reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGNES
Przyjedz to sie chetnie podziele:tak::tak::tak:A jak nie przyjedziesz to pewnie wpiernicze wszystkie hehe :p

Super ze film sie Wam podobal:tak::tak::tak:No i sie rozerwaliscie troszke:tak::tak::tak:
Ja mialam jechac ze znajomymi na pokaz sztucznych ogni i nawet tesciowa sie zgodzila ze mi zostanie z mlodymi,ale dziewczynki byly mega marudne i nie wiem o ktorej bym wrocila;-):-)

reklama
Witam dziewczyny.
eee tam:zawstydzona/y:
Lecę spowrotem do kuchni, no kurna dziś juz z niej nie wyjdę?
No jak już z niej wyszłam, to ciemna noc była. Gotowania, szykowania, pieczenia...

A&E ,ANIA no wreszcie jesteście:-):-):-)
dowikluś rogale marcińskie.................masa wspomnień a ten smak...bajka rz miłam okazje je jeść włśnie w poznaniu a było to lat temu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oj dawno dzieci jeszcze nie miałam i byłam piękna i młoda i wolna iii a teraz tylko i zostało...........ale mi wspomnienia z tamtych czasów przywołałaś......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
u mnie po obiadku .A ntek padł i niech pośpi bo był mega marudny:eek::eek::eek::eek:
Julka z Adamem siedzą u siebie z gazetką tesco zabawki i zakreślają wycinają no piszą jednym słowem list do mikołaja:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Julka mówi ja tam zamawiam ze 30 rzeczy niech mikołaj ma wybór a co a nóż widelec będzie miał duży wór i więcej udźwignie:szok::-D:-D:-Da Adam ja wybieram 2 no max 3 bo się pogubi i da mi coś innego:szok::szok::-D:-D:-Dno i razem wybierają dla Antka prezenty:-D:-D:-Ddacie wiare że mój syn prawie 11 -latek nadal wierzy szczerze w mikołaja:szok::szok::rofl2:
niedługo będzie moja przyszła niedoszła teściowa dobrze że ona z tych co to porządków nie sprawdzają to róna fajna kobieta bo poza tym ze dziś odkurzyłam zebrałam pranie przeleciałam mopem podłogi to palcem nie kiwnełam obiad do tego zrobiłam i wsio mam lenia dokładniej jakiegoś doła:-(
Rogali nie jadłam nigdy _ zawsze posypane orzechami:crazy:.
Dzieciaki mają sposób na Mikołaja? Ciekawe krtóre z nich lepszy, hihi
Fajna teściowa:tak:

my też się nie szczepimy:no::no::no::no:ani na zwykła grypę ani na niezwykłą:no::no::no:
u mojego pietruszki co roku w październiku firma szczepi na grypę gratis i pietrucha się skusił 2 lata temu i w efekcie był chory 3 razy:wściekła/y::wściekła/y:
Ja zaszczepiłam się tylko raz i więcej tego błędu nie popełnię.
Mój szczepi się co rok i choruje mniej niz zwykle bez szczepionki.

Witam! Oto jestem! Zrobili nam badania cystografie, usg brzuszka, krew, hormony i wrócilismy do domu. tylko ze musielismy czekac pare godzin za wynikami. Ale wyniki sa w NORMIE:-):-):-):-)Co znaczy że pomimo iz nerka jest mniejsza to cały mocz wypływa prawidłowo, nic sie nie cofa -nie ma refluksu, żadnych gzków itp. Jetem w niebowzieta. Jeszcze w piatek bedą konsultowac wyniki z nefrologiem ale raczej do czd nie musimy jechac. Narazie mamy furagin na 5 dni i zalecenie duuużo pic:tak::tak::tak:
Supeeeeeer

to teraz się przywitam witam lasencje:happy::happy::happy:
pietrszka wrócił z balu o 2 więc ok mówi że było fajnie grał lady pank więc się wybawili nie tańcował ale posiedział z chłopakami z działu pośmiali się mówi ze było ok a o 8 go z łóżka zwaliłam no nie ma przebacz;-)
ja wczoraj w pracy zaliczyłam mega wkurwiozę wczoraj 10 więc dzien wypłaty przychodzę o 18 szefowej nie ma i nie było pytam chłopaków czy dostali pensję nieeeeeeeeeeee:no::no::no:wściekli jak cholera ja też bo w portfel podszewka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:w lodówce psto o 19 dzwonię do niej małpa nie odbiera o 19.40 oddzwoniła do mnie i takkkk o co chodzi??????no więc jej mówię o której bedzie z wypłata a ona ze dzis to juz nie bo nie da rady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja jej mówie że mnie to nie obchodzi ja mam zobowwiązaia które muszę zapłcić do 10 a dziś 10 i ona ma zobowiazanie wobec mnie że do 10 mam mieć pensję......a ona no tak ale nie dam rady bo wyjechałam bedę CHYBA 12:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no wściekłam się jak cholera z nerwów się poryczałam:-:)-:)-:)-:)-:)-(
Szlak by ją kuźwa trafił, co za suka!

