reklama
o na juz powaznie myslala zeby babcie na stale tu przeprowadzic ale ani babcia sie an to nie zgadza ani my!! no bo jej tam zle /za to ja wcale nie narzekam ze ona musi tam jezdzic ... mam chwile spokoju!!/
wiem cos o tym bo moja mama zajmowala sie niedolezna ciotka i ona u mamy mieszkala,,,,, bylo strasznie-musze przyznac ,, jeczala , sikala pod siebie i wogole a najsmieszniejsze bylo to ze jak myslala ze nikt nie widzi to zdejmowala pampersa i calkiem sprawnie chodzila po domu , palila papierosy jadla i zalatwiala sie w kibelku!!!!!!............
no ale..... przeszla sprawa.....
o jaaaa wiadomo szkoda babci ale bez przesady wsadzac tam gdzie noworodek...mataka ja nie wiem czy cie to pocieszy ale nam dzis tesciowa zadzwonila ze chce przywiezc tu chora babcie /o ile ta sie zgodzi!!! w co szczerze watpie!!/ a babcia lezy bo ja osteoperoza dopadla i nie umie sie ruszac !! no i mariusz zapytal gdzie bedzie babcia spala na co uslyszal odpowiedz "albo u was w duzym pokoju albo w sypialni!!!" na co on ze w takim razie mama ma z nia zostac w kietrzu bo ja musze miec warunki zarowno do tego zeby sie wyspac /w nocy w sypialni/ jak i do tego zeby za dani jakos funkcjonowac /potrzebny mi pokoj z mozliwoscia lezenia na fotelui czucia sie swobodnie!!/i jak ona chce przywiesc babcie to ma ja miec u siebie!!! na co tesciowa rzucila sluchawka!!
ehhhh za te pomysly to tesciowe powinny dostawac nagrody cos ala nagrody darwina...
ktora wpadnie na gluszpy pomysl beda sie scigac....
my jak bylismy u ciotki dzis to wujek sie zapytal czy maz pije a on jeszcze nie odpowiedzial a tesciowa juz krzyczy ze nie..
moj juz nie wytrzymal i ja opieprzyl przy wszystkich

jak jej bylo glupio a teraz sie znow obrazila:-)
madziara-kr
Fanka BB :)
dobrze, ze Twoj facet umie odmowic i sie nie zgodzil na takie kombinacje,o na juz powaznie myslala zeby babcie na stale tu przeprowadzic ale ani babcia sie an to nie zgadza ani my!! no bo jej tam zle /za to ja wcale nie narzekam ze ona musi tam jezdzic ... mam chwile spokoju!!/
moj jest calkiem bezkrytyczny wobec mamusi wiec jakby ona cos wypalila to wtedy ostra rabanka miedzy nami tez ;/ no ale trzeba jakos dawac rade
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dobrze, ze Twoj facet umie odmowic i sie nie zgodzil na takie kombinacje,
moj jest calkiem bezkrytyczny wobec mamusi wiec jakby ona cos wypalila to wtedy ostra rabanka miedzy nami tez ;/ no ale trzeba jakos dawac rade
oj on jest szkolony!!!!pomalutku i sukcesywnie dochodzilam do swego ... w koncu on jest najpierw moim mezem a potem syneczkiem mamusi !!!! ale potrafi sie jej postawic tylko czasem nie wie ze mi na czyms zalezy /jak to bylo z zapraszaniem gosci na swieta /na poczatku sie nie odezwal ale jak mu wyoslilam kwestie to sam z kuzynem gadal i powiedzial mu jak sie sprawy maja
karnitynka1982
Fanka BB :)
NO kurcze jak chce babcie przywiesc to chyba nie mialabys nic przeciwko jakby z nia spala w jednym pokoju a nie na twoje barki jeszcze opieke zrzuci jak bacia bedzie spala u was.mataka ja nie wiem czy cie to pocieszy ale nam dzis tesciowa zadzwonila ze chce przywiezc tu chora babcie /o ile ta sie zgodzi!!! w co szczerze watpie!!/ a babcia lezy bo ja osteoperoza dopadla i nie umie sie ruszac !! no i mariusz zapytal gdzie bedzie babcia spala na co uslyszal odpowiedz "albo u was w duzym pokoju albo w sypialni!!!" na co on ze w takim razie mama ma z nia zostac w kietrzu bo ja musze miec warunki zarowno do tego zeby sie wyspac /w nocy w sypialni/ jak i do tego zeby za dani jakos funkcjonowac /potrzebny mi pokoj z mozliwoscia lezenia na fotelui czucia sie swobodnie!!/i jak ona chce przywiesc babcie to ma ja miec u siebie!!! na co tesciowa rzucila sluchawka!!
skoro juz o tesciowych..... moja wspomniala o tym tapetowaniu ktore chcemy uskutecznic i stwierdzila ze moze lepiej teraz to przynajmniej meble pomoge poprzesuwac bo pozniej bede miala wymowke-dziecko i nic nie zrobie!!!!!!! taaaaaaaaaaa na pewno bede przesuwala 3 czesciowa wieeeeeeeeeelka szafe....
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
o jaaaa wiadomo szkoda babci ale bez przesady wsadzac tam gdzie noworodek...
ehhhh za te pomysly to tesciowe powinny dostawac nagrody cos ala nagrody darwina...
ktora wpadnie na gluszpy pomysl beda sie scigac....
my jak bylismy u ciotki dzis to wujek sie zapytal czy maz pije a on jeszcze nie odpowiedzial a tesciowa juz krzyczy ze nie..
moj juz nie wytrzymal i ja opieprzyl przy wszystkich
jak jej bylo glupio a teraz sie znow obrazila:-)
mopja tesciowa w tym plebiscycie byla by na wysoko punktowanej pozycji
gdyby mojemu mezowi takim tekstem wyjechala to by tez sie jej solidnie oberalo !! zalujcie ze nie widzicie akcji jak mariusz pije piwko wieczorem po pracy a ta mu z tekstem "ze ona nie chce miec alkoholika w domu !!!!" po czym slyszy "zawsze mozesz sie do raciborza wyprowadzic