Witajcie kochane!
Ojojoj jaka ostra mama ;-)
Witaj Joanno, trzymam kciuki
Pyszczku bez paniki :-) będzie dobrze!
A u nas pierwsze ruszające się ząbki :-) Trochę się zaniepokoiłam, bo jakoś tak wcześnie mi się wydawało i pomyślałam sobie, że to może przez aparat na przodozgryz. Poczytałam trochę forum i chyba nie jestem osamotniona z utratą ząbków przed 5 rokiem życia :-)
Pozdrowionka
Bershko super wieści!!Dziewczynki :-) za około 2 tyg wychodzimy do domu !!!!!!!!!!! :-):-)Pan docent poinformował mnie o tym wczoraj !! Zapytał się dlaczego nie rzucam się mu na szyję ! :-) Aż się popłakałam ze szczęscia. Będe się uczyć podłączać jedzonko pozajelitowe i podłączać oraz zmieniać opatrunki. Będzie mieć podłączone tylk 8h w nocy więc dla nas to i tak sukces. Inne dzieci są podłączone 24h/dobę :-(
Ok, uciekam i kibicuję nie rozdwojonym :-)
hej Kinga :-) pogoda dzisiaj przygnębiająca to prawda
u nas właśnie po mega awanturze, bo Kacper stał w kącie za to że był niegrzeczny i bardzo się temu sprzeciwiałale za to teraz jaki grzeczny ;-)ogląda bajkę a ja właśnie dopchałam się do laptopa bo jak nie M to Kacper
fajny pokoik ma Twój syneki ma podobny dywan do mojego Kacpra i firanki też mamy z Kubusiem tylko trochę inny wzór
![]()
Ojojoj jaka ostra mama ;-)
Witam bardzo serdecznie po prawie 2 letniej nieobecnosci:-)
Witaj Joanno, trzymam kciuki

Joanno Witaj :-) Ty również urodziłaś po terminie? Miałas poród wywoływany? Ja boję się trochę oksytocyny, cewnikowania, masaży szyjki i tego wszystkiego...Mogłabyś coś więcej napisac jak to było u Ciebie?
![]()
Pyszczku bez paniki :-) będzie dobrze!
A u nas pierwsze ruszające się ząbki :-) Trochę się zaniepokoiłam, bo jakoś tak wcześnie mi się wydawało i pomyślałam sobie, że to może przez aparat na przodozgryz. Poczytałam trochę forum i chyba nie jestem osamotniona z utratą ząbków przed 5 rokiem życia :-)
Pozdrowionka