reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczyny
AGNES doczytalam sie tylko ze dostalas prace GRATULACJE :-)
No teraz musisz nauczyc sie byc dluzej bez Oliwki :-(Bedzie dobrze :-)

U nas tak samo jak wczoraj Tylko tyle ze pobrali jej krew na powtorke badan I w poniedzialek bedzia miala badania z krwi BADANIE GENETYCZNE i na wynik czeka sie miesiac Kurna miesiac w niepewnosci :-(
U Oliwki jest podejzenie HORMONOW MESKICH i ze zenskie moga sie w pelni nie rozwijac Jestem zalamana
Nie martw się będzie dobrze :tak: a co to dla niej znaczy?
luna tylko duze narazie
U mnie wszystko zamknięte jutro tylko stacje benzynowe oczywiście czynne :-D
Witam kobietki pamietacie mnie jeszcze???
Dawno mnie nie bylo ale jakos mam brak weny na kompa :no::no::no:
Najlepiej bym caly dzien przelezala i nic nie robila :szok::szok::szok:
Sama nie wiem co sie ze mna dzieje mam MEGA lenia na wszystko :szok::szok:
A teraz u nas non stop naglaszaja w tv ze coraz wiecej ludzi a w szzegulnosci dzieci choruje i umiera na swinska grype u nas juz 12 osob umarlo w tym wiekszosc dzieci. Instytut zdrowia radzi w pierwszej kolejnosco szczepic dzieci od 6 miesiaca zycia ludzie strasznie panikuja jest tylu chetnych ze zapisuja na liste i trzeba dlugo czekac ja juz tez Emily zapisalam na liste tylko w tym problem ze sama nie wiem czy dobrze robie szczepiac ja juz sama nie wiem jedni mowia tak inni mowia co innego sami lelarze nie sa sobie zgodni i badz tu madry:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzis dzwonili ze zwolnilo sie jedno miejsce na liscie i ze 19 moge przyjsc na szczepienie hmmmmm... tzn mam jeszcze pare dni zeby sie zdecydowac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ja bym nie szczepiła :no: po jakichkolwiek szczepionkach na grypę ludzie bardziej chorują :tak:
eee tam:zawstydzona/y:
Lecę spowrotem do kuchni, no kurna dziś juz z niej nie wyjdę?
A co Ty tam tak robisz? ;-)
hej kobietki

ja nadal w Polsce ale od poniediaku znow bede z Wami

Laura zdrowa ja tez wiec korzystamy z urokow Polski
Wracam d DE sama z Laura nie wiem jeszcze jak to zrobic zeby jej sie nie dluzylo bo 1100km to troche daleko:sorry:

Nadrobie jak wroce oczywiscie nie ma takiej mozliwosci zebym wszystko nadrobila ale postaram sie
Pozdrawiam
Witam Cię Kochana już myślałam że nie zajrzysz do nas :tak:
Witam! Oto jestem! Zrobili nam badania cystografie, usg brzuszka, krew, hormony i wrócilismy do domu. tylko ze musielismy czekac pare godzin za wynikami. Ale wyniki sa w NORMIE:-):-):-):-)Co znaczy że pomimo iz nerka jest mniejsza to cały mocz wypływa prawidłowo, nic sie nie cofa -nie ma refluksu, żadnych gzków itp. Jetem w niebowzieta. Jeszcze w piatek bedą konsultowac wyniki z nefrologiem ale raczej do czd nie musimy jechac. Narazie mamy furagin na 5 dni i zalecenie duuużo pic:tak::tak::tak:
Swoja droga jaka ta nasza służba zdrowia... Niby nas przyjeli do szpitala i teoretycznie tam lezymy ale że nie ma wolnych łóżek to wrocilismy do domu i jakby Zuza zachorowała czy coś to nie mozemy w tym czasie isc do rzychodni no bo jest w szpitalu:eek::eek:
No to super że wszystko dobrze :-D:-D:-D
Co myslice o takich palnikach w kuchence gazowej, może któraś z was takie ma ?? Lepsze takie czy klasyczne ? bo nie ukrywam podobają mi się :tak: Ja byście kupowały, kupiły byście kuchenkę z takimi palnikami?? Bo wyglądają ładnie, ale czy garnki z nich nie spadają...
Moja tesciowa ma taka i mi sie podoba :tak: a gary stoja normalnie :-D
Życzymy smacznego;-):tak:,tylko nie wymazać się lukrem,bo jeszcze nie zastygł
:-p;-):-D:-D
Ja też chce ciastko :-D
Moi teraz ogladaja baje na 1,ale juz dzisiaj mam Ich dosyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak mnie wkurzaja ze szok,a ja do tego mam @ wiec normalnie mnie roznosi:no::no::no:
Wkurzaja mnie te dlugie ,fatalne wieczory:no::no::no:
Oj spokoju życzę Kochana :tak: mnie też dobijają te wieczory :dry:

reklama
Dziecko mi śpi od godziny :tak: poszłam się wykąpać wychodzę a ten zasnął na rękach u babci :-D jak nigdy hehe to mu dałam butlę przez sen i śpi :tak: ale za to jutro rano będzie pobudka wcześnie :sorry: ale za to mam wieczór dla siebie :tak: siedzę i azyl oglądam ale chyba zaraz pójdę spać bo coś mnie łapie :sorry: M dzisiaj zostaje w pracy, nie opłaca mu się iść do domu jak jutro ma na 6 być już na miejscu :dry: jak przychodzi to jest 23-24 i co 5h snu :no: mało jak dla niego :tak: więc zostaje w pracy, dostał pokój i mam nadzieję że mu nie odliczą go z wypłaty :sorry: a czemu tu takie pustki???

