reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

A teraz ja się pochwalę moimi zakupami. Tym razem nie dla Mani a dla mnie. Choć oczywiście kolczyki Mania próbuje mi zabierać i jak je zakładam to bardzo przykuwają jej wzrok. :-D:-D:-D:-D:-D
rzeczy oczywiście w jedynym słusznym kolorze. :-p:-p

4092540932_2b763847b0.jpg

4091782325_beccc892b1.jpg

4091783995_0d0cd629ab.jpg

reklama
120 kg???? :eek::eek::eek: Co Ty? zapas polskich ziemniaków na zimę dla wszystkich sąsiadów wysyłałaś??? :-D

:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D
hi hi hi
No i jeszcze trochę polskiej kiełbasy. Tak tylko tyci tyci na spróbowanie - 30kg. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a tak na serio to, nie akurat 2 rowery, fotelik rowerowy dla małej, I MASĘ zabawek po Mikołaju. Dla Mani. :-D:-D:-D
jak wypakuję to wkleję fotki.

Tak m&m's - zakupki super. Też ostatnio chciałam kupić sobie wystrzałowe szpilki. Ale stanęłam, pomyślałam "gdzie ja w nich niby pójdę ??? - na spacer z wózkiem? do pediatry? na rehabilitację z Lili?" no i zrezygnowałam, kupiłam sobie kozaczki na płaskiej podeszwie :-D

m&m's.....sliczne kolczyki i szpileczki.....ja kiedys biegalam w szpilkach wszedzie ale teraz to tylko na plaskim albo jakim szerokim niskim obcasie....:-:)-:)-(

a z przeszylka z Polskia to fakt ze z Polski tutaj jest tanio....my ostatnio wysylalismy komputer stacjonarny i kilka szpargalow no i next day delivery kosztowalo nas 12 f....paczka 3okg.......
ale niestety wyslac z tad do Polski to juz inna historia.....

A na poczcie nie bylam dzis...jutro skocze to sie wypytam o ceny przesylek.....

Moniqsan...Ty to masz poczucie humoru.......ziemniaki.....oj to tylko Ty bys mogla wpasc na taki pomysl.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

m&m's - piękne kolczyki i pantofelki i w moim ukochanym fiolecie

my wczoraj byliśmy na zakupach i oto co nabył Adrian;-)

Załączniki

• sweterek.jpg
    sweterek.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 41
  • kamizelka.jpg
    kamizelka.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 43
  • koszula.jpg
    koszula.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 44
  • jeansy.jpg
    jeansy.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 37
  • bluza.jpg
    bluza.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 51
reklama
wow ile tutaj stronek mam do nadrobienia :szok: ale fajnie - bo lubie oglądać zakupki dla dzieci :tak::-):-) takie małe coś a tak cieszy :sorry:

jola, masz super zabawki.. znaczy się - twoje córki mają :-D szkoda że wcześniej nie pisałaś o nich.. bo teraz to myślę że na takie "pluszaki" to już trochę za późno dla 6 miesięcznego dzieciaka :-(
więc kochana chwal nam się tutaj co nowego kupiłaś dla swych dziewczynek :tak::tak: by na pewno z chęcią skorzystamy z twoich rad. i moniqsan też ma obeznanie co do zabawek :tak::tak:
ta mata do kąpieli jest o.d.j.a.z.d.o.w.a. :cool2: gdybym miała dwójkę dzieciaczków zbliżonych wiekiem to bankowo miałabym taka samą :tak:
kozaczki są piękne, widzę że Clarks rządzi :-)

moniqsan, kozaczki dla córci wyglądają na takie "dorosłe" ;-). Ja też szuklam jakiegoś fajnego stroju na święta dla Marcelka ale jak na razie to sam sztuczny chłam znalazłam (mam na myśli materiał z czego jest wykonany - taki co nie przepuszcza powietrza). komplecik z rajstopkami jest bardzo fajny, świetny pomysł :tak:

anzkoc, kozaczki rządzą!! :-D (wyglądają mi z Next'a.. ??) i jeszcze podoba mi się ta tuniczka z ostatniego zdjęcia.

AgA, sliczny komplecik

mamamatysia, bardzo podobająmi się te ciuszki z przed ostatniego zdjęcia - ze względu na kolor, bo takie żywe, mocne, wyraźne. oraz ubranka z ostaniego zdięcia - za fajne wzorki:tak: a z dziewczyńskich urzekła mnie różowa sukienusia, i to coś z ostaniego zdjęcia (co to jest właściwie? rampers z długimi nogawkami? jak to nazwać? :eek:)

hmmm w Next powiadacie że jest ten strój Mikołaja?.... muszę się przejść z ciekowści oblukać cenę... 11 funtów jola mówisz... u nas pewnie z 15 jurków, tak obstawiam ;-)
oooo moniqsan juz podała stronę do Next :sorry::sorry: hihi czyli dobrze obstawiałam cenę ;-)

m&m, normalnie szczęka mi opadła - ale super buciki masz!! :szok::tak::-) mam bzika na punkcie butów - szkoda że tutaj tak mało miejsca mam buuuuu

ewka, najbardziej podoba mi sie bluzka z kaputerem :tak::tak:

a ja jak porobię foteczki to też wam sie pochwalę co upolowałam podczas owocnego tygodnia latania po sklepach z kuzynką :rofl2:

Do góry