni, no kurna dziś juz z niej nie wyjdę?
Witam Cię Kochana już myślałam że nie zajrzysz do nashej kobietki
ja nadal w Polsce ale od poniediaku znow bede z Wami
Laura zdrowa ja tez wiec korzystamy z urokow Polski
Wracam d DE sama z Laura nie wiem jeszcze jak to zrobic zeby jej sie nie dluzylo bo 1100km to troche daleko
Nadrobie jak wroce oczywiscie nie ma takiej mozliwosci zebym wszystko nadrobila ale postaram sie
Pozdrawiam

No to super że wszystko dobrzeWitam! Oto jestem! Zrobili nam badania cystografie, usg brzuszka, krew, hormony i wrócilismy do domu. tylko ze musielismy czekac pare godzin za wynikami. Ale wyniki sa w NORMIE:-):-):-):-)Co znaczy że pomimo iz nerka jest mniejsza to cały mocz wypływa prawidłowo, nic sie nie cofa -nie ma refluksu, żadnych gzków itp. Jetem w niebowzieta. Jeszcze w piatek bedą konsultowac wyniki z nefrologiem ale raczej do czd nie musimy jechac. Narazie mamy furagin na 5 dni i zalecenie duuużo pic![]()
Swoja droga jaka ta nasza służba zdrowia... Niby nas przyjeli do szpitala i teoretycznie tam lezymy ale że nie ma wolnych łóżek to wrocilismy do domu i jakby Zuza zachorowała czy coś to nie mozemy w tym czasie isc do rzychodni no bo jest w szpitalu![]()

Moja tesciowa ma taka i mi sie podobaCo myslice o takich palnikach w kuchence gazowej, może któraś z was takie ma ?? Lepsze takie czy klasyczne ? bo nie ukrywam podobają mi sięJa byście kupowały, kupiły byście kuchenkę z takimi palnikami?? Bo wyglądają ładnie, ale czy garnki z nich nie spadają...

Ja też chce ciastkoŻyczymy smacznego;-),tylko nie wymazać się lukrem,bo jeszcze nie zastygł
;-)
![]()

Oj spokoju życzę KochanaMoi teraz ogladaja baje na 1,ale juz dzisiaj mam Ich dosycTak mnie wkurzaja ze szok,a ja do tego mam @ wiec normalnie mnie roznosi
Wkurzaja mnie te dlugie ,fatalne wieczory![]()