reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Witajcie dziewczyny:-) Ja też w piątek 13 mam szanse urodzić...bo jutro mam wizytę w gina i jak mnie pobada to może coś ruszy:tak:

Ja mam termin na jutro,ale ostatnim razem polozna mi powiedziala ze jak do czasu teminu nie urodze to pomozemy troszke maluszkowi tak wiec jak mu zaczniemy pomagac to akurat urodze 13 w piatek :-p oby tak bylo bo podobno dzieci urodzone w taki dzien sa bardzo szczesliwe ;-)

reklama
Witam wczesną porą. Od 4 męczą mnie skurcze, teraz co 8 minut i są dośc bolesne. Promieniują na krzyże:szok: Po wczorajszej dawce: lampka wina+schody+gorąca kąpiel+sex chyba coś ruszyło. W nocy odszedł mi krwawy czop (w końcu wiem co to jest). Nie wiem czy mam puścic męża do pracy:confused: Czy się rozkręci czy przejdzie?? Może ugotuję rosół :-p:-D

o 7 odeszły mi wody (chyba, cho trochę mało:eek:) skurcze mam co 3-4 min. Zbieram sie do szpitala, boli jak jasna cholera. 3majcie kciuki by szybko poszło.

o 7 odeszły mi wody (chyba, cho trochę mało:eek:) skurcze mam co 3-4 min. Zbieram sie do szpitala, boli jak jasna cholera. 3majcie kciuki by szybko poszło.

Madzia trzymam kciuki:-) to już pewnie TO:-Ddaj znać jak maleństwo sie pojawi na świecie
mary to świetne wieści:happy: super jakby tatuś utulił swojego smyka:tak:
Olica dziś chyba Twój wielki dzień;-) powodzenia
Katrenki może powinnaś swojego m przeszkolić jak sprawdzic , czy już masz odpowiednie rozwarcie?! kpina z tego szpitala...

Witam Was poranną porą;-)
Obijaliśmy sie wczoraj niesamowicie i udało mi się nawet nie mysleć tyle o porodzie:szok: ale dzis od rana znowu myślę... Staram się brać przykład z Maliny i jej stoickiego niemal spokoju, bo przecież do terminu mam jeszcze 2 dni:tak:
Martwi mnie trochę , ze maluszek od wczoraj mniej się rusza. Mierzę sobie to moje ciśnienie i dziś z rana znów wysokie 145/97... zobaczymy co dalej.. postanowiłąm , ze jak nic sie nie zmieni to nie dam sie spławić .. mam jeszcze to skierowanie od lekarza,,,

reklama
Do góry