reklama
C
Cleo1981
Gość
ja w koncu moge nadrobicmamuśki próbuje nadrobić was i nie daje rady, bo co jeden wątek nadrobie to na innym narasta. Nie było mnie od wczoraj tylko. Wczoraj była cisza to widzę że dzisiaj wzięło was z powrotem na gadulstwo)
Niunio ładnie śpi więc i ja się zrelaksuję a nie tylko pranie , gotowanie, i sprzątanie.Wszystko może zaczekac
cos mi się nalezy od życia
a że bb to od 9 miesięcy moje drugie zycie to inna sprawa
hehe dziewczyny.. jesteście niemożliwehmmmm ja słyszałam coś o długości nosa i penisa więc nie wiem, noo ale możliwe, możliwe
jak Twój ma tak długie stopy to nieźle, nieźle:-) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) pogratulować ;-);-);-);-);-);-)męskości ;-);-);-);-);-);-);-)

hehehe no u mnie zalega prasowanieja w koncu moge nadrobicNiunio ładnie śpi więc i ja się zrelaksuję a nie tylko pranie , gotowanie, i sprzątanie.Wszystko może zaczekac
cos mi się nalezy od życia
a że bb to od 9 miesięcy moje drugie zycie to inna sprawa
![]()

fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Normalnie nic mi się dziś nie chce...:-( i w ogóle czuję się jakaś przeterminowana
Fajnie chociaż, że nie tylko ja jestem po terminie i czekam na maluszka. W grupie to zawsze raźniej
Fajnie chociaż, że nie tylko ja jestem po terminie i czekam na maluszka. W grupie to zawsze raźniej
C
Cleo1981
Gość
oj no tak! prasowanie też!hehehe no u mnie zalega prasowanie![]()
Prasuje na raty jak się uzbiera kupa rzeczy to codziennie po trochu.Ale tylko maleństwa bo sobie to nie prasuję ani męża.Wieszam tak aby nic sie nie pogniotło

cleo u mnie to będę musiała poprosić obiad żeby się sam zrobił. Sama jestem głodna jak diabli a nie mam czasu od kompa wstać
) zaraz zaczną wracać domownicy a ja siedzę na bb
zmykam obrać chociaż ziemniaki bo żurek mam już zrobiony
)
zmykam obrać chociaż ziemniaki bo żurek mam już zrobiony
a ja zmykam sie wykapac bo prysznic to juz dawno mojej d.. nie widzial
poki maly spi moge cos porobic, a ja non stop na bb siedze. ani sie obejrze a tu juz kolejna pora karmienia, przewijania i lulania ... i tak caly dzien ... 
reklama
C
Cleo1981
Gość
a u mnie to co myliszcleo u mnie to będę musiała poprosić obiad żeby się sam zrobił. Sama jestem głodna jak diabli a nie mam czasu od kompa wstać) zaraz zaczną wracać domownicy a ja siedzę na bb
zmykam obrać chociaż ziemniaki bo żurek mam już zrobiony)
gary w zlewie, teraz słyszałam się skonczyło prac pranie a ja siedze i siedze na bb
to też się zmobilizuje i wywiesze pranko
rana po porodzie nie boli już to znowu dupskiem przesiaduję