reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Berskha ciesze się że wracacie w końcu do domku już niedługo!!! :-) super wiadomość.

A my już prawie prawie z obiadem na stole wiec znikam narazie ;-)
do pozniej!
buziaki

reklama
A dziewczyny dalej 2 w 1 :-) Ja tu wchodzę by zobaczyc wieści a te nadal w dwupaku:-p:-D No ale teraz to już z górki:)
Bershka cudownie, że już niedługo do domku:) Zdrówka dla małego:)
Dzastina ja słyszałam, że niektórym kobietom w ciąży testy owu wychodzą pozytywne.. :) więc może zatestuj jednak:)
A my z M dalej u mojej mamusi:) Jutro rano jedziemy do siebie to się odezwę:) Mam nadzieję, ze już panie 2w 1 będą rozpakowane:)

Jak mija wam wieczór? :)
U nas już spokojnie dosyć... z mężem siedzimy a Filip szaleje i sie bawi.

Powiem wam że dzisiejsza pogoda troche ma zły wpływ na mnie:sorry: nie jest tak jak powinno. no ale może jutro bedzie lepiej, albo wieczorkiem jak mały zaśnie i bede sama z M....;-)
Dziś robimy zakupy online (prezenty dla Filipka na grudzień) :tak:

a tu foteczka mojego czpiota:-D

Dziewczyny zapodajcie jakieś fotki waszych dzieciaczków! ja chetnie obejrzę:tak::-)

hej Kinga :-) pogoda dzisiaj przygnębiająca to prawda :confused2:

u nas właśnie po mega awanturze, bo Kacper stał w kącie za to że był niegrzeczny i bardzo się temu sprzeciwiał :realmad: ale za to teraz jaki grzeczny ;-)ogląda bajkę a ja właśnie dopchałam się do laptopa bo jak nie M to Kacper :rofl2:

fajny pokoik ma Twój synek :tak: i ma podobny dywan do mojego Kacpra i firanki też mamy z Kubusiem tylko trochę inny wzór :tak:

Paula jak sie należny kara to trzeba być konsekwentnym masz racje!:tak: u nas podobnie to wygląda czasami..
A jeżeli chodzi o laptopa to u mnie to samo bo albo moj M siedzi albo Filip gra hehe dobrze że mam jeszcze swój laptop ale to i tak jak rozłożę to Filip chce baje i gry no i mama wraz jest poszkodowana:confused2: :-p

Kinga a co kupujecie Filipkowi? bo ja też się zastanawiam nad prezentami szczególnie że i urodziny niedługo :tak: Kacper chce klocki lego jakiś zestaw ale zastanawiam się bo miał już nie jeden zestaw i teraz wszystkie leżą w jednym kufrze a jak wysypie to fakt że się nimi bawi, buduje samochody ale potem wielki bałagan na dywanie i nie chce sprzątać i wcale mu sie nie dziwie bo sporo tego jest :nerd::tak:ale on się upiera że chce zestaw lego :cool:

u nas Filip też ma pełno klocków i jak to wszystko wysypie to jest nie mały sajgon hehe no ale co zrobisz :-D:-)

my chcemy kupić Filipkowi odkurzacz, kosiarkę(playskool), parking poziomowy i auto do lolekcji z little tikes. Może jeszcze sie coś zmieni w razie gdyby nie było czegoś.
U nas Filip też w grudniu ma i urodziny no wiec dostanie w sumie 3 prezenty od nas:happy::-p heh
no może 4
Joanna witaj!! ja ciebie też nie znam bo mnie tu nie było wtedy :)

reklama
A my z M dalej u mojej mamusi:) Jutro rano jedziemy do siebie to się odezwę:)
Agniesiak mam nadzieję że jak będziesz już u siebie to będziesz wiecej pisała ;-):tak::-)

Mam jeszcze jedno pytanie. Dlaczego testy owulacyjne wychodzą mi ciągle pozytywnie? Nawet jak miałam @ to testy wychodziły pozytywne, a z dnia na dzień są bardziej intensywne.. Już się pogubiłam z tym wszystkim .... ale tempki nie mierzę bo się obraziłam na termometr:-):-):-):-) dziś dopiero 9 dc... ta druga kreseczka nie jest taki intensywna jak kontrolna ale mocno widoczna....
Dzastina ja to się na testach owu nie znam...możesz zrobić test ciążowy bo jak jesteś w ciąży mimo @ to powinien wyjść :tak: albo zaczekaj na wizyte u gina zobaczysz co Ci powie :tak:

Do góry