No, to pokrótce co u mnie.
Wczoraj P wrócił późno z pracy, położyliśmy bąbolinkę spac i podrinkowaliśmy sobie, pogadaliśmy, supr było.
Mała obudziła nas o 10 rano, Piotruś przyniósł ja do nas i wariowaliśy w wyrku do 12. O 14 już byłam u mamy, bo P na nockę, to żeby miał spokuj i się przespał. Wpadli też brat i bratowa z ich małą. Do domu zlądowałyśy o 21, szybkie kompu kompu i poszła spać padnięta. Piotr poszedł do pracy a ja zasiadłam do kolacji, wzięłam prysznic i szybciutko do was. Głowa boli mnie od rana ( ciekawe dlaczego:-) ), więc spadam się położyć , gapienie się w kompa absolutnie nie pomaga.

Fajniusich nocek życzę:tak::tak::tak:

A moje fladry nadal nie spia:no:Przyszly kolo mojego lozka i caluja moje rogaliki:szok::szok::szok:twierdzac przy tym ze musza dac im buziaka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:A ja juz jestem taka padnieta ze szok ale te sa cale happy

współczuję,taka godzina a one jeszcze nie spią?kurczę ciekawe o której padną :sorry:
Mam nadzieje ze jak najwczesniej bo ma jzu dosyc:no:Cholera wczoraj szly spac o 00;30 a w dzien spaly tylko godzinke:szok:
O Wiktoria juz lezy a Klaudia siedzi obok mnie i opwiada ile zjadla rogalikow:szok:Rozklada rece i mowi ze zjadla duuuzo ciach:-D:-D:-D

dowikla oby Ci szybko usneły :tak::tak::tak::tak:

ja tez już sie kłade bo jutro trzeba do pracy,musze iść pół godziny wczesniej bo szef towar przywozi więc trzeba to rozpakowac i poukładać.

to do jutra,będę teraz wieczorkami tylko zaglądać niestety :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dowikla oby Ci szybko usneły :tak::tak::tak::tak:

ja tez już sie kłade bo jutro trzeba do pracy,musze iść pół godziny wczesniej bo szef towar przywozi więc trzeba to rozpakowac i poukładać.

to do jutra,będę teraz wieczorkami tylko zaglądać niestety :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dobranoc:-)

Ja sobei teraz klikam z ANABUBKA na gg bo znowu nie moze bidulka wejsc na BB:no:

Witajcie kochane.
Kuba chory.
Trzeci dzień walczymy z gorączką do 40 stopni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Uciekam małego kłasć,bo w dzień się przespał a teraz buszuje.;-);-)
pozdrawiam.
Tęsknię za Wami.

A moje fladry nadal nie spia:no:Przyszly kolo mojego lozka i caluja moje rogaliki:szok::szok::szok:twierdzac przy tym ze musza dac im buziaka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:A ja juz jestem taka padnieta ze szok ale te sa cale happy
No chyba już śpią, co?:-) Ale też wytrzymałe łobuziaki.
Ja za to zasnąc nie mogę...

Witajcie kochane.
Kuba chory.
Trzeci dzień walczymy z gorączką do 40 stopni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Uciekam małego kłasć,bo w dzień się przespał a teraz buszuje.;-);-)
pozdrawiam.
Tęsknię za Wami.
Zdrówka dla Kuby. Silny chłopak, skoro przy 40* ma siły buszować, plackiem bym leżała. Żeby się ze mną porozumieć musieli by za mnie powiekami machać.

reklama
witam kochane!
ktora ma taki wozek niech czyta

Szczegóły - BabyBoom

wczoraj nie moglam wejsc na bb w ogole,wiecmnie bnie bylo.a dzis to jeszcze wszytsie spia ze taka cisza???????????
Paulina w szkole,mala jeszcze spi.:tak:p tez spi po nocy,a ja sie w koncu do bb dorwalam:tak:

wczoraj bylam u mamy na urodzinach,przyjechala tez siostra cioteczna z rodzinka wiec bylo milo mimo tej paskudnej pogody.

dzis tez nie lepiej.ciagle padateraz jakby ciut mniej ale pada.dopeiro jutro ma byc ladniej.ja dzis planuje male prasowanie.

u mojej bratowej ma byc dziewczynka:-D:-D:-D:-D
ide oczytam

Do góry