Witam dziewczyny.
eee tam

Lecę spowrotem do kuchni, no kurna dziś juz z niej nie wyjdę?
No jak już z niej wyszłam, to ciemna noc była. Gotowania, szykowania, pieczenia...
A&E ,ANIA no wreszcie jesteście:-):-):-)
dowikluś rogale marcińskie.................masa wspomnień a ten smak...bajka rz miłam okazje je jeść włśnie w poznaniu a było to lat temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj dawno dzieci jeszcze nie miałam i byłam piękna i młoda i wolna iii a teraz tylko i zostało...........ale mi wspomnienia z tamtych czasów przywołałaś......

u mnie po obiadku .A ntek padł i niech pośpi bo był mega marudny

Julka z Adamem siedzą u siebie z gazetką tesco zabawki i zakreślają wycinają no piszą jednym słowem list do mikołaja

Julka mówi ja tam zamawiam ze 30 rzeczy niech mikołaj ma wybór a co a nóż widelec będzie miał duży wór i więcej udźwignie

a Adam ja wybieram 2 no max 3 bo się pogubi i da mi coś innego

no i razem wybierają dla Antka prezenty

dacie wiare że mój syn prawie 11 -latek nadal wierzy szczerze w mikołaja

niedługo będzie moja przyszła niedoszła teściowa dobrze że ona z tych co to porządków nie sprawdzają to róna fajna kobieta bo poza tym ze dziś odkurzyłam zebrałam pranie przeleciałam mopem podłogi to palcem nie kiwnełam obiad do tego zrobiłam i wsio mam lenia dokładniej jakiegoś doła:-(
Rogali nie jadłam nigdy _ zawsze posypane orzechami

.
Dzieciaki mają sposób na Mikołaja? Ciekawe krtóre z nich lepszy, hihi
Fajna teściowa
my też się nie szczepimy

ani na zwykła grypę ani na niezwykłą

u mojego pietruszki co roku w październiku firma szczepi na grypę gratis i pietrucha się skusił 2 lata temu i w efekcie był chory 3 razy
Ja zaszczepiłam się tylko raz i więcej tego błędu nie popełnię.
Mój szczepi się co rok i choruje mniej niz zwykle bez szczepionki.
Witam! Oto jestem! Zrobili nam badania cystografie, usg brzuszka, krew, hormony i wrócilismy do domu. tylko ze musielismy czekac pare godzin za wynikami. Ale wyniki sa w
NORMIE:-):-):-):-)Co znaczy że pomimo iz nerka jest mniejsza to cały mocz wypływa prawidłowo, nic sie nie cofa -nie ma refluksu, żadnych gzków itp. Jetem w niebowzieta. Jeszcze w piatek bedą konsultowac wyniki z nefrologiem ale raczej do czd nie musimy jechac. Narazie mamy furagin na 5 dni i zalecenie duuużo pic

Supeeeeeer
to teraz się przywitam witam lasencje

pietrszka wrócił z balu o 2 więc ok mówi że było fajnie grał lady pank więc się wybawili nie tańcował ale posiedział z chłopakami z działu pośmiali się mówi ze było ok a o 8 go z łóżka zwaliłam no nie ma przebacz;-)
ja wczoraj w pracy zaliczyłam mega wkurwiozę wczoraj 10 więc dzien wypłaty przychodzę o 18 szefowej nie ma i nie było pytam chłopaków czy dostali pensję nieeeeeeeeeeee

wściekli jak cholera ja też bo w portfel podszewka

w lodówce psto o 19 dzwonię do niej małpa nie odbiera o 19.40 oddzwoniła do mnie i takkkk o co chodzi??????no więc jej mówię o której bedzie z wypłata a ona ze dzis to juz nie bo nie da rady

ja jej mówie że mnie to nie obchodzi ja mam zobowwiązaia które muszę zapłcić do 10 a dziś 10 i ona ma zobowiazanie wobec mnie że do 10 mam mieć pensję......a ona no tak ale nie dam rady bo wyjechałam bedę CHYBA 12

no wściekłam się jak cholera z nerwów się poryczałam:-
-
-
-
-
-(
Szlak by ją kuźwa trafił, co za suka!
No, to pokrótce co u mnie.
Wczoraj P wrócił późno z pracy, położyliśmy bąbolinkę spac i podrinkowaliśmy sobie, pogadaliśmy, supr było.
Mała obudziła nas o 10 rano, Piotruś przyniósł ja do nas i wariowaliśy w wyrku do 12. O 14 już byłam u mamy, bo P na nockę, to żeby miał spokuj i się przespał. Wpadli też brat i bratowa z ich małą. Do domu zlądowałyśy o 21, szybkie kompu kompu i poszła spać padnięta. Piotr poszedł do pracy a ja zasiadłam do kolacji, wzięłam prysznic i szybciutko do was. Głowa boli mnie od rana ( ciekawe dlaczego:-) ), więc spadam się położyć , gapienie się w kompa absolutnie nie pomaga.
Fajniusich nocek życzę