Pustki :-:)-:)-:)-:)crazy::-:)-:)-:)-( wiedziałam że tak będzie jak ja będę mogła z Wami posiedzieć wieczorem :-( no trudno, kiedy indziej :tak: idę spać więc dobranoc :tak: postaram się jutro wpaść :tak:

hejka dziewczyny,ale tęsknie za wami,za siedziebniem i plotkowaniem na bb :tak::tak::tak::tak:

ale się uzależniłam :-D:-D:-D:-D:-D

dzis mieliśmu ruch i to duzy ale daje radę,szef mnie ostawił na pół dnia samą i dałąm radę.mówi ze jest zadowolony to ja też,już mi nawet klucze dorobił :tak::tak::tak::tak::tak:

wróciłam do domu,myslałąm ze Oliwka stęskniona a ona tylko buzi i poleciałą się bawić z dzieciakami bo dzieciaki siostry przyjechały.
kurczę trochę mi przykro,bo myślałąm ze troche potęskni,nie żeby płakała czy coś ale tak jakoś dziwnie :-:)-:)-:)-(

tak mało czasu spędzamy ze sobą a ona zachowuje się tak jak by nigdy nic,jakbym byłaz nia 24/dobę.

musze to jakos przezyć.

dobra lećę teraz po M wypłate bo on na zwolnieniu to sie w pracy nie pokazuje,ide zgarniac kase :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to witam wieczorkiem
Mlodzi jeszcze nie spia:no:Dominik u siebie a dziewczynki stroja mi fochy:no:Chca miec zapalone swiatlo u siebie,a jak Im zapalam to zamykaja drzwi i biegaja po pokoju:wściekła/y:Jak Im gasze to mi wychodza z pokoju i tak w kolko:no::wściekła/y:
Glowa mnie boli z d... mi leci .Teraz czekam na Miami a pozniej ide jzu spac

Pustki :-:)-:)-:)-:)crazy::-:)-:)-:)-( wiedziałam że tak będzie jak ja będę mogła z Wami posiedzieć wieczorem :-( no trudno, kiedy indziej :tak: idę spać więc dobranoc :tak: postaram się jutro wpaść :tak:
Łoooo,rzeczywiscie straszne tu pustki:szok::szok::szok:

Tez chcialam ogladac Azyl ale przy moich dzieciach to nierealne.A bardzo lubie ten film:tak::tak::tak:

AGNES
Super ze wpracy tak sie Tobie podoba:tak::tak:Pewnie to troszke smutne ze Oliwka tak malo entuzjastycznie sie z Toba wita co?Ale mysle ze sie przyzwyczaisz:tak::tak::tak:
I co odebralas ta wyplatke;-):-)

No to moje poczwarki przyszly do mnie i za cholere nie moge sie Ich pozbyc:no::no::no:Wiktoria przyniosla sobie ksiazeczke i ja oglada a Klaudia zaklada sobie moje kolczyki gdzie popadnie:-D:-D:-D

A teraz moje dziewczynki dorwaly gazetke reala i wybieraja sobie prezenty na Mikolaja:szok::szok::szok::-D:-D:-D
I tylko slysze;mama kupisz mi to,mama kupisz mi to i tak w kolko:-D:-D:-D
jest tu ktos oprocz mnie???Bo tak jakos hu**** pisze mi sie samej ze soba:cool::crazy::rofl2:

Łoooo,rzeczywiscie straszne tu pustki:szok::szok::szok:

Tez chcialam ogladac Azyl ale przy moich dzieciach to nierealne.A bardzo lubie ten film:tak::tak::tak:

AGNES
Super ze wpracy tak sie Tobie podoba:tak::tak:Pewnie to troszke smutne ze Oliwka tak malo entuzjastycznie sie z Toba wita co?Ale mysle ze sie przyzwyczaisz:tak::tak::tak:
I co odebralas ta wyplatke;-):-)

No to moje poczwarki przyszly do mnie i za cholere nie moge sie Ich pozbyc:no::no::no:Wiktoria przyniosla sobie ksiazeczke i ja oglada a Klaudia zaklada sobie moje kolczyki gdzie popadnie:-D:-D:-D

no to nieźle masz z tymi szczypiorkami :-D:-D:-D:-D

tak już jestem i wypłatę odebrałam :-p:-p:-p:-p:-p:tak::tak::tak::tak:

reklama
jak na złośc jak ja mogę chwilę posiedziec i mam chwilkę to zadna nie chce się zjawić :no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

chyba już mnie nie chcecie w swoim gronie bo to zbiorowy spisek :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra ide spać bo sama ze sobą gadac nie będę.

Oliwka jutro rano jedzie do dziadków a my idziemy z M do kina :tak::tak::tak::tak::tak: ale się cieszę,juz nie mogę sie doczekać :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p idziemy na 2012.zapowiada sie interesująco :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry