reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

widzę że tu cisza nagle nastała....:tak:
a jak mnie nie ma to iszecie jak najętę:-p
a ja musiałam siedzieć z szfową na kolacji... o lol... tylko zerkałam na cczas żeby jak naszybciej się zmyć:-D

reklama
ajjj dziubasek zapomnialas o mnie :-D ja to bede siedziec do grudnia :-D

Jeszcze bedzie ze urodzisz szybciej ode mnie,zobaczysz.. Moj to widze ze bedzie uparty.. po mnie :eek:... bede miala przekichane...:no::laugh2:

lece pod prysznic...jakby ktoras sie juz zbierala do spania to zycze kolorowych snow i spokojnej nocy..a moze niespokojnej a wrecz porodowej...:-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-Dno wiecie co????!!!! oszalalyscie????!!!!

nie bylo mnie wczoraj i mialam do nadrobienia 50 stron na samym listopadzie, a gdzie inne watki???!!!!

ciekawe, jak katrenki, czy urodzila? i udalo sie w wodzie/

:-D:-Dno wiecie co????!!!! oszalalyscie????!!!!

nie bylo mnie wczoraj i mialam do nadrobienia 50 stron na samym listopadzie, a gdzie inne watki???!!!!

ciekawe, jak katrenki, czy urodzila? i udalo sie w wodzie/

o 22:00 gdy z nia pisalam to byla podpieta pod ktg ale prawdopodobnie mieli ja puscic do domku bo z mala wszystko ok. Nic wiecej mi nie wiadomo ;-) ale pewnie jakby zaczela rodzic to by napisala :tak:

a moj o jest leniuch, mowie Ci... po tacie (urodzony w Wielka Niedziele) :eek::eek:

Ja tez jestem urodzona w niedziele,na dodatek w samo poludnie takze u mnie nie dosc ze UPARTE to leniwe jest... tak wiec jeszcze zobaczymy ktora dzidzia bardziej :sorry:

o 22:00 gdy z nia pisalam to byla podpieta pod ktg ale prawdopodobnie mieli ja puscic do domku bo z mala wszystko ok. Nic wiecej mi nie wiadomo ;-) ale pewnie jakby zaczela rodzic to by napisala :tak:

Mogliby ja zostawic w szpitalu i miec pod stala obserwacja juz...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja sobie przytulankami wczoraj pomagalam:-Dale w dalszym ciagu nic..tylko mnie brzuch z tego rozbolal:szok:a na dodatek cala noc leci ze mnie plyn(z mojej malej)nie w wielkich ilosciach ale leci..wy tez tak macie??czy to sa te wody plodowe???:confused2:

Do